Gość Viczis Napisano 1 Lutego 2006 Napisano 1 Lutego 2006 Witam szukam kontaktów z osobami, które mają doświadczenie w organizowaniu kilkudniowych wypraw rowerowych z dwuletnim maluchem w foteliku. Interesuje mnie ile kilometrów (godzin) miał odcinek dzienny. Jak wyglądało spanie (ja planuje namiot) I inne sprawy które uwazacie za wazne. Pozdrawiam
Alvaren Napisano 2 Lutego 2006 Napisano 2 Lutego 2006 Ja mam 2 letniego malucha ale jakoś nie brałbym go na taka wyprawe i poza tym namiot????? zlituj się gdzie chcesz myć takiego malucha poza tym wątpie zeby takie małe dziecko wytrzymało długie wycieczki nic nie robiąc i siedząc w foteliku. Chyba że masz spokojne dziecko mój po 2 kilometrach już chce mi wyskakiwać z fotelika żebny sobie pobiegać Jesli już planujesz takie wyprawy to przedewszystkim bezpieczeństwo wasze i bobasa, odpowiedni fotelik kaski i oświetlenie które widać z kilu dziesięciu maetrów. Poza tym ciuchy na deszczową pogode i kupa innych rzeczy... Ogólnie mojego malucha nie mógłby brać na taką wyprawe bo chyba wyszedł by z siebie siedząc pare godzin w foteliku. Za dużo nerwów i stresu za mało jazdy i przyjemności.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.