Cox Napisano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2011 HEJ HEJ czy sobota 01.10 wszystkim pasuje? jednak sobota , bo wiadomo w pon wszyscy do pracy i szkoły wstępnie zainteresowani Pilon Tu się zwracam z prośbą o zwerbowanie wrocławian zabiel17 wporzogodzia tysia87 Łukasz 2 bikerów z szczawna xxxxx osób z polibudy (może zwerbuje do piątku) Cox ( może mój brat i jego kolega) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Mi pasuje a w niedzielę skocze sobie możliwe że na Smrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Sobota 1.10 mi wstępnie pasuje, natomiast niedziela już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2011 zainteresowani Pilon zabiel17 wporzogodzia tysia87 Łukasz 2 bikerów z szczawna xxxxx osób z polibudy (może zwerbuje do piątku) Cox ( może mój brat i jego kolega) argusiol start stacja pkp w Gorcach (stacja nazywa się Boguszów Gorce Zachód) (na mapie widać gdzie to), miejsc do zaparkowania raczej nie zabraknie odjazd pociągu wrocław 7.44 a na miejscu jest 9,46, wiec zbiórkę ustalamy na 10.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 rower złożony na 80%, do soboty powinno być 90% na których da się już pomykać.... 10 % to zmiany kosmetyczne, więc jak nic mnie nie zatrzyma to będę -tylko mówię od razu, że nie wiem jak noga zapodaje, po 3 tyg chorobie i rozbracie z rowerowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wporzogodzia Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No niestety ja odpadam w sobotę pracuję :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 w tą niedziele to ja nie będę w stanie zjeść śniadania (obiadu ?) a co dopiero mówić o jeździe na rowerze To jak tam z tym wyjazdem 02.10? aktualny? jesli Tobo zdeklaruje jazde (topic w glownym menu dolnoslaskiego) to moze polaczenie imprez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Plan trasy już w 100% http://www.bikemap.net/route/1279803#lat=50.77403&lng=16.17462&zoom=12&type=5 Tylko nie bierzcie slicków, bo karetka raczej tam nie dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 powiedz mi do jakiego sklepu warto podjechać po klocki do hamulca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2011 w świebodzicach są 2 sklepy : TED SPORT ul m kopernika 3/1 F.H.U. GAZELA ul. H.Pobożnego 1 w ted sport kiedyś byłem i całkiem duży sklep , powinni mieć jak nie to w wałbrzychu na placu tuwima jest Piotrowski Bikes, tu na pewno jakie hamulce masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Wiem co jest w Świebo- i raczej tutaj nie wejdę- ceny są przerażające. Mam avid juicy three, Do pełni szczęścia i możliwości wyjazdu z Wami w sobotę, brakuje mi tej cholernej "sprężynki" do zamontowania klocków Dobra, będę jeszcze jutro kombinował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ja już sie gubie w datach... Ale 1.10 niezbyt mi pasi, chyba że od późnego popołudnia na miejscu, piwko i przygotowanie na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Siema Jeśli jeździmy w sobotę od rana to będę Jedzie ktoś jeszcze z wro? Argusiol będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 jak coś chaozz to wbijam w Świebodzicach w pociąg, to Ci ten kawałek potowarzyszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2011 przepraszam za te świrowanie z terminami, ale chce dopasować tak aby jak największej liczbie osób pasowało i mogli pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 jak coś chaozz to wbijam w Świebodzicach w pociąg, to Ci ten kawałek potowarzyszę Ok to spox! Będziesz miał chwilę na dopracowanie hampla! Nikomu więcej z Wrocka sobota nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Nikomu więcej z Wrocka sobota nie pasuje? Właśnie klęknął mi motocykl, a z nim związane były plany weekendowe... Jak zdążę jutro naprawić to nie było tematu... A jak nie zdążę to jadę z wami... PS Rower też mam niesprawny - zjechany łańcuch i środkowa zębatka z przodu... Ale da się jeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Jeśli sobota to będę, na niedzielę mam inne plany rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja sobota od powiedzmy 16:00, więc odpada i cała niedziela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2011 zainteresowani : zabiel17 tysia87 Łukasz (?) Cox brat Coxa argusiol chaozz P. Różycki + znajomi xxxxx osób z polibudy (może zwerbuje do piątku) Szoppers (?) inhibitor (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 inhibitor (?) Wstałem dziś przed 5 rano i moto naprawiłem... Zatem realizuję swój pierwotny plan, zupełnie odmienny od rowerowego... Bawcie się dobrze... Liczę na zdjęcia i opis trasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieuchron Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Hej! Trochę rzutem na taśmę, ale też się pisze. Ekipa z Wro ustawiamy się jakoś przed wejściem na dworzec, żeby razem wpakować się do pociągu? Proponowałbym z kupionymi biletami spotkać się o 7:30 pod wejściem. chaozz, Argusiol nikogo z forum osobiście nie znam. Fajnie byłoby z kimś pogadać przed 2h jazdy. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2011 zabiel17 tysia87 Łukasz (?) (rano mi napisze) Cox brat Coxa argusiol chaozz P. Różycki nieuchron Szoppers (?) (tu nic nie wiem) przypominam zbiórka 9,45, o 10.00 planowany wyjazd :D weźcie detki bo ostre zdarzają się ostre kamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dobra, ja odpadam- zostałem bez żadnego hamulca kuźwa mać. następnym razem się wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Hej! Trochę rzutem na taśmę, ale też się pisze. Ekipa z Wro ustawiamy się jakoś przed wejściem na dworzec, żeby razem wpakować się do pociągu? Proponowałbym z kupionymi biletami spotkać się o 7:30 pod wejściem. chaozz, Argusiol nikogo z forum osobiście nie znam. Fajnie byłoby z kimś pogadać przed 2h jazdy. Pozdro! Spoko czasu będziemy mieli aż nadto. Proponuje spotkać się tradycyjnie koło żywopłotu naprzeciw wejścia do tymczasowego dworca. Godzina z 20 po to może uda nam się kupić bilety wspólnie to na jakąś promocje się załapiemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.