RudaMarylka Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Jeśli ktoś także stroni od WKK - owego tłumu, to mam propozycję. Bielany, nie tylko lasek ;-) Ktoś tam, ktoś o której planujecie te rejony? Chętnie się podłączę na kilka rundek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ja się chętnie wybiorę, gdzie i o której zbiórka? Dałem podobne ogłoszenie na grupie http://www.facebook.com/groups/110027322371430 i wszystko wskazuje na to że zbiórka o 11:00 po praskiej stronie mostu Siekierkowskiego (http://www.lasica.hostdmk.net/miejsca/po_praskiej_stronie_mostu_siekierkowskiego.html). Tym razem będzie wyjątkowo rekreacyjne tempo - wczoraj przejechałem się na moją trasę treningową i z trudem zrobiłem 60% standardowego dystansu z AVS niższą o 6 km/h niż zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dzień dobry spiochy. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 dobry spiochy. Szczeblowe miłości o wschodzie słońca? To, że raz na pół roku jesteś na chodzie o poranku, ptaszkiem rannym od razu Cię nie czyni, Kotku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 "I tu się myślisz Grucha... " Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ja na razie rowerowanie odpuszczam trochę, trzeba się wziąć za siłownię i bieganie trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ja na razie rowerowanie odpuszczam trochę, trzeba się wziąć za siłownię i bieganie trochę ...i pływanie: http://www.lasica.hostdmk.net/20121014/image08.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 i pływanie O, dobrze że ciepło było :-) Fajna wyprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 O, dobrze że ciepło było :-) Dobrze że rower pozostał na skarpie bo w tym miejsu jest stromy brzeg i silny prąd (zakole Wisły) a karbonowe rowery unoszą się na wodzie (wiem bo kiedyś sprawdzałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dobrze że rower pozostał na skarpie Tak, dobrze że rower był z carbonu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Tak, dobrze że rower był z carbonu :> Jakby wpadł to spłynąłby aż do Włocławka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 16 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Podrzucam: https://www.facebook.com/events/471373559552558/ Ja pewnie się wybiorę, może ktoś jeszcze reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Hej, jutro z Gromixem jedziemy do Kampinosu, szczebel, górki, czyli podobne atrakcje jak ostatnio. Godziny spotkania jeszcze nie ustaliliśmy, jak ktoś jest chętny to zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 jutro z Gromixem jedziemy do Kampinosu Taaaa, szara masa to wali głową w biurko w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ja się pisze jeśli spotykamy się np przy mc'u na gorczewskiej, zdaje się że Marcinowi to miejsce też będzie pasowało. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Pamiętaj o zachowaniu bezpiecznego odstępu. Przed Dziubdziulkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Jak tam chcecie, Marcin zasugerował 11.00 w Sierakowie - jak dla mnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 słuchajcie w takim razie Ja,ukanex i safian 10.15 Mc Donald,s na Górczewskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Aj. Sorry. Zapomniałem. Ciut za pozno. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Szukam chętnych na sobotnią szosowo-szutrową wycieczkę dookoła Zalewu Zegrzyńskiego (tzw. Tour de Zalew). Ponieważ pierwszy most przez Bug jest w Wyszkowie i nie zamierzam forsować rzeki wpław jak kolega Mariusz kilka dni temu, to trasa wyglądałaby mniej więcej tak: http://www.lasica.hostdmk.net/20101114/trasa.html. Zbiórka pod Rurą o 10:00 (czekam tylko na tych co dadzą znać że jadą). Dystans od Rury do Rury to 142 km, trasa jest łatwa i bardzo szybka więc spodziewam się średniej w granicach 24-26 km/h. Wliczając postoje powrót około 17:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 W sobotę planujemy pojezdzić po Puszczy Kampinoskiej.Zapowiadają ciepły i słoneczny dzień.Moja propozycja to spotkanie o godz.11 w Sierakowie pod sklepem przy pętli autobusowej.Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Najprawdopodobniej bym się pisał, jeszcze do potwierdzenia wieczorkiem. Jak ktoś byłby jeszcze chętny, to może spod metra Młociny do Sierakowa. No i jak dałoby radę trochę wcześniej ewentualnie... 10:00 spod metra, to da jakąś 10:30 w Sierakowie Do 17:00 max muszę być z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 W niedzielę jest ustawka z grupką z emtb.pl. Zaczynamy ok. 9 z parkingu w Roztoce i robimy kółko czerwono-niebieskim w kierunku szczebla. Nastawienie for fun, ale 40-50 km po pagórkach piechotą nie chodzi tyż. Chętnych zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 W niedzielę jest ustawka A jakby komu ustawka nie pasiła jak i mnie z racji okrojonego mocno czasu w tym dniu, proponuję szybką akcję po okolicznych miejscówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Szukam chętnych na sobotnią szosowo-szutrową wycieczkę dookoła Zalewu Zegrzyńskiego Chętnych brak, dlatego najprawdopodobniej zabiorę się dziś z Marcinem do Kampinosu, a na Tour de Zalew jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.