Substraty Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 http://allegro.pl/amortyzator-sr-suntour-xcr-i1819240525.html Na tej aukcji sprzedają XCR pod koło 24 cale. Mam Krosa Hexagona v3 rama 19, rozmiar koła 26 cali. Czy będzie on pasował do mojego roweru ? Kiedyś czytałem, że liczy się tylko długość rury stelażowej. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Musisz szukać amorka pod koło 26 bo w ten na 24" nie wiejdzie, nie ma szans... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handy100 Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Zapomnij o tym amorku. Rozmiar koła nie ten ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 niestety też kiedyś to przerabiałem. nie ma opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Substraty Napisano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 chyba ze z przodu chcesz mieć mniejsze koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gagol Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ,Też mam tego krosika ;]] i też myślę czy nie warto by było inny amortyzator włożyć bo ten zooma to jakiś pseudoo jest ... Ale mam pytanie . co z gwarancją jak włożę inny amorek ... Stracę ją ? Rower kupiłem w maju b.r. Kolega miał jakiegoś RST do sprzedania podejdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozzd Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 gagol jakiego RST? Bo jeśli gilę to Cię uczulę na ten beznadziejny amortyzator. Absolutnie nie polecam po 2 dniach był suchy słabo wchodzi i nie spodziewałem się takiego rozczarowania tym amortyzatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.