buckowina Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam przymierzam się do zmiany napędu z shimano turney na coś lepszego a mianowicie chciałbym dać zarobić amerykanom i zakupić sramki i tu pojawia się moje pytanie czy podany niżej osprzęt będzie dobrze współpracował?? chciałbym podzielić wydatki na połowę: 450zł(z przesyłką) przerzutka tył: sram X-5 gripy: sram X-7 łańcuch : dartmoor squadro 2010 dźwignia hamulca: deore LX (BL-m571) pancerz P:Clarks 3m linka P :Clarks galwanizowana pancerz H :Clarks 2m linka H :clarks galwanizowana 530zł(z przesyłką) korba: octane one 2010 D2 suport: Dartmoor hardbar przerzutka tył: sram X-5 hamulec V-brake :avid single digit 3 opony x2 : kenda k-rad (k-905) pedały: octane one 2010 nylon zakupy będę robił na sklep rowerowy i proszę o ewentualne podawanie cześć z tego sklepu Pozdrawiam i dziękuje za pomoc Buckowina PS. Dodatki tylu pedały itp. kupie zależnie od tego ile dostane kasy (święta) ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Znaczy tak, 2 razy kupujesz przerzutkę, i generalnie to do czego to rower? Bo wygląda na jakieś FR czy coś twój ospzet ale jak był turney to coś dziwnie kombinujesz. Osprzęt będzie dobrze wspólpracował, ale musisz sprawdzić w jakim stanie jest kaseta bo może nie przyjąć łancucha no i jak masz 9b. To łancuch musi być 9b jak 8 to łancuch 8. Wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buckowina Napisano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2010 z przerzutką to był mój błąd miała być "przerzutka przednia:sram x-5" rower ma być do Dirtu czasami mtb głównie będzie służył do dojazdu do szkoły i wygłupów w trakcie (Dojazdu) Wolnobieg niema nawet sezonu koło kupione razem z wolnobiegiem w wakacje. Jak na wolnobieg przystało jest to 7biegów więc wezmę gripy na 8 biegów i zablokuje jeden. Myślę o późniejszej wymianie na kasetę,tak samo z łańcuchem. Czy w tej cenie można by znaleźć coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.