Skocz do zawartości

[do 4200zł]Full do jazdy na codzień i szaleństw

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chciałbym sobie zakupić w dalszej przyszłości full'a. Do jazdy w mieście, terenie oraz do szaleństw(skoków ze schodów, z hop) Waga moja to 82kg, wzrotst 185cm. W sezonie przejeżdżam ok 1500-2000km.

Mój pierwszy typ to Kross crime 3lecz zniechęcają mnie Avidy Jouicy 3, ponieważ nie słyszałem o nim dobrych słów

Napisano

F7 do AM n/c

moja propozycja to Giant Trance tyle ze cena 4999 - sprawdzony sprzet,dobry zawias i rowerek mozna troszke usprawnic w miare mozliwosci finansowych

Napisano

Sory, źle przeczytałem. Wyczytałem, że chcesz fula do jazdy po mieście, bez żadnych szaleństw. Sorki moja wina, w takim razie f7 faktycznie odpada ;)

Napisano

Crime spokojnie da rade do zastosowan o jakich piszesz. Tylko troche ciezkawy jest. Choc przyznam ze jesli to nie beda wielkie hopy tylko wyskok z kraweznika czy korzenia, zjazd ze schodow to jak Kolega wyzej, polecil bym Trance'a. W sklepach internetowych w CZ znajdziesz go w cenie jaka Cie interesuje.

Kross Crime bedzie na pewno bardziej pancerny i jesli te skoki maja byc z wiekszych wysokosci czy przeszkod to z kolei on lepiej sie sprawdzi niz Trance.

Chociaż skoro myślisz o FR2 to chyba jednak interesują Cię większe szaleństwa więc Trance może nie poradzić sobie.

O ramach FR2 za dobre opinie to nie krązą. Występują w nich problemy z pojawiającymi sie luzami na wahaczu oraz pękającym hakiem przerzutki. No i geo też jest nie za bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...