stach34 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witam Panowie i Panie Spytam krótko i na temat : Czy są w okolicach Nowego Targu, Nowego Sącza, Szczawnicy, Tylmanowej aktywni bikerzy/bikerki MTB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Krótko i na temat, to nie jest dział do takich pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach34 Napisano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Po przeniesieniu do odpowiedniego działu (Podziękowania dla admina) A więc jest ktoś z okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czl0wiek Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Po przeniesieniu do odpowiedniego działu (Podziękowania dla admina) A więc jest ktoś z okolic? Okolice Nowego Sącza, dzisiaj zamierzam coś pojeździć. Pisz jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AUTHOR1982 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 hej ja jestem z okolic Nowego Sącza i jestem aktywny jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ja jestem Z okolic Nowego Targu jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reyn23 Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hej. Ja również się pisze na jakiś wspólny wypad. Miejscowość....... Stary Sącz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtassnt Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ja dzisiaj robiłem test sprzętu. Syf u nas taki, że szkoda zachodu. Na wszystkich ścieżkach jeszcze albo pełno śniegu albo błoto po kostki, a na drogach 1cm warstwa żwiru. Przyjdzie nam jeszcze poczekać na jazdę, a o Gorcach nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.