Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne:

Merida Mazovia MTB Marathon - maratony rowerowe (MTB)

Ciechanów – Wikipedia, wolna encyklopedia

To duża ustawka na kilkaset osób w bardzo zróżnicowanym wieku i kondycji. Na miejscu robimy mniejsze czy większe kółko, niektórzy dwa i wracamy. Jak to w dużej grupie - większość jedzie żwawo ale w miarę spokojnie choć są o tacy co tratują wolniejszych i zażynają się jak na jakimś wyścigu...

Rozumiem, Łasica, że jedziesz na 150-200km ?

Dzisiejsza pogoda nie zachwycała stawiając poprzeczkę na poziomie dla bardziej dedykowanych kolarzy ;)

W razie gdyby jutra stała się znośna dla tych niedzielnych (poniżej 80km więc łącznie ze mną) proponuję MPK z myślą o LEKKIEJ jeździe na rozgrzewkę przed niedzielnym maratonem. Kilka sprintów dopuszczalne ;)

Na specjalne życzenie na trasie zostaną rozmieszczone punktu poboru chmielu i inne atrakcje.

O 09 00 tej powinno już być wiadomo jak impreza zapowiada się od strony pogody. O 10 00 możemy spotkać się na rondzie węzła Płowiecka/Marsa.

Myślę, że każdy spełnia kryteria i wszyscy są mile widziani. Kto się wstępnie deklaruje ?

zdechłem,padłem dupsko zmoczyłem dziś galancie deszczu było w sam raz :P Bobik chyba się mijaliśmy dziś obok PGNiG pędziliśmy w przeciwnych kierunkach :P na jutro zapowiadali sucho i bez opadów temp ok 18-20 C więc w sam raz aby się nie zarzynać w słońcu Sol czekam na twoje info co do jutra,a piorunków się nie boim :P otwieram złote Izo i czekam na konkrety

IKS-u w razie co to walę z wami

:P Bobik chyba się mijaliśmy dziś obok PGNiG pędziliśmy w przeciwnych kierunkach :P

Dziś pojechałem na rowerze do pracy z postanowieniem potrenowania po południu przed maratonem(-: Pogoda i życie jednak zrobiło niezłego psikusa i wyszło jak wyszło(-: O jakim PGNIG piszesz?

Rozumiem, Łasica, że jedziesz na 150-200km ?

Dystans zależy od kilku niewiadomych (pogoda, siły, czas i checi uczestników), ale sądzę że wyjdzie 120-150 km.

O 10 00 możemy spotkać się na rondzie węzła Płowiecka/Marsa. Kto się wstępnie deklaruje ?

Jeżeli do 9:30 nie pojawi się informacja o zmianie planów to przybędę.

RM, siła wyższa ? Ustawka o 10 00 nadal wygląda na aktualną.

Ogólnie niebo nad MPK przejaśnia się, za oknem odezwały się właśnie ptaki (to zachęta dla miłośników dobrej pogody i przyrody). Przed chwilą do sklepu na osiedlu podjechała ciężarówka sygnowana przez "Lecha", traktuję to jako omen (to zachęta dla miłośników czego innego).

10-ta rondo Płowiecka/Marsa, na zdeklarowanych czekamy.

Łasica, jeśli będziesz przypomnij wszystkim swój tel.

Mam tu w domu mega-gorące najbliższe 50 min i nie wiem czy zdążę przygotować trasę ale w niczym