norbi79 Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Mam zamiar zakupić klamki Shimano Sora ST-2300 polecacie czy odradzacie, piszcie każda wypowiedź mile widziana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Do normalnego użytku za tą kasę to polecam , chyba że chciał byś coś z starszych modeli ultegry ( ale musisz zsukać tylko ładnych wizualnie bo to świadczy o ich używaniu no i sprawnych technicznie oczywiscie mają już swoje lata ) miałem okazje na nich jeżdzić przez miesiac jako klamki zastępcze i było okej , mam dość długie kciuki takze zmiana biegów w obu chwytach nie wydawała mi się trudna , ogołnie jak za tą pieniążki ktore kosztuja te klamki zadnych innych NOWYCH klamkomanetek nie znajdziesz . pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.