wojtaszek Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Może zapytam ponownie, jakimi rowerami jeździcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 26 Września 2012 W zasadzie chyba wszyscy mają rowery typowo do MTB XC, aczkolwiek nieraz przyjeżdżał ktoś na crossie i dawał radę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ja na weekend bym się gdzieś wybrał. Ja na pewno się wybiorę, o ile "na weekend" nie oznacza wyjazd w sobotę i powrót w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 skrzyżowanie Klaudyny z Podleśną? Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Sobota, ktoś, coś niedługo - tak po 15 muszę być w domu :/ Na WKK się w takim razie nikt nie wybiera? Ja bym chętnie pojechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Robimy z Uxem pętlę z Roztoki do Szczebla i z powrotem. Startujemy wcześnie, miejsce jest, więc zdążysz śpiewająco. Chociaż po co ja to piszę, i tak przecież nie wstaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Chociaż po co ja to piszę, i tak przecież nie wstaniesz No właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No tak, w sobotę rano wstają tylko twardzi i jędrni. I lekko yebnięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 i niewyspani...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Lepiej być lekko nieświeżym aniżeli stracić cały dzień, chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Chyba dziewczynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Sol - pech chciał że czuwam i mam dobry wzrok - za lamanie punktu 5 f regulaminu to ostrzeżenie grozi, a w przypadku wspólnej jazdy to i kij w szprychy aczkolwiek tenże regulamin mówi o bezpodstawnym przeklinaniu więc uznajmy że podstawy były. Strasznie mi się spodobał wypad do Kampinosu z Wami(no Ciebie łobuzie to akurat nie było) i ubolewam że w najblizszych dniach odrabiam dni wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Hej, a ja myślałem że to brud na monitorze. Nie mam z tym nic wspólnego (z brudem oczywiście) PanieMorty proponuję akcję taką jak wykonałem w dniu dzisiejszym. Akcja polegała na przypływie straszliwego zmęczenia pracą, porzuceniu jej w połowie dnia - i udaniu się na rower. W związku z czym Bielana już zaliczyłem chłopaki i dziewczynki, a gdyby ktoś refektował na męski trip po korzeniach, bagnach i wzniesieniach to zapraszam w sobote. Rano. Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Z przyjemnościo! Muszę babce powiedzieć żeby pierzyny wyciągnęła...szykuje się na latanie. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Warszawa dnia 27.09.'12 Uprzejmie proszę o usprawiedliwienie nieobecności w dniu dzisiejszym, wynikającej z drobnej usterki wady fabrycznej. Z poważaniem osoba wasna czyli Mua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Września 2012 czyżby ten Twój szalony pies zlizał do końca amelanium z Twojego roweru? :B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Mariusz Buler Jutro (sobota) ponownie jadę do Kampinosu pośmigać po górkach. Start godzina 11ta Metro Młociny. Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć to zapraszam ja o 12 w Sierakowie pod sklepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Łe - jutro w sobotę??? Z Uxem ustawiamy jutro jazde for fun. Agry i kopiec PW. Ok. 8:30 na miejscu. Chetnych na zabawe zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 A jutro, ktoś coś ustawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 A jutro, ktoś coś ustawia? Ja bym się chętnie przejechał w niedzielę, jednak po zeszłotygodniowym wypadku na każdym wyboju kłuje mnie żebro i nie jestem w stanie długo jechać po wertepach (a przynajmniej dziś nie byłem w stanie). Jeżeli akceptujesz inny kierunek niż Kampinos i MPK (a wierz mi że jest wiele ciekawych alternatyw) to daj znać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 A jutro Jutro kręcę z jedną "nowinką" ale lęku przed pikantnym zjazdem to nie ma ani cienia Bielan około 9:00 - punkt zborny - standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Jednak jutro nie dam rady, robie jutro za kierowce-tragarza, ale w tygodniu moze wzialbym wolne na kampinos czy cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Jakie... propozycje na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Mateusz to się dopiero za nowinkę obrazi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Mateusz Jak nie doniesiesz to go nawet słuch nie dojdzie... Poza tym chodziło mi o nową duszę towarzyską - chybaś zaspany, o! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.