RudaMarylka Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ... a rozmowy zazwyczaj bywają ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 W planach rozmowy na tematy wyższe, testowanie przyczepności na liściach oraz integralności tkanek przy glebabach. Oczywiście żartowałem.... co do rozmów przynajmniej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zależy co dla kogo jest tematem wyższym - nie pomijając koloru śrubek, czy szprych. Coś Ty się tak na tę sobotę znowu uparł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Listopada 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Kolor szprych to istotna kwestia - nowe SLRy mają białą zmiast czerwonej szprychy! No, pozostając w temacie to trzeba korzystać z pogody, dziś było super ciepło, przez weekend ma być nie gorzej a kto wie, czy za tydzień nie będzie już śniegu? Także można jechać jutro i w niedzielę. 11 na Kabatach? :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Motyla Noga! Muszę dzwonić z samego rana do lakierni bo już dałem by mi skrobneli na czerwono moje TurboLaserDisci XXXTR . Sobota właśnie jest po to aby jeździć w sobotę i w niedzielę. Tylko czy naprawdę musi być tak późno? Jest cholerna zima, czas i tak już cofnęli może więc 10 lub 10.30 ? Dobijemy do magicznej liczby 3-ech osób ? Ostatnio wydaje się to prawie niewykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Listopada 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dobra, to niech stracę, 10.30 kabaty, tam gdzie WKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 OK, 10.30 Metro Kabaty. O ile ktoś zamierza zjawić się bez zapowiedzi proszę o punktualne przybycie. +/- 5min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Heh, mówiłem coś o niewykonalnym zadaniu zebrania większej ilości osób. O tej porze w liczbie 3+ jeżdżą chyba tylko rodziny na piknik;) Kto nie był, a właściwie zmarnował dzień pozarowerowo powinien żałować choćby ze względu na pogodę. Zgodnie z obietnicą nie było dziś mowy o "napince" , ćwiczona była jazda rekreacyjno-krajoznawcza oraz w znacznym stopniu technika. Testy sprzętu, jak mniemam, wypadły chyba pomyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Listopada 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Zgodnie z obietnicą nie było dziś mowy o "napince" Brak napinki Artura = "Padam na ryj" u mnie po wejściu do domu Artur, masz może .gpx, albo .kml? Mój gjepes zatrzymał się po 2:30h To dokąd jutro? Ja jakoś nie mam ochoty na wkk, chociaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Mam nadzieję, że trochę Safian, żartujesz Z drugiej strony dojazd w obie strony przez miasto mógł w sumie wykańczać, sam tak mam niekiedy. Jeździliśmy metodą od górki do górki. Tzn. bawimy się chwilę na miejscówce po czym spokojnie i miarowo toczymy się do drugiej. Lepiej potwierdź moją wersję bo upublicznię track ;D , à propos zaraz wychodzę ale jeśli wszystko mam na kompie poinstalowane to jeszcze zdążę wysłać. PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Powietrze dzisiaj w rzeczy samej było zabójcze! Propozycja na Legion jutro - 10:00 przy Legionie (naprzeciw Tesco przy Górczewskiej). Bobiik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Listopada 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 @Artur: Spoko, nie ma pośpiechu, nie potrzebuję tracka na już No, serio, strasznie się zmęczyłem dziś, na podjazdach coś mnie ciągnie do tyłu @Marylka: Tempo na Legionie jest dużo większe niż na WKK? Bo nie ma sensu, żebym ciągnął się gdzieś z tyłu, lepiej jak sobie sam do Bielana pojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Nie wiem, to będzie moje pierwsze z nimi doświadczenie ale zapewniam Cię, że jeśli masz się wlec to nie będziesz sam (ostatnio się znowu zapuściłam) A tempo na WKK? Określiłabym na normalne, oczywiście im mniej maruderów, tym bardziej wymagające ale na takowe natrafiłam jedynie w drodze powrotnej przez Leszno w ostatnim czasie Doszły mnie dzisiaj słuchy (od osoby, która z nimi trenuje, że prędkość bądź średnia to 22/23 km/h więc da się przeżyć. Jadą w ciekawe tereny, najpierw