Skocz do zawartości

[Góry Wałbrzyskie] 1 lub 2 października

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszam wszystkich na jednodniową wycieczkę po górach wałbrzyskich

zaliczymy Trójgarb (778m) i Chełmiec (851m)

najdogodniejszy start z stacji kolejowej w Boguszowie Gorcach

sobota czy niedziela... wybierzemy wspólnie tak aby wszystkim pasowało

http://www.bikemap.net/route/1258035

trasa 27 km, wiec powinna być do przebycia dla wszystkich

podobno nasze tereny są jedne z najlepszych w Polsce na rower, nie ma co polegać na opinii innych, trzeba się samemu przekonać Zapraszam serdecznie

Napisano

Powiem tak: pomysł ciekawy, trochę mało km ale myślę, że i tak będzie fajnie. Jeżeli opuści mnie gównianie przeziębienie, które trzyma mnie 3 tydzień i złożę nową maszynę do tego czasu, to na mnie możesz liczyć :)

Napisano

trase chyba jeszcze zmienie (wydłuże) ,na razie musze przejechać sie troche po lesie i zobaczyc co jest przejezdne

Napisano

Jeśli ten poniedziałek będzie taki godzinowo, że zdążę wrócić do Wrocławia przed 22:00, to daj proszę znać, chętnie z Tobą objade trase :)

Napisano

raczej ciężko ,okolo 17-18 planuje, bo wczesniej na prawko, a potem do pracy ,wiec w domu bede okolo 16,, no i ten minus ze o 20.00 jest juz kompletnie ciemno, a nie chcę żebyś ryzykował jazdę po ciemku, zbieraj siły , i odwage, bedzie kilka soczystych, singlów, i zjazdów z tyłkiem szorującym o tylnią opone :D, w poniedzialek wrzuce nową mapke

Napisano

Nie no, ja bym autem wracał, a nie rowerem po ciemności :D

Ale start 18:00 to faktycznie nawet i autem ciężko wrócić na 22:00...

Napisano

dobra PW poszło chyba do 15 osób, zobaczymy ile odpowie, jutro ide z łopatą do lasu naprawiać singletrack, w czynie społecznym :D

hmm, 2 października też ma byc ładna pogoda, wiec dobra ,niech bedzie

Napisano

Ja również chęć swoją zgłaszam tylko mi pasuje termin 25.09 lub dopiero na następny tydzień (czyt. 01.10 lub 02.10, bo 24.09 planuje po naszych Rudawach się pobujać :D tylko żeby pogoda była bo jak będzie padać to ja odpadam :/

Napisano

Również wstępnie zgłaszam swój udział. :thumbsup: Jednak dla mnie odpowiednią datą będzie 25.09 , bo 1.10 będę na weselu ;):yes:

Tzn. w niedziele i tak zamiaruje gdzieś pojeździć, a lepiej byłoby tego dokonać w większym i sympatycznym gronie.

A jak wynika z prognozy możemy się nastawić na 19 stopni :woot:

Napisano

termin wycieczki 2 października!

PS troche wprowadziłem w bład piszac na pw,

25,09 to kolejna propozycja terminu, ale 02.10 chyba lepszy

Napisano

w tą niedziele to ja nie będę w stanie zjeść śniadania (obiadu ?) a co dopiero mówić o jeździe na rowerze :D

Napisano

w ogóle proponuje teraz w niedziele trójgarb, tak o 12.00, rozpoznawczo, ktoś chetny? licze na w-ch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...