ukaniex Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Coś o ludzkiej porze? Do Ursusowa mam daleko. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja tak na 50% bym sie pisal, ktos jeszcze by sie pojawil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Rozpuściłem wici na emtb. Problemem jest światło - nawet bocialarka nie daje pełnego komfortu. Lepiej sprawdza się solidna czołówka, a najlepiej oba warianty. A tymi nie każdy dysponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Września 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Sol - Puklus swego czasu zrobił megaustrojstwo. Dwa halogeny takie jak się montuje w lampach sufitowych oraz akumulator żelowy wkładany do uchwytu na bidon. Waga wynalazka to prawie 2 kg ale jak twierdził - ze 100 metrów było widać jak wiewiórki baraszkują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Biesiada? Jaka biesiada? Ukainex, może kazoora? A może by ktoś chciał krew oddać w piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ja sie przeziebilem, wiec czuje sie zdyskwalifikowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Biesiada? Jaka biesiada? Ano, kilka razy pod góreckę, potem z górecki... Może jaki borowik z plameckami się trafi. Potem ofkors zamknięcie biesiady w przydrożnym barze, czy na stacji paliw... A może by ktoś chciał krew oddać w piątek? Jak chcesz, to mogę Ci upuścić nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zatem ćwiartek, kazura, o goooodzinie... Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zatem ćwiartek, kazura, o goooodzinie... Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Do 1630 muszę być na Dominikańskiej więc możesz wybrać. Pamiętaj, że dojeżdżam tam godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 17:00 - bielan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Jak chcesz, to mogę Ci upuścić nieco A dajesz czekolady? :> To nie chcesz swojej zguby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 To nie chcesz swojej zguby? Cierpi dziś rudogłowa na dolegliwość dziesiątkującą ówczesne społeczeństwo. Zaćma jakaś i niemoc na umyśle dziś się mnie zastała... Więc jak krowie na rowie poproszę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 OMG, czarna ospa????!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Prędzej Gorączka Czerwonego Nilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 F**k, właśnie zdałem sobie sprawę, że dwa tygodnie nie kręciłem. W związku z tym kręcę jutro wraz z Uxem (o ile nie zaśpi ). Cel to MPK - ze Starej Miłosnej do Mieni i z powrotem, zaliczając co fajniejsze fragmenty zielonego, czarnego itp. itd. Start ok. 8:00 spod kamienia Piłsudskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 A misie, że to po prostu ciocia przyjechała. Bart. nie zaspie gdyż nawet nie będę spał, cóż za pogańska pora ta 7ma. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ekhm, droga RM, jeżeli życzysz sobie abym pewnemu osobnikowi zapodał kij w szprychy na dużej prędkości, powiedz tylko słowo. Nic mu się nie stanie, ma już wprawę w lotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ekhm, droga RM Aj widzisz Ty, jakoś mnie nie podrodze i trafić nie mogę... Co z niedzielą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Paczę w kalendarz i widzę, że na szczęście nadal jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 No można by cos zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 na szczęście nadal jest. A jednak świat kręci się dalej ;-) Wymyślić coś, połączyć z biesiadą - po drodze mało stać, jeśli będzie chłodno. Brać koszyki z winem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Na dłuższą trasę mam czas tylko jutro. Jeżeli niedziela, to tylko wieczorne chlanie w Żagielku czy innej Przystani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Na dłuższą trasę Mam niedzielę na dłuższą trasę, jeśli uda się dospać, to i ją wykonać powinnam w miarę przyzwoitym tempem. Więc Misie Ptysie, Dziubdziulki i Robaczki? A także Sole i Fasole P.S. Bobiik się stara wkręcić przez FB do ekipy ale oni jakieś takie.. Niemrawe, czy jak? Może co odpiszą to i więcej kółek przybędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 No to co, podbijam! 10:30 młociny? A może by podbił za Legionem, bądź tamtejszą trasą ewidentnie ciekawszą do Górek? Średnio tylko widzę godzinę 10:00 przy Górczewskiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 więc jak decyzja na jutro może i ja się ogarnę........??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.