rokiZG Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam , mam pytanko , podczas jazd "stawania w korby" odczułem ostatnio nad kolanem(oba) ukucia . NIe w samym kolanie ale nad .. jakieś 3-5 cm czy możliwe jest to , że naderwałem lub nadciągnałem miesień... w tym wypadku czworogłowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Raczej jest to objaw przeciążenia stawów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rokiZG Napisano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2011 czyli lekko odpuścic sobie i następnie uważać i troszeczke dłuższa rozgrzewke zastosować i potem śmigać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Nie zapomnij się rozciągać przed jazdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.