bikemaniak Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Co sądzicie o tej przerzutce wygląda spoko ale czy działanie również celujące ?? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=83997168 nadaje się ona do XC ?? Co to za grupa Srama nie znam p.s. chyba leciutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Stary model:) O ile sie nie myle to wczesniej to byl Sash:) Ale nie warto jedno ze ten sprzedawca ma drogo... i pracują w tym sklepie lewary(przynajmniej jak mieli tez sklep w lodzi) a po drugie lepiej kupic Sram x7/x9 ew. jak bardzo zalezy ci na wadze np. sram9.0/9.0sl A tak dla porownania ceny:) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=83662557 sram quarz od innego sprzedawcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 hehe ja już kupiłem przerzutkę Shimano XT i jak będe kupował następną to bedzie to XTR A o tego srama to się pytam bo nie znałem jej dziwna ta przerzutka i trochę brzydka hehe ale wygląd nie jeździ kto wie może lepsza od XT ,XTR /X9 ,X0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 hehe ja już kupiłem przerzutkę Shimano XT i jak będe kupował następną to bedzie to XTR A o tego srama to się pytam bo nie znałem jej dziwna ta przerzutka i trochę brzydka hehe ale wygląd nie jeździ kto wie może lepsza od XT ,XTR /X9 ,X0 Bikemaniak -twój post to samo OT ,chwalisz się co kupiłeś ..a tym nie pomagasz koledze TUTAJ jest test srama Quarz ,mam nadzieję ,że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cub_S Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Jes leciutka bo waży ok 200 g czyli podobnie do XTR , podobno niezła jakiś gość kiedyś na forum BW bardzo ją sobie chwalił ale cena na tej aukcji to serio z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Quarz to podobno swietna przezutka Srama z tych starszych modeli ale znacznie lepsza jest Sram Plasma w cenie obecnej x-9. Wzial bym chyba jednak x-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cub_S Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Myśle ze z X9 <> Plasma x9 powinno być wytrzymalsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemaniak Napisano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Bikemaniak -twój post to samo OT ,chwalisz się co kupiłeś ..a tym nie pomagasz koledze TUTAJ jest test srama Quarz ,mam nadzieję ,że pomogłem hahahhhahhahhahhahhahhahah :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Ale walłeś duuuuuuuuuuuuuuuuuużżżęeeeee ooooooggggrrrrooommmmnnnnneee OT bo to ja napisałem ten temat haha sprawiłeś mi ubaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.