zabiel17 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Jednak jadę- ogromne DZIĘKUJĘ dla Chaozza i Evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Łooo, co zrobiliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Godzina z 20 po to może uda nam się kupić bilety wspólnie to na jakąś promocje się załapiemy? Będę 15 po, bo kolejki zwykle są do kas. A kupując razem bilet rzeczywiście bardziej się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Łooo, co zrobiliscie? załatwili mi sprężynki do klocków- jednak muszę poszukać w sklepie tego towaru, bo mam za dużo pary w rękach i potrafię je połamać bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Jednak jadę- ogromne DZIĘKUJĘ dla Chaozza i Evo niech ma - prezenta od wujka robsona miłego śmigania i niech Ci tą sprężynkę Chaozz założy bo więcej nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 niech ma - prezenta od wujka robsona miłego śmigania i niech Ci tą sprężynkę Chaozz założy bo więcej nie mam sam się nawet za to nie biorę za delikatna to rzecz dla mnie Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja niestety odpadam. Żałuje bo to ostatnia szansa na wspólny wypad w tak ładną pogodę. Ale moje psinka zachorowała i będę musiała iść z nią do weta :/... Miłej wycieczki życzę i czekam na relacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Jesli dobrze ogarnalem temat to wlasnie jezdzicie tak? wrocilem dopiero o 9.30 z pracy wiec nie dalbym rady.. a wczoraj byl problem z dostepem do kompa jesli smigacie.. to milego smigania jesli to jutro... to dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2011 ostro było, myśle że za tydzień tez cos mozna wykombinowac, pozyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No to panowie dzisiaj to sobie pojeździliśmy!! Te 37 km dało mi w kość niemiłosiernie Jak jeżdżę w takim terenie to mi wstyd za okolice wro Cox ekstra trasa, się spisałeś kolego! Jak pod górę to max stromo i po luźnych kamieniach, jak w dół to jeszcze stromiej i w najlepszym wypadku po wymytej drodze z rowem po środku albo max po zboczu góry po korzeniach między drzewami! Ten twój singiel z Trójgarbu w dół i podjazd pod Mniszka na długo zapadną mi w pamięci. he he a i jeszcze dojazd z Boguszowa do Wałbrzycha szybciej niż pociąg i kolega Bartek z jednym hamplem!!! Super że pogoda dopisała i oby więcej takich wyjazdów!! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ano pojeździliśmy Podjazdy, zjazdy, jedne lepsze od drugich. Dzięki Panowie za pokazanie super trasy. Mniszek rzeczywiście będzie pamiętny. Przewyższenie wyniosło 1465m Link do kilku moich zdjęć klik Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Czyli dobrze zrozumialem ze dzisiaj jezdziliscie gratuluje super traski i zacnych emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.