Skocz do zawartości

[Rama]HT do AM/Enduro

majql

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Poszukuję ramy do am/enduro w rozmiarze 18" pod amor 130mm. Dobrze gdyby była pod stery półzintegrowane i z rurą podsiodłowa 34,9. Cena im niższa tym lepsza ale powiedzmy że max 500 zł. Geometria mogłaby być podobna do Dartmoora Horneta którego w tej chwili posiadam. Proszę o wasze propozycje.

Napisano

Witam. Poszukuję ramy do am/enduro w rozmiarze 18" pod amor 130mm. Dobrze gdyby była pod stery półzintegrowane i z rurą podsiodłowa 34,9. Cena im niższa tym lepsza ale powiedzmy że max 500 zł. Geometria mogłaby być podobna do Dartmoora Horneta którego w tej chwili posiadam. Proszę o wasze propozycje.

Moją propozycją jest rama Rometa Mosquito.Tu masz rower zbudowany na tej ramie.Koszt ramy u producenta około 450 zł.

http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-romet-mosquito-2.0-2011.html#fragment-2

Napisano

Wiem że to jest rama do XC. Nad nią się zastanawiam bo i tak pasowałoby wymienić amora a wtedy można wziąć niższy. Zresztą i tak większość jeżdże po płaskim. Największe co widział mój Hornet to chyba 20 cm krawężnik. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...