Didusieq Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Powitać. Mam taki problemik. Zauważyłem, że klamki Auriga Comp nieco gryzą się z manetkami rapidfire Deore (przez zbiorniczek na płyn). Nie mogę ich dopasować pod siebie (chodzi mi o kąt nachylenia). Chciałbym wymienić same klamki hamulców na takie ze zbiorniczkiem wyrównawczym w uchwycie a nie idącym wzdłuż linki. Da się same dźwignie wymienić?? I czy do zacisków Tektro będą pasowały dźwignie Shimano (lepsza dostępność)? A może inne polecacie? Wiem że lepiej cały hamulec pogonić ale ze względów finansowych chcę powoli zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Tak, dźwignie shimano pasują P&P. Kup te : http://www.forumrowerowe.org/topic/99749-klamki-shimano-m595-deore-hydrauliczne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Zanim zmienisz klamki przestaw zbiorniczek do pionu(luzując torxa znajdującego się obok zbiorniczka)- może to wystarczy abyś mógł odpowiednio ustawić manetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.