Skocz do zawartości

[do 3000zł] Szukam MTB.

JaniszMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Tak szukam i buszuje po forum i konkretów nie znalazłem jeszcze na temat jaki rower do XC. W oko wpadł mi Mbike Renegade 0.6 i RR 8.1 . Choć może znajdziecie jakieś inne ciekawe propozycje. Jedyne co ogranicza mnie to kasa, mogę wydać 3000 zł i chciał bym aby rower posłużył mi kawałek czasu bez modernizacji.

Za wszystkie odpowiedzi dziękuje ślicznie! :)

Pozdrawiam Mateusz

Te dwa podane rowery mocno się różnią pod względem charakteru, Renegade to rower sportowy wymagający doświadczonej ręki, Rockrider bardziej uniwersalny, łatwiej go opanować.

A może Kellys, ma naprawdę porządny amortyzator, rama na podobnym poziomie jak Renegade i Rockrider ( z charakteru raczej Rockrider), do tego nie najgorszy napęd.

http://www.arkus.sklep.pl/rower-kellys-magnus-green-2011-promocja-p-372.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-09&utm_content=372#nclid=7f078296a4b64b05952270dded671a17

To najlepiej obraź się i idź na inne forum.Ludzie myślcie trochę, przecież nikt nie ma się obowiązku wypowiadać w jakimś temacie.Nawet lepiej jeśli się nie wypowie, niż napisze głupoty.Co do roweru kellys jest bardzo ok, gdyby nie korba.Musisz się zastanowić, czy rower będzie modyfikowany, czy raczej nie.Jeśli będzie to patrz przede wszystkim na ramę, jeśli nie głównie na osprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...