w81 Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam mam taki problem mianowicie wymieniłem suport w swoim rowerze napęd sram suport gxp po zmianie zaczął łańcuch przeskakiwać przy większym obciążeniu na starym suporcie się to nie działo dodam ,że napęd ma zrobione około 1500km i było wymienione wszystko kaset łańcuch itd, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Suport nie ma żadnego wpływu na przeskakiwanie napędu. Skoro jest nowy to czy skróciłeś łańcuch po założeniu? Daj mu czas żeby się ułożył, zwykle trwa to ok. 100-200 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam mam taki problem mianowicie wymieniłem suport w swoim rowerze napęd sram suport gxp po zmianie zaczął łańcuch przeskakiwać przy większym obciążeniu na starym suporcie się to nie działo dodam ,że napęd ma zrobione około 1500km i było wymienione wszystko kaset łańcuch itd, czasami zachodzi potrzeba wyregulowania przsrzytek:),po zmianie suportu;/jezeli stary suport latal na rozne strony:)inna byla linia lancucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 dałeś tyle samo podkładek pod miske suportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w81 Napisano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2011 nie dawałem podkładek w starym też nie było ,może w tym tkwi problem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a ile dostałeś z suportem? daj jedną od strony korby i zobacz czy coś sie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w81 Napisano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ok spróbuje dać jedną ,a dostałem dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.