mast6er Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 cześć czy ktoś z forumowiczów zamawiał obręcze w crc? chodzi mi o sposób zabezpieczenia przed ewentualnym uszkodzeniem...czy crc robi to solidnie? czy też nie polecacie zakupu obręczy ta drogą... z góry dziękuje za merytoryczne opinie
miskov17 Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 Obręcze są w folii, opakowanie kartonowe - sporo tego brałem z crc i ani razu nie było problemu.
Krzysi3kk Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 u mnie były wsadzone w jakąś cieniutką pianke i spięte opaską zaciskającą, wsadzone w karton i to tyle
mast6er Napisano 18 Września 2011 Autor Napisano 18 Września 2011 dziękuje za odpowiedzi.... w crc obręcze olympic są w dobrej cenie....jeśli przesyłka jest tak zabezpieczona raczej nie powinno dojsc do uszkodzenia.... na stronie crc przy obręczach jest dopisek "clearance" czy to znaczy że obręcze sa ważone i wybierane najlżejsze???
Krzysi3kk Napisano 18 Września 2011 Napisano 18 Września 2011 Clearnce znaczy wietrzenie (magazynów) . Wcześniej był podobny znaczek ale mniejszy i nie aż tak rzucający sie w oczy, więc pewnie mają już ostatnie sztuki. W sumie to jak kupowałem to mogłem wziąć 4 a nie 3 bo komplet było by łatwiej sprzedać niż 1
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.