Cox Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Zapraszam wszystkich na jednodniową wycieczkę po górach wałbrzyskich zaliczymy Trójgarb (778m) i Chełmiec (851m) najdogodniejszy start z stacji kolejowej w Boguszowie Gorcach sobota czy niedziela... wybierzemy wspólnie tak aby wszystkim pasowało http://www.bikemap.net/route/1258035 trasa 27 km, wiec powinna być do przebycia dla wszystkich podobno nasze tereny są jedne z najlepszych w Polsce na rower, nie ma co polegać na opinii innych, trzeba się samemu przekonać Zapraszam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Powiem tak: pomysł ciekawy, trochę mało km ale myślę, że i tak będzie fajnie. Jeżeli opuści mnie gównianie przeziębienie, które trzyma mnie 3 tydzień i złożę nową maszynę do tego czasu, to na mnie możesz liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2011 trase chyba jeszcze zmienie (wydłuże) ,na razie musze przejechać sie troche po lesie i zobaczyc co jest przejezdne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jedziesz może jutro na rozjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2011 jutro mam wyscig, w Książu, postaram się w poniedziałek przejechać, ale wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jeśli ten poniedziałek będzie taki godzinowo, że zdążę wrócić do Wrocławia przed 22:00, to daj proszę znać, chętnie z Tobą objade trase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2011 raczej ciężko ,okolo 17-18 planuje, bo wczesniej na prawko, a potem do pracy ,wiec w domu bede okolo 16,, no i ten minus ze o 20.00 jest juz kompletnie ciemno, a nie chcę żebyś ryzykował jazdę po ciemku, zbieraj siły , i odwage, bedzie kilka soczystych, singlów, i zjazdów z tyłkiem szorującym o tylnią opone , w poniedzialek wrzuce nową mapke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilon Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Nie no, ja bym autem wracał, a nie rowerem po ciemności Ale start 18:00 to faktycznie nawet i autem ciężko wrócić na 22:00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2011 dzisiaj chyba nic nie zdziałam , bo pada, chyba wyznaczę jakąś trasę wirtualnie, po "pewniakach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 25,09 mi odpada- nie zdążę złożyć roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2011 dobra PW poszło chyba do 15 osób, zobaczymy ile odpowie, jutro ide z łopatą do lasu naprawiać singletrack, w czynie społecznym hmm, 2 października też ma byc ładna pogoda, wiec dobra ,niech bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wporzogodzia Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No no może się skuszę bo to chyba już będzie mój ostatni wypad w nasze piękne rejony w tym sezonie :icon_wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja również chęć swoją zgłaszam tylko mi pasuje termin 25.09 lub dopiero na następny tydzień (czyt. 01.10 lub 02.10, bo 24.09 planuje po naszych Rudawach się pobujać tylko żeby pogoda była bo jak będzie padać to ja odpadam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jorgov Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja niestety w najbliższy weekend i następny nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Również wstępnie zgłaszam swój udział. Jednak dla mnie odpowiednią datą będzie 25.09 , bo 1.10 będę na weselu Tzn. w niedziele i tak zamiaruje gdzieś pojeździć, a lepiej byłoby tego dokonać w większym i sympatycznym gronie. A jak wynika z prognozy możemy się nastawić na 19 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Niestety 25ego kisze na akcji propagandowej w Klinice... bede wspominal z rozrzewnieniem "goracego singielka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2011 termin wycieczki 2 października! PS troche wprowadziłem w bład piszac na pw, 25,09 to kolejna propozycja terminu, ale 02.10 chyba lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 21 Września 2011 Udostępnij Napisano 21 Września 2011 mi rowniez bardziej pasuje 02.10 niestety w ten weekend mi cos wypadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2011 w tą niedziele to ja nie będę w stanie zjeść śniadania (obiadu ?) a co dopiero mówić o jeździe na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wporzogodzia Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja także jestem za 02.10 i mam nadzieję że pogoda Nas nie zawiedzie :icon_lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2011 w ogóle proponuje teraz w niedziele trójgarb, tak o 12.00, rozpoznawczo, ktoś chetny? licze na w-ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 wybrałbym się z Tobą chętnie, tylko nie mam sztycy jeszcze do bajka- przyjdzie na początku następnego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2011 4 h w lesie z łopata i siekierką, ale singiel gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysia87 Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 4 h w lesie z łopata i siekierką, ale singiel gotowy Będziesz mógł nam pokazać swoją pracę na przyszły weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.