bobiik Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Dzięki ; Safian Gromix Extreme za udaną wycieczkę z fajną trasą. http://www.sportypal.com/Workouts/Embed/2669657 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej ekipo, trochę nie ten temat, ale szybka akcja... nie chce ktoś dołączyć do zamówienia w centrumrowerowe.pl ? Są spore przeceny - sam biorę okulary przecenione ze 115 na 55 (przesyłka 17 zł, więc można podzielić), pewnie jeszcze dziś będę płacił, także jak ktoś coś chce to szybko na PW, albo GG ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Daj mi godzinę na załatwienie jakiegoś kompa bo patefon umrzywa, napiszę Ci sms/gg. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 może dziś jaka jazda np po Bielanie? 17-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 18 bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 A może jutro bielan? Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 to ja toze będę o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 może w niedzielę jakis kampinos ktos ma chęć........? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Niedziela to Nowy Dwór(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Gromix: atakujecie coś jutro? Ja chętnie bym powtórzył ostatnią trasę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 ktos ma chęć........? Ano, jutro rano mogę się pokręcić standardowo w Bielanie, na Kampinos tyle czasu nie mam. Raczej szybciej, niż wolniej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ma ktoś ochotę na wycieczkę w niedzielę? Ponieważ żebro jeszcze trochę boli a do tego dopadło mnie przeziębienie, to muszę zrezygnować z ciężkiego terenu, podjazdów a także szybkiej jazdy. Powiedzmy 100 km po szutrach i asfaltach z prędkością 25-27 km/h. Kierunek dowolny - znam ciekawe trasy w każdą stronę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Z Uxem cos jutro atakujemy, najpewniej roztoke i szczebel. Godzina ta co zwykle wiec twardszych zapraszam, mieksi niech spia i tula podusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 pojechałbym z wami Sol ale jutro mam służbę więc d...a sprawdziłbym nową oponkę i SPD-ki w terenie(gleba,gleba,gleba) dziś troszkę na niej pojechałem ale to zbyt mało aby coś stwierdzić więcej,potrzebny jej teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ktoś jutro z Politechniki, koło 9 ma ochotę strzelić trasę przez PWP, do Bielańskiego rundka i s powrotem na Politechnikę? Tempo emeryckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Z Uxem cos jutro atakujemy, najpewniej roztoke i szczebel. Godzina ta co zwykle wiec twardszych zapraszam, mieksi niech spia i tula podusie O której i skąd startujecie? Twardziele nie boją sie wrócić o zmroku(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ale boją się żony Startujemy z Ochoty ok. 7:30, w sensie katamaranem. Miejsce na osoborower jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ale boją się żony Startujemy z Ochoty ok. 7:30, w sensie katamaranem. Miejsce na osoborower jest. To jednak za wczesnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sea Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ma ktoś ochotę na wycieczkę w niedzielę? Ponieważ żebro jeszcze trochę boli a do tego dopadło mnie przeziębienie, to muszę zrezygnować z ciężkiego terenu, podjazdów a także szybkiej jazdy. Powiedzmy 100 km po szutrach i asfaltach z prędkością 25-27 km/h. Kierunek dowolny - znam ciekawe trasy w każdą stronę :-) Ja się chętnie wybiorę, gdzie i o której zbiórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 SEA przeczytaj co jest napisane w opisie profilu Łasica i lepiej miej parę w nogach i jakieś jadło z napitkiem :woot: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Ktoś jutro WKK? (11.00 metro Kabaty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 SEA przeczytaj co jest napisane w opisie profilu Łasica i lepiej miej parę w nogach i jakieś jadło z napitkiem :woot: Parę krówek starczy(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Parę krówek starczy Muuuuuuu, i Koka Kola koniecznie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Sama koka starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 koka-ina :woot: \krzzzz zzzz bbbzzzz kszszszyyyyy :sick: po słonych krówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.