JaniszMTB Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witajcie! Tak szukam i buszuje po forum i konkretów nie znalazłem jeszcze na temat jaki rower do XC. W oko wpadł mi Mbike Renegade 0.6 i RR 8.1 . Choć może znajdziecie jakieś inne ciekawe propozycje. Jedyne co ogranicza mnie to kasa, mogę wydać 3000 zł i chciał bym aby rower posłużył mi kawałek czasu bez modernizacji. Za wszystkie odpowiedzi dziękuje ślicznie! Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polo Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?string=biria&category=16483&country=1 Ja sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Zapomniałem dodać. Waga 90 kg i wzrost około 180 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Te dwa podane rowery mocno się różnią pod względem charakteru, Renegade to rower sportowy wymagający doświadczonej ręki, Rockrider bardziej uniwersalny, łatwiej go opanować. A może Kellys, ma naprawdę porządny amortyzator, rama na podobnym poziomie jak Renegade i Rockrider ( z charakteru raczej Rockrider), do tego nie najgorszy napęd. http://www.arkus.sklep.pl/rower-kellys-magnus-green-2011-promocja-p-372.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-09&utm_content=372#nclid=7f078296a4b64b05952270dded671a17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Bardzo ciekawa propozycja. Właśnie szukał bym coś w stronę Mbike'a, ma to co potrzebuje, stawia wyzwanie dla rowerzysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2011 No widać duże zainteresowaniem tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 To najlepiej obraź się i idź na inne forum.Ludzie myślcie trochę, przecież nikt nie ma się obowiązku wypowiadać w jakimś temacie.Nawet lepiej jeśli się nie wypowie, niż napisze głupoty.Co do roweru kellys jest bardzo ok, gdyby nie korba.Musisz się zastanowić, czy rower będzie modyfikowany, czy raczej nie.Jeśli będzie to patrz przede wszystkim na ramę, jeśli nie głównie na osprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek831 Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Też się rozglądam w tym przedziale cenowym za rowerem i jak na razie mbike renegade 0,6 wygrywa, tym bardziej, że można go teraz dostać za 2400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Mbike kupiony. Zależało mi bardzo na czasie gdyż miałem do wyboru Mbike i parę innych rowerów, a rower był prezentem urodzinowym . Więc się nie gniewam a ni nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.