przez Roztokę później może dalej na wydmy. Myślę, że warto spróbować. Poza tym, nie widzieliśmy się już tak dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Listopada 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 mhm, czyli całodniowa wyprawa No dobra, jeśli uda mi się wstać to przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Powiedz o której, to zgwałcę Cię rano upierdliwym telefonem - wstaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 To gdzie jutro? MPK czy KPN z <Legionem> lub bez(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 KPN męczymy, o 10.00 Górczewska vis-a-vis Tesco. Przynajmniej jak znajdę siły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No kto, jak kto ale Ty i brak siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Odpowiednio intensywny wieczór może wykończyć KAŻDEGO bez wyjątków Jak wrażenia? Jechaliście jeszcze w miejscu z 5-cioma wyraźnymi górkami jedna po drugiej ? Kto by pomyślał, że i przed Roztoką można zaznać w KPN trochę fun'u Niestety zachodniej strony już nie objeżdżaliśmy. Mam nadzieję, że nikogo z Was nie wykluczyła żadna poważna awaria(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 O! Czyżbyś znalazł ludzi z którymi się poniekąd spełniasz? Awaria... Panowie się wrócili po mnie, choć powiedziałam, że jadę do domu. Dojechaliśmy do Roztokiiiiii, zjedliwszy po batonie ruszyliśmy w drogę powrotną. Niestety zostałam bez roweru, jak to Bobiik stwierdził "to musiało się w końcu stać" A i to nie koniec, wracaliśmy przez Łomianki, gdzie po wyjeździe na asfalt przywitał nas konkretny w morde wind. 20 km/h to była super prędkość światła w naszym wykonaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Listopada 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 20 km/h to była super prędkość światła w naszym wykonaniu... Co jak co, ale prędkość to była moja wina. Za mało zjadłem rano i niestety, ale skończyło się paliwo, toteż toczyłem się 200m z Marylkami i Bobikami, Jakoś udało się wrócić do domu w jednym kawałku, chociaż było ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Trudno powiedzieć, nie znam tam nikogo Na pewno duży plus polega na tym, że mieliśmy okazję objechać KPN w ciekawszych miejscach, szczególnie te poza szlakiem to zupełnie inna liga niż długi, nudny jak ... i płaski czerwony do Roztoki. Gdy się trochę rozkręcili to tempo było bardzo akuratnie na tą porę roku: nie wyścig ale też na pewno nie wycieczka. Grupa trochę meandrowała w poszukiwaniu urozmaiceń więc dość łatwo było się "zagapić". Niestety zostałam bez roweru, jak to Bobiik stwierdził "to musiało się w końcu stać" Mistrzyni suspensu. W sensie ? Dosłownym ? W pewnym momencie uszkodziłem damper, stąd zjazd na asfalt więc też dane mi było posmakować wiatru prosto na pysk. Jakoś nie było motywacji aby z nim za bardzo walczyć. To jednak "uwiarygodniło" średnią tylko trochę ją zawyżając, miałaś totalnie rację co do niej - wyszło 22.4 (3-4 minutowy postój w Roztoce nie uwzględniony) Safian, błąd z początku sezonu Track jakiś chcecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jasne, że chcemy nawet myślałam o tym, żeby Cię poprosić. Nie żartuję - ocenię straty i zdecyduję co dalej, na chwilę obecną zajechałam dziada, a dziad dzisiaj zajechał mnie, a raczej moje kolana :-) O reaktywacji zawiadomię, na teraz zawieszam dalszą działalność na czas bliżej nieokreślony. Zostało mi piłowanie trenażera w domowym zaciszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Poległ mi jak zwykle sportypal(sam się wyłączył w pewnym momencie)ale troche trasy jest Workout Details Marylka Nie jest tak źle(-: Wystarczy wymienić prawa manetkę,linki i pancerze(wszystkie). Bedzie wtedy śmigać(->Hamulce działają tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 6 Listopada 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jeżeli ktoś jeszcze by chciał to tu jest cała mapa i statsy: http://www.sportypal.com/Workouts/Details/1722664 GPXa można tam po prawej stronie pobrać. Ostatni kawałek musiałem ręcznie dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.