Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Sol - pech chciał że czuwam i mam dobry wzrok - za lamanie punktu 5 f regulaminu to ostrzeżenie grozi, a w przypadku wspólnej jazdy to i kij w szprychy :devil:

aczkolwiek tenże regulamin mówi o bezpodstawnym przeklinaniu więc uznajmy że podstawy były.

Strasznie mi się spodobał wypad do Kampinosu z Wami(no Ciebie łobuzie to akurat nie było) i ubolewam że w najblizszych dniach odrabiam dni wolne

Hej, a ja myślałem że to brud na monitorze.

Nie mam z tym nic wspólnego (z brudem oczywiście) ;)

PanieMorty proponuję akcję taką jak wykonałem w dniu dzisiejszym.

Akcja polegała na przypływie straszliwego zmęczenia pracą, porzuceniu jej w połowie dnia - i udaniu się na rower.

W związku z czym Bielana już zaliczyłem chłopaki i dziewczynki, a gdyby ktoś refektował na męski trip po korzeniach, bagnach i wzniesieniach to zapraszam w sobote.

Rano.

Hehe.

A jutro, ktoś coś ustawia?

Ja bym się chętnie przejechał w niedzielę, jednak po zeszłotygodniowym wypadku na każdym wyboju kłuje mnie żebro i nie jestem w stanie długo jechać po wertepach (a przynajmniej dziś nie byłem w stanie). Jeżeli akceptujesz inny kierunek niż Kampinos i MPK (a wierz mi że jest wiele ciekawych alternatyw) to daj znać :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...