Mod Team bikergonia Napisano 11 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Z reguły boki nie są lakierowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 · Ukryte przez durnykot, 11 Listopada 2011 - nic nie wnosi do tematu Ukryte przez durnykot, 11 Listopada 2011 - nic nie wnosi do tematu Ja mam lakierowane Odnośnik do komentarza
Mod Team michuuu Napisano 11 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Wyjaśnijcie bo nie ogarniam, działanie hamulca jest kontaktowe wykorzystuje tarcie jednej powierzchni o drugą. A wy twierdzicie że felga w tym miejscu się nie wyciera????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 11 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 michuuu, myślę, że zasada działania hamulców v-brake jest doskonale znana większości ich użytkowników. Jasne, że obręcz się niszczy przy kontakcie z klockami. Tak więc ci, którzy wagarowali na lekcjach fizyki, niech szukają wyjaśnienia u wujka google, bo ten wątek dotyczy innego zagadnienia. Od teraz posty nie na temat będą karane ostrzeżeniami %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.