animasola Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 czy ktoś może mieszka na Bródnie i musi się codziennie przemieszczać przez most Grota? jak dajecie sobie radę z przejazdem? tam teraz wszystko jest masakrycznie rozkopane. czekam na odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Normalnie, w stronę białołeki jadę buspasem, potem trzymam się blisko prawej krawędzi. W drugą stronę jest trochę bardziej hardcorowo, bo są dwa niebezpieczne zjazdy z mostu, przy których mogą mnie potrącić jadąc z mojej lewej strony, potem to już pobocze i jest w miarę ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
animasola Napisano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Chodzi mi bardziej o wjazd ze strony Bródna. tam jest tylko jeden pas- wszystkie samochody się tam pchają i jest dość niebezpiecznie. wszystko rozkopane i nie widziałam żadnych schodów ani czegoś w tym stylu, aby można było rower na wiadukt wprowadzić. Normalnie, w stronę białołeki jadę buspasem, potem trzymam się blisko prawej krawędzi. W drugą stronę jest trochę bardziej hardcorowo, bo są dwa niebezpieczne zjazdy z mostu, przy których mogą mnie potrącić jadąc z mojej lewej strony, potem to już pobocze i jest w miarę ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A dużo nadkładasz Gdańskim? Często się przemieszczam z Bemowa do Wieliszewa i zamiast Grota wybieram właśnie Gdański. Wychodzi mi jakieś 6km dalej, ale ile przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.