pomirot Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 To co, są chętni spod metra na Kampinos? Jak nie będzie odzewu do 9:30, to też chyba odpuszczę... będzie Bielan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 w związku z tym że nie ma chętnych wyjazd do KPN odwołany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Chętnych brak, dlatego najprawdopodobniej zabiorę się dziś z Marcinem do Kampinosu, a na Tour de Zalew jutro. Skoro wycieczka do Kampinosu odwołana to jadę sam w zupełnie inną stronę, licząc na Tour de Zalew w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Wszystko padło po tygodniu harowania wynurzą się pewnie po południu ja jadę zawieźć obręcz z nową piastą do zaplecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 jadzie kto jutro na Wkk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 20 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2012 dojazd przez cała Wawę nie uśmiecha mi się ale pokręcę troszkę z Bemo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Za tydzień temperatury spadną poniżej zera (http://www.weather.com/weather/tenday/Warsaw+Poland+PLXX0028) i nie zdziwiłbym się gdyby spadł śnieg, dlatego chcę maksymalnie wykorzystać dzisiejszy dzień. Ostatni dzwonek by dołączyć do mnie na wycieczce dookoła Zalewu Zegrzyńskiego - postanowiłem skrócić trasę (od domu do domu będę miał 135 km). Około 11:15 będę przejeżdżał przez Rurę, jak ktoś to przeczyta i zechce dołączyć to mój telefon 510052427. Dodam że wczoraj zaskoczyła i zmęczyła mnie masa piachu na wycieczce w okolice Garwolina (http://www.lasica.hostdmk.net/20121020/index.html) dlatego nie spodziewam się dziś wysokiego tempa, a dzisiejsza trasa to wyłącznie znane mi na pamięć asfalty i gładkie szutry (np. nad kanałkiem Żerańskim). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Jutro ma nieźle padać śnieg przez cały dzień, w niedzielę (ma być ok 0 st. i raczej po opadach śniegu dość mokro) planuje coś, ktoś, gdzieś, czy pozostaje mi trenażer? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja walę w worek treningowy, a potem siłka. Czekam na prawdziwy śnieg, grube warstwy i do kampinosu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja planuję pokręcić, ale na razie nic wiążącego przez nawał roboty. Może szczebel, może miasto, może nic. Tre dopiero w styczniu, szkoda kolan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Albo za wcześnie, albo za zimno, albo za mokro... dobrze że śnieg się słabo trzyma na ogolonych nogach. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Października 2012 Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Albo za wcześnie, Nie ma to jak samokrytyka, nie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 27 Października 2012 Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Można by sie gdzieś jutro wybrać. Z tego co widać za oknem zapowiada sie z niedziele lekka chlapa... ale co tam(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Października 2012 Udostępnij Napisano 27 Października 2012 A ja chyba poważnie muszę rozważyć przerwę od roweru, od kilku tygodni mocno dokucza mi nadgarstek, a objawy mam podobne do cieśni nadgarstka: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_cie%C5%9Bni_nadgarstka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Października 2012 Udostępnij Napisano 27 Października 2012 cieśni nadgarstka Przerobione: Proponuje podkładkę pod myszkę, jeśli pracujesz przy kompie dużo Aby ustawić nadgarstek odpowiednio i nie naciągać, co naciągnięte Link Odpowiednie gripy podtrzymujące prawidłowo nadgarstek, przynoszą natychmiastową ulgę. Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 To nie wina komputera, mam problem z lewą ręką. Zamówiłem już takie gripy, zobaczymy co to da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 mam problem z lewą ręką. To rzeczywiście może tak być. Dodam, iż zauważyłam taki problem i w lewej ręce, np po kilku godzinach pisania na klawiaturze w ciągu tygodnia. Nie mam odpowiedniej pozycji przy biurku i klawiatura także była za wysoko ustawiona. O ile prawa ręka w dużej mierze zależna jest od pracy myszką, lewa także może być naciągana... jak powyżej i co ważniejsze wydaje mi się, że nie musi od razu to być wspominany zespół. Mam nadzieję, że gripy pomogą, podtrzymują właśnie te mięśnie - a może wina leży tylko i wyłącznie po stronie chwytów ;-) Czytałam na forumie, że może to być także problem ze źle ustawioną kierownicą. W sensie nieodpowiedni kąt, w wyniku czego powoduje zbyt mocny nacisk na nadgarstki itp. Nie pamiętam czy Ty masz giętą, czy prostą ;-) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Znalazłem coś takiego i mam zamiar nabyć to cacko do zimowego treningu http://allegro.pl/powerball-250-blue-pro-zyroskop-cwiczenia-licznik-i2712530168.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Bardzo fajne urządzonko. Ale polecam filmik : http://www.youtube.com/watch?v=LQPESY-pndw Dawno się tak nie uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 To nie wina komputera, mam problem z lewą ręką. Zamówiłem już takie gripy, zobaczymy co to da. Używam od jakiegoś czasu gripów Ergona. Mi ewidentnie pomagają. Podejrzewam że za taki stan rzeczy odpowiada pozycja na rowerze. U mnie jest nisko kierownica i duża część ciężaru spoczywa właśnie na rękach. Bawiłem się w ustawianie kiery z lepszym i gorszym skutkiem. Widoczną poprawę dały właśnie rzeczone gripy (Ergon GS1) Zauważyłem też iż używając kiedyś szerszych kierownic giętych do góry ,taka sytuacja z drętwieniem rąk była sporadyczna,no ale wtedy ciężar ciała jest inaczej rozłożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2012 o ja nie mogę :) - mina tego faceta - bezcenna @Łukasz - Marylka dobrze prawi, mi takie gripy bardzo pomogły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Hmm, właśnie problem pojawił się jeżdżąc na jednym rowerze szczególnie, gdzie kierownicę mam najszerszą i giętą do góry, w dodatku gripy są twarde, a i ostatnio jeździłem w ,,jesiennych'' rękawiczkach bez żadnych gąbeczek. Nie mniej jednak nie drętwieją mi palce, boli mnie nadgarstek na zgięciu z góry... A gripy ergona hmm drogie trochę, pomyślę jeszcze, może jakieś używki się da kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Lidlowskie w pełni wystarczą albo cokolwiek z podobnym profilem byle przykręcane. Chodzi o to by nadgarstek gdy dostaje najbardziej w kość nie był w wygiętej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Węższa kierownica lub krótszy mostek. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 ...boli mnie nadgarstek na zgięciu z góry Spróbuj zacisnąć zęby na 2-3 tygodnie nic nie wymieniając. Kiedyś miałem identyczne objawy gdy rozpoczynałem krótki epizod z trialowaniem - nadgarstki muszą się po prostu przyzwyczaić do innego trybu pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.