tomke1 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jako że miałem zamiar wymiany Crossridów na Crosstraile (promocyjne 400E) lub Crossmaxy ST (promocyjne 450E) to jednak sprawę przemyślałem i wolę składane. Mam do wydania około 1000-1500 na mocne koła UST (nie muszą być super lekkie, ale niech chociaż nie będą cięższe od Crossridów ) Im mniej wydam tym lepiej, ale chętnie zobaczę wasze propozycje. Wątków trochę przejrzałem, ale przy takiej kwocie wszyscy cisną w niską wagę a mi zależy bardziej na wytrzymałości, chociaż nie szukam klocków do Enduro/DH Uparłem się na UST i tego się będę trzymał, tarcze na CenterLock. Mój typ : - obręcze Mavic XM819 - piasty XT M785 (wiem że ich jeszcze nie ma, na CRC w listopadzie) - szprychy DT Competition W CRC wyszło mi około 250E więc cena fajna, składanie u mnie w mieście ale to już grosze. Użytkowane XC/AM, moja waga 77kg, póki co rower HT w przyszłości może FULL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.