RudaMarylka Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Spróbuj zacisnąć zęby na 2-3 tygodnie Łasic Ty to jednak jesteś hardcore ;-) ... a nie kruszom się te zęby tak cisnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Zatem zaciśnij zęby na 3 tyg. i zrób zapas żeli, chyba że masz jakąś przerwę na ziemniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Łasic Ty to jednak jesteś hardcore ;-) ... a nie kruszom się te zęby tak cisnąć? Kilka się pokruszyło :-) W sobotę 3 listopada zapowiada się niezła pogoda - ma ktoś ochotę na wycieczkę 100-130 km? Kierunek dowolny (może Wkra?), start około 10:30 (by wrócić przed zmrokiem), tempo niższe niż zwykle bo sezon się kończy i trenowanie traci sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 A ktoś może planuje jakiś w miarę bliższy teren w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 A ktoś może planuje jakiś w miarę bliższy teren w weekend? Zdajesz sobie sprawę że w lesie śnieg stopnieje dopiero jutro, a drogi wyschną kilka dni później? Dziś wyszedłem na szosę a i tak wróciłem ubłocony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Zdaję sobie z tego sprawę doskonale W bielanie dziś byłem i w sumie nie było tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No ja bym coś pojeździł, nadgarstek się chyba zregenerował, choć ze dwa tygodnie nonstop bolał. Niedziela komuś bliżej pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Niedziela komuś bliżej pasuje? Nawiązując do mojej propozycji wypadu nad Wkrę, nie ma obowiązku przejechania całej trasy rowerem, można przykłądowo wrócić PKP z Nowego Dworu, albo odłączyć się w trakcie jak niegdyś kolega Rafał gdy pojechaliśmy do Kazimierza Dolnego - po 100 km powiedział że chyba nie da rady i zawrócił :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Chętne jutro potoczę swoje stare kości. W Bielanie mokro, ślisko i nieprzewidywalnie... Jednym słowem zarąbiście :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 9 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Szukam chętnych na sobotnią szosowo-szutrową wycieczkę przez Nieporęt, Dębe, Goławice, Nowy Dwór i Kampinos. Zbiórka o 11:00 pod Rurą, ale jeśli nikt nie odpisze że jedzie to pod Rurę zajeżdżać nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Listopada 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nie wiem, czy zauważyliście, ale kontynuacja tego tematu jest w nowym wątku: http://www.forumrowerowe.org/topic/125099-warszawa-codzienne-ustawki-wspolne-jazdy-cz-2/ Dodajcie sobie go do obserwowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.