PawelCzech1 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ludziska pomóżcie mi. muszę wymienić klocki hamulcowe i nie wiem jak się do tego zabrać:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Same klocki? A co w tym skomplikowanego? Rozepnij hamulce, żeby mieć lepszy dostęp, wykręć stare klocki, przykręć nowe (jednak nie przykręcaj do końca), zepnij hamulce, ustaw klocki tak, żeby były równo z obręczą - przód klocka może być minimalnie bliżej obręczy. Jak już ustawisz to przykręć na maxa i tyle :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furc Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 No i polecam zakup książki pana Zinn'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelpb Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Tu jest wszystko http://www.forumrowerowe.org/topic/41824-v-brake-vademecum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelCzech1 Napisano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ha.... jak się za to zabrałem to wyszło na to, że to większa robota. Jeszcze linka okazała się do wymiany. A klocki trzymają się tak, jak mało co. Nic ich nie rusza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrixPL Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Tutaj masz jeszcze artykuł KLIK Im więcej poczytasz tym łatwiej będzie ci to robić przynajmniej ja tak mam. Linka grosze kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybciasum Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 A klocki trzymają się tak, jak mało co. Nic ich nie rusza :-) Nawet ramie hamulca ? :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.