pawel-xc Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam... Zima jeszcze pewnie troche potrzyma, a ja nie posiadam drugiego roweru, na którym nie szkoda regularnie jeździć w zimie. Zastanawiam się nad kupnem trenażera... Słyszałem opinie, że jazda na nim jest potwornie nudna i ogólnie wymaga wielkiej motywacji. Ale w pokoju ma komputer, moge oglądać filmy, słuchać muzyki, może jakoś da się to wytrzymać? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84371887 - czy jeśli się zdecyduję, to warto kupić taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Słyszałem opinie, że jazda na nim jest potwornie nudna i ogólnie wymaga wielkiej motywacji. Ale w pokoju ma komputer, moge oglądać filmy, słuchać muzyki, może jakoś da się to wytrzymać? Na to Ci nikt nie odpowie, to sprawa bardzo indywidalna. Kumpel nie da rady jeździć nawet godziny, a ja bez większych problemów mogę kręcić i 3 godziny. Musisz spróbować żeby się dowiedzieć. Ten Tacx jest jak najbardziej godny polecenia, ale można go kupić znacznie taniej w sieci sklepów Decathlon - jeśli mnie pamięć nie myli 480zł - poszukaj jeśli masz taką możliwość, można sporo zaoszczędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 tak se mysle czy nie za pozno na trenazer mi nie szkoda jezdzic w zimie tylko ze czasem jest pogoda pod psem,albo nie chce sie isc na zewnatrz co nie znaczy ze chcialoby sie usiasc na trenazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-xc Napisano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Racja, jest juz dosc pozno, ale pogoda nawet w marcu moze byc marna, czasem poprostu lepiej pokrecic w domu, niz jezdzic w deszczu... Jesli dorwalbym go za te 480zl, to chyba jednak sprobuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Nie opłaca się kupować w Polsce na razie. Dystrybutorom w polsce ceny się pomieszały zdeka. Tacx Sirius w Niemczech kosztuje 100 Euro. Jak możesz kupuj u naszych sąsiadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-xc Napisano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Niestety nie mam takiej mozliwosci... Przczytalem, ze force one jest przeznaczony tylko do rowerow szosowych, czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 2 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Nie prawda, da się z kołami 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-xc Napisano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 No to ok, kupie w najblizszych dniach, najnizsza cena, jaka znalazlem to 540zl... Aha, i jeszcze jedna sprawa - warto brac do niego firmowa podstawke, czy rownie dobrze mozna ja zastapic inna podkladka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzomb Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 No to ok, kupie w najblizszych dniach, najnizsza cena, jaka znalazlem to 540zl... Aha, i jeszcze jedna sprawa - warto brac do niego firmowa podstawke, czy rownie dobrze mozna ja zastapic inna podkladka? Nie bierz, szkoda kasy, sam wzialem ale potem stwierdzilem ze moglem sobie ja darowac. Jak dla mnie z podstawka czy bez, pozycja tylko troche sie rozni (masz bardziej do przodu pochylona sylwetke) ale roznica nie jest wielka. A jak bedzie Ci bardzo przeszkadzac to podlozysz sobie cokolwiek: deske, ksiazke itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 jeśli jeszcze nie kupiłeś mogę polecić Ci swój trenażer który sprzedaję za 450zł prawie nówka stan idealny! tu masz link do allegro:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84575283 , sprzedaję gdyż potrzebuje kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vader Napisano 10 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 czy warto czy nie warto kupic?? ja uwazam ze warto!!! tegoroczna zima jest najosstzrejsza ze wszystkich moich zim rowerowych i gdyby nie trenazer to mialbym juz prawie 2 miesieczna przerwe w kreceniu.. no a motywacja musi byc bo w tygodniu po robocie to jak dla mnie 1h na trenazerze to juz jest naprawdę sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.