RudaMarylka Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 popełniania tego posta? Nie bardzo rozumiem, co chciałeś napisać, a z domyślania się to wiesz - i osiwieć można... Każdy na dziś posiadał jakieś założenie, prawda? Moje zrealizowane zostało w 85%. Browar i owszem zwłaszcza ciepły wszak jak wystygłam to się zimno zrobiło... Ale nie każdy dziś mógł poczuć na karku pot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 A jak ostatnia wycieczka? Chyba żeś nie poszalał ;-) Dziś nie wyszedłem, bo byłby to już 9 dzień katowania łydek z rzędu. Czasem trzeba odpocząć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 popełniania=pisania. Zastanawiałem się czy zorganizowaliście część nieoficjalną natknąwszy się na tak wczesny odzew na forum.. Z mojej strony, jeśli wziąć pod uwagę pogodę i realia czasowe, to założenia spełniły w procencie bliskim 100. Jednym z wielu był brak potu przed maratonem i właśnie tu leży małe uchybienie - wracając do domu dałem sobie solidnie w kość jakby miał się skończyć świat. lukas85, może na WKK dasz radę ?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Oy, reflektuje ktoś na kopiec PW jutro ok. 9-10? Chodzi o tzw. fun, aczkolwiek jak komuś brakuje wyżycia może pojeżdżać schodami - tak ze 100 razy w te i wewte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Bart. Szczebęl w sobotę? 7:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Klik, klik: https://www.facebook.com/events/108049829349783/ WKK środowe przeniesione na niedziele na 11.00 - miejsce to samo (południowe wyjście z metra kabaty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Bart. Szczebęl w sobotę? 7:30. Yep, ewentualnie urban enduro tournee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Klik, klik: Update Your Browser | Facebook WKK środowe przeniesione na niedziele na 11.00 - miejsce to samo (południowe wyjście z metra kabaty) Chyba lepiej jest spożytkować niedziele na dłuzszą przygode z rowerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Roger that. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtaszek Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Planujecie jakąś ustawkę na jazdę crossem czy tylko mtb'ki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Panowie i ..Pani kręcicie w czwartek po bielanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Jeśli Bielan to ja chętnie tylko max do 15. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 lipa, ja dopiero o 15 mogę się wstawić. Chyba że jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Czwartek,bielański o 18 z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Chyba że jutro? Jak Bobiik nakreślił - 18:00 to pora doskonała na spotkanie :-) Oczywiście jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ja na weekend bym się gdzieś wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Jak gdzies wyladujecie po bielanie dajcie znac. Ja startuje ok. 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 skrzyżowanie Klaudyny z Podleśną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ja jutro kończę o 18 i mogę podbić do bielana, zajmie mi to mniej niż 30 min. Bobik nie obrazisz się zadzwonię i zapytam gdzie w bielanie aktualnie jesteście? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Pewnie nie, chyba że odbierze na zjeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ruda, nie wiem co miałaś w tym bidonie, ale właśnie sfermentowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 nie wiem co miałaś w tym bidonie, To nie moje ale zwykle bywało paliwo rakietowe - w dobie kryzysu przerzuciłam się na wodę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Łukasz napisz na pw/tu gdzie mieszkasz/skąd ruszasz to razem pojedziemy. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 CH Metropol przy Jagiellońskiej 82. Nie mieszkam tam, choć spać by było na czym . O 18 jestem wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ue. Myślałem, że z Ciastowa ruszasz. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.