Steve Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Również pozwolę sobie dodać trzy grosze jeżeli chodzi o ubiór na zimę A mianowicie: Mój obecny strój na dojazd do pracy (ok. 10km w jedną stronę) - kask typowo szosowy z daszkiem:) - kominiarka termoaktywna Brubeck (59.90zł bardzo polecam) - pierwsza warstwa - koszulka z krótkim rękawem "oddychająca" - druga warstwa - bluza z długim rękawem termoaktywna - kurtka z windstopper'em - rękawice rowerowe zimowe Rogelli z membraną (44zł również polecam) - spodenki szosowe - krótkie z wkładką - spodnie wojskowe wz. 93 zimowe ( bardziej z przymusu ale się sprawdzają) - opinacze wojskowe skórzane + skarpeta wełniana:) Zestaw bardziej do miasta niż na trening po parę godzin, ale szczerze polecam i co najważniejsze sprawdza się wyśmienicie:) Może spodnie nie do końca, bo jednak czasami poczuje na kolanach nie powiem, ale i tak na 10km w jedną stronę sprawdza się wyśmienicie. Przy dzisiejszej temperaturze -16 st. C o godzinie 6.30 rano nie narzekałem:) Docelowo jednak kupię coś z membraną typowo na zimę Co do gogli czy innych okularów to osobiście nie potrzebuje, bo w razie czego schylam głowę i daszek od kasku mnie chroni, ale i tak rzadko korzystam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.