kenjisan Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Może kogoś zainteresuje, na Struga w Radomiu w lidlu jest kosz artykułów mocno przecenionych. Kupiłem kurtkę przeciwdeszczówkę za 20 zł. Wczoraj ok 15 było jeszcze kilka czarnych S i M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pashiotek Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Torba termiczna super . I działa . Warto kupić . LIDL Najgorsze jest to, że nie mam jak jej zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 27 Października 2011 Udostępnij Napisano 27 Października 2011 3.11. w czwartek ma być bielizna termoaktywna oraz coś w rodzaju BUFF-a (12.99 zł). Można rzucić na to okiem http://www.lidl-page...html?kid=YZRTXa Oooo, trzeba będzie wcześnie wstać, nim wykupią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 2 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 zaatakował już ktoś Lidla? jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 2 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 To od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 2 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ciekawy asortyment zaczyna się od jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 2 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 To od jutra rzeczywiście, jutro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Zakupiłem kalesony, trafiłem na ostatnie. Wyglądają porządnie ale jeszcze nie przymierzałem, takie bardziej 3/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Były dwa rodzaje. Jedne 3/4 drugie dlugie. kupiłem i koszulkę i spodnie. Zobaczymy jak to się spisze, wygląda całkiem sensownie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 a widzieliście komin ? :: warty kupna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jeżeli chodzi o bieliznę, jest to wersja zimowa czy raczej na teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 mnie interesują te okularki - jest sens je kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja kalesony kupiłem z myślą bardziej o mrozach, jak dla mnie przy 8-10 st. mogłoby być w nich za ciepło. Okulary raczej zwykłe + elastyczna taśma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 "Formalnie" jest to bielizna na narty, więc zimowa - chyba, że aktualnie zjeżdżamy na nartach na stokach pokrytych igielitem :-). Na teraz - dla mnie 5...10 C - jest zbyt ciepła. Mam jednak na myśli głównie owe kalesony. Do wspomnianej temperatury 5C, przy niezbyt wietrznej pogodzie, w zupełności wystarczają mi same "obciślaki" do biegania (bo preferuję bokserki z pampersem + spodnie bez wkładki). Koszulka z tej oferty powinna być bardziej uniwersalna od tych legginsów, bo przy cieplejszej pogodzie można zrezygnować z drugiej warstwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomas1982 Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Mnie bielizna nie zachęciła, w Częstochowie są 3 Lidl'e i tak się złożyło że byłem w dwóch i w sumie te rzeczy nie miały wzięcia, ludzie rzucili się głównie po kurtki i spodnie narciarskie. Bielizna z przeznaczeniem raczej na temperatury na 5' i niżej ... wyglądała na dość ciepłą i w połączeniu z moimi zimowymi leginsami chyba bym się w niej zapalił, Ja zdecydowałem się jedynie na funkcyjną bluzę narciarską > KLIK < Jest całkiem ok, rozmiarówka zaczyna się od M, przy czym emka jest całkiem spora, ja zazwyczaj noszę L a tutaj M jest jeszcze ze sporym luzem, jeśli ktoś jest szczupłej budowy to raczej nie jest to oferta dla niego, Okulary wyglądały dość interesująco, z uwagi na brak odpakowanej pary i Pana Ochroniarza sterczącego mi nad głową nie zdecydowałem się na dalsze oględziny i kupno, Były jeszcze kominy i kominiarki, ten pierwszy sprawiał dobre wrażenie, miły materiał, mocne szwy, solidne wykonanie. Teraz w sumie tak sobie myślę że źle że się nie zdecydowałem ... chyba w sumie zapomniałem o nim całkiem, kominiarki nie oceniam bo nigdy nie korzystałem z takiego dobrodziejstwa i nie wiem w sumie czym się kierować ... To tyle i aż tyle, powodzenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pimbarian Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Hej, Okulary wyglądały dość interesująco, z uwagi na brak odpakowanej pary i Pana Ochroniarza sterczącego mi nad głową nie zdecydowałem się na dalsze oględziny i kupno, Kupilem dzisiaj te okulary. Moim skromnym zdaniem nie roznia sie niczym od "szkielek" za 80-100 PLN (drozszych nie ogladalem wiec nie mam porownania). Uwazam ze za ta cene nic lepszego nie dostaniemy. Pozdrawiam, P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomas1982 Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No może i racja, powiem tak; osobiście o zimnej porze roku i po nocach korzystam z okularków ochronnych, takich dokładnie jak te poniżej. W Częstochowie w składzie budowlanym Semex dałem za nie 7zł. Wygodne, nie rysują się, trwałe (wkońcu to sprzęt BHP), i nie będzie mi szkoda jak je gdzieś zostawię - co zresztą notorycznie mi się zdarza* *sorry za odejście od tematu ale może ktoś skorzysta, ja o tym dobrodziejstwie też wyczytałem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Okularki nie są złe. Miałem 2 sezony i byłem zadowolony. Gdybym nie pogubił nosków, które nie uciskały mnie tak jak decathlonowskie za 100 to pewnie używałbym dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Informacja dla WARSZAWY: trochę towaru jest w lidlu na Sw Matki Teresy z Kalkuty a mówiąc świecko na dawnej ul. Budowlanej. W sumie to nawet sporo tego tam leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 byłem kupiłem funcyjną bluze - czarna , kominów nie było, ale jak były takie jak kołnierze to się nawet ciesze:) nie było spodni, ani bluz funkcyjnych - wszystkie wydrapali :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jon Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jakby ktoś się nie załapał u siebie to mam do sprzedania spodnie męskie, Mka LIDL oraz okulary LIDL Ceny? Takie jak w lidlu, ja płacę za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 byłem kupiłem funcyjną bluze - czarna Kupiłeś tą narciarską? Jak ona się nadaje do rowerku? Ciepła, przepuszcza wiatr? Sam się nad nią zastanawiałem, ale polar teoretycznie wiatr przedmuchuje na wylot..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 3 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Również planuje kupić tę bluzę, niestety patrząc wszyscy na nią polują a ja będę mógł dopiero jutro wieczorem lidl odwiedzić, może coś zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Kupiłem wczoraj kominiarkę. Płaskie szwy, nic nie uciska pod kaskiem, miła w dotyku, tylko bardzo cienka. Bez dodatkowego czepka lub chociaż opaski na uszy się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jakby ktoś się nie załapał u siebie to mam do sprzedania spodnie męskie, Mka LIDL oraz okulary LIDL Ceny? Takie jak w lidlu, ja płacę za przesyłkę. Tj. można to rozumieć że jeśli mi się nie uda kupić okularków u siebie(bo najbliższy Lidl jest oddalony od mojego domu o 25 km) to śmiało można uderzyć do Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.