Hubercik Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam! Mam najnowszą przerzutkę sram x9 pod 9 biegow. Lecz mam problem. Mam do niej koleczka lecz nie mam tylnej czesci wozka(tej co sie zdejmuje przy odkrecaniu). I pytanie.. Skad wezme taka czesc?? Czy moze to byc z byle jakiej przerzutki? Bo wiem ze raczej z jakiegos starszego srama x5 wejdzie. Prosze o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Jeżeli pasuje rozstaw śrub to spokojnie możesz zakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Września 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Jeżeli ma zakręcaną na jadną śrube a ten rocznik już miał to z każdej przerzutki której rozstaw pasuje. jak nawet nie pasuje moze przewiercić i nagwintować. to raczej proste zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.