exocet Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 witam, kupiłem sobie rower szosowy, zachciało mi się wymienić napęd... i niestety pojawił się problem, mianowicie na bębenek tylnej piasty nie pasują standardowe kasety.., podobno to piasta starego typu ( koła jak i rower z 2004 r). Na piastach napis Bianchi koła też sygnowane tą nazwą. Piasta nie ma takiego wąskiego wpustu, który jest w typowych kasetach. Czy można jeszcze kupić kasetę tego typu ? Prośba o podpowiedz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Poczytaj tu : http://www.wrower.pl/sprzet/kasety/kasety.php A jaki masz bębenek? Shimano czy campagnolo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 jak mowisz ze brak tego małego wypusty to chodzi ci o shimano bo właśnie ono taki mały wypust posiada . więc shimano odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2011 witam sorki panowie że po takim czasie ale problem z kompem...., okazało się że mam kasetę campagnolo, a w zasadzie bębenek pod capagnolo.., chyba robiony dla Bianchi bo żadnego logo na nim ( na piaście) nie ma.. Także problem się wyjaśnił. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.