Skocz do zawartości

[maraton] Odyseja Ponidzka - rowerowy maraton na orientację.

pasieczkin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odyseja to świetna impreza, którą chętnie otwierałbym co roku zakończenie sezonu (i przeciągał do grudnia) ale obawiam się że w tym roku nie będzie mi dane:/

• Mod Team
Napisano

Fajnie, że organizujecie coś takiego u nas na Ponidziu.

Namawiam znajomych i sam z wielką chęcią wystartuję. :thumbsup:

Napisano

Może potrzebujecie kobiety do pary? Moja żona rozpaczliwie poszukuje partnerki. Jeszcze nigdy w niczym nie startowała ale nie należy do takich które lubią się oszczędzać. Twarda z niej sztuka. Z drugiej strony z racji nieznajomości materii ściganckiej wolałaby jechać rekreacyjnie. Pomóżcie biednej kobiecie! Bo ja dla przykładu będę się ścigać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.