Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

10:30 młociny?

A może by podbił za Legionem, bądź tamtejszą trasą ewidentnie ciekawszą do Górek?

Średnio tylko widzę godzinę 10:00 przy Górczewskiej...

Ja bym się z chęcią przejechał, ale zapowiadana średnia 15-20 km/h (bo chyba mówimy o tym samym: http://www.facebook.com/events/301921713248224/) mocno mnie zniechęca - zapowiada się typowy piknik rodzinny. Jeżeli ustalicie jakiś alternatywny plan to się dołączę (10:30 na Młocinach mi pasuje, Legion też tylko nie pamiętam o której oni ruszają).

Napisano

Panie, Panowie. Co zatem zdecydowaliście ?

Legion zwyczajowo 10 15. W tą niedzielę nie ma jednak Mazovii ani PB i presja na tempo może być znaczna (nie wiem czy nawet nie zbyt duża, przynajmniej na moje standardy)

Napisano

Panie, Panowie. Co zatem zdecydowaliście?

Ponieważ wszyscy tylko pytają gdzie jedziemy w niedzielę i wciąż nie widzę konkretnych ustaleń, a napisał do mnie kolega, to umówiłem się z nim o 10:30 w Sierakowie. Będzie szybko i daleko (prawdopodobnie celem będą Famułki Królewskie).

Napisano

Sławek, nie spinaj się tak :) Pytałem bo do do KPN mi jutro nie po drodze i o ile nic się nie zmieni będę jeździć w innym kierunku.

Ze mną również nikt nie chciał jeździć za czasów zap!#@&*^l^nia ale wraz ze spadkiem ciśnienia wszystko się zmieniło ;)

Napisano

Tak, zdecydowanie piknik rodzinny odpada.

A jednak Consuela?

Pytanie czy:

10:30 ktoś przyjedzie na młociny, mnie się chętnie do Kampinosu chce ale mogę dać się zbałamucić na inną,

ciekawą trasę :-)

Czekam na info do jutra do 9:00 - ja i jeszcze jeden osobo-rower

Napisano

Sławek, nie spinaj się tak

Nie wiem o co Ci chodzi z tym spinaniem się. Po prostu kolega (z osobą towarzysząca płci żeńskiej) spytał o moje plany na niedzielę i zaproponował wycieczkę do Kampinosu na ponad 100 km. A ponieważ wiem jak oni jeżdżą to od razu uprzedzam zainteresowanych że lekko nie będzie - kolega na maratonach ma czasy podobne do moich zaś koleżanka większość swoich startów w Mazovii zakończyła na 1 miejscu (i to na dystansie Giga).

Napisano

Alumex-y będą pociskać ostro :thumbsup: , niestety czasu kruca bomba mało i pozostaje 40-50km Bielana.

Jak ktoś chętny, to od około 15:00 :devil: mocne pętle.

Napisano
o 18 jest tam też trening...

No żem właśnie miała pisać - i słonko jakoś się tak przeciera.

Jeśli ktoś jedzie z daleka, proponuję zabrać świetliki - około 19:00 powietrze robi się już mętne... i chłodne ;-)

Napisano

Startuję przed 8, więc o tej porze będę już raczej zawijał do przystani.

Więc rusze na drugą zmianę(-: Z mojej strony godzina 12 aktualna

Napisano

Stawie się o 12-tej w nadziei na wyjazd pełen "atrakcji" :D kiedy to tubylcy pokażą neofitom co to Bielan jest. Biorę parasol ;)

Napisano

Wyście chyba też nie poszaleli zanadto skoro o tej porze z domu pisz...zaraz, nikt Ci nie telefonu browarem podczas popełniania tego posta? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...