hehe12 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Od 25 III jakaś oferta w lidlu jest http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=8541'>http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=8541 Nie mam żadnych ciuchów rowerowych. Od pewnego czasu planuję zakup kasku, w lidlu jakiś będzie, tylko że zależy mi na przewiewności. Możecie coś powiedzieć o tym kasku? - http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_8565.htm Ktoś mi kiedyś kurtki p/wiatrowe z lidla polecał. Też są w ofercie (50 zł). No i nie wiem. Spodnie rowerowe (30zł), no i jeszcze inne rzeczy, oferta w linku: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=8541 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Poprzednie towary byly bardzo dobrej jakosci jak za ta cene, w bluzie sam smigam ciagle i jest ok. A kaski o ile sie nie myle to sa jakiegos innego producenta tylko inne naklejki sa. Polecam kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A czy ma ktoś tą torbę termiczną? Jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Kaski są produkowane przez firmę Cratoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Kasku bym tam nie kupił, ale na ciuchy może się skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Kasku bym tam nie kupił, ale na ciuchy może się skusze CRATONI No raczej chyba potrafią robić kaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 skoro te kaski rzeczywiście sa produkcji tej firmy co piszecie to może warto sie skusić, jak myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Myślę, że warto. Szkoda, że klucze rowerowe wyglądają dość tandetnie, cały przybornik jest mało zgrabny i jest mało przydatnych kluczy. Trzeba chyba się rozejrzeć za jakimś Crank Brotherem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MM85 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Co myślicie o tym liczniku za 19zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefix Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 a w ofercie napisano CRIVIT ????? Myślisz Premier2, że to CRATONI??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Cratoni pod inna nazwą wynika z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Kurtkę taką mam. Fakt że trafiona została jak wyprzedawali stary towar i kosztowała 7zł (słownie: siedem złotych)! Ale nawet te 50zł warto za nią dać. Doskonale chroni przed wiatrem więc na zimniejsze, wietrzne dni się nadaje. Zimą też w niej jeżdżę, tylko ubieram więcej warstw pod spód. Szczerze mówiąc to ta kureczka z Lidla jest jednym z najbardziej trafnych zakupów rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ciekawe, ile te dętki potrzymią xD... może kupię i zdam relację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybul26 Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Zamierzam zakupić kask, dętki, rękawiczki oraz pompkę (te nożną). Zastanawiam się nad spodenkami, ale chyba nie warto? A no i kurtkę przeciwdeszczową zobaczę, może zakupię (skoro tak chwalicie ). Myślicie, że warto te wszystkie rzeczy kupować? I czy oferta będzie dostępna we wszystkich sklepach Lidl? Pozdrawiam, Cybul26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 W zeszlym roku kupilem getry, 2 koszulki i rękawiczki. Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolony, zwlaszcza w odniesieniu do ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Sprawdzę te spodenki krótkie i dętki tanie skarpetki też się obada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 co myślicie o wieszakach na rower z lidla??? Używa ktoś jego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalek Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 W zeszłym roku kupiłem krótkie spodenki, koszulkę i kurtkę, ze wszystkich tych rzeczy jestem bardzo zadowolony. Teraz pomyślę nad długimi spodenkami, bo w taką pogodę jak jest teraz bardzo by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jak ktoś ma wątpliwości co do kasku, to może sobie porównać Cratoni Lidl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grondag Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mają też lużne męskie koszulki, bo w ofercie tylko damskie? Jak wypada porównanie tych ubrań z tymi z Decathlona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybul26 Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Myślę, że męskie też będą. Jest napisane, że trzy wzory, a tam jest 6, więc tak jakby po trzy męskie i żeńskie. Jeżeli tak będzie, to koszulkę zakupię. Na spodenki też mam chrapkę, tylko nie wiem, jak z wkładką. Co do porównania kasków, to już wcześniej to porównywałem. Nic tylko kupować A tak w ogóle, to jaki zawór do dętki najlepszy? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potato Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ja mam kurtkę z tamtego roku. niestety kupiona za pełną cenę ale bardzo sobie chwalę. nieraz się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kurde, sam bym się na kask skusił, może to faktycznie Cratoni, ale żeby prawie 5x taniej?! ;o W sumie Lidl ceni jakość ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juhu Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 W sumie Lidl ceni jakość ... Nie do końca. W zeszłym roku kupiłem w Lidl smar do łańcucha W5 i zdecydowanie odradzam ten produkt smaropodobny. Miałem jeszcze do czynienia z pomką podłogową do roweru właśnie z Lidl i gieła się w pieruny to w lewo to w prawo a podczas pompowania piłki pękł wężyk ! w porównaniu do mojej Authora to właściwie nie ma porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jak wypada porównanie tych ubrań z tymi z Decathlona? Dobre pytanie. Ma ktoś porównanie do ubrań z decathlonu? Bo nie sztuką jest kupić coś tanio, ale sztuką jest kupić coś taniego i dobrego. A do rzeczy z Lidla nie mam przekonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.