Skocz do zawartości

[~ 500 zł] MTB na miasto i w teren

PiXel7

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym zakupić rower MTB o dobrym stosunku jakości do ceny i mam zamiar przeznaczyć na niego ok 500 zł.

Zdaję sobie sprawę, że to niewielka kwota, ale nie chcę zbyt dożo inwestować w zakup roweru...

Jeśli chodzi o przeznaczenie to przez większość czasu rower służyłby do poruszania się po mieście (na uczelnie i z powrotem), ale czasem chciałbym się wybrać w jakiś teren.

W kwestii moich wymagań to raczej nie są one specjalnie wygórowane bo zależy mi głównie na tym żeby rower był solidny i wytrzymał ostrzejsza jazdę w terenie.

Wiem, że to pojęcie względne, ale pamiętam jak kiedyś gdy jeszcze miałem swój stary rower (co prawda z hipermarketu, ale był dość solidny) to gdy zamieniałem się czasem ze znajomymi to na niektórych rowerach bałem się ostrzej jeździć bo odnosiłem wrażenie, że ten się za chwile rozpadnie ponieważ ciągle coś trzeszczało i dzwoniło.

Dodam tylko, że mam 191 cm wzrostu i ważę ~ 85 kg.

P.S.: Zastanawiam się nad zakupem tego: http://allegro.pl/rower-kross-hexagon-v2-21m-2011-super-okazja-bmk-i1819707818.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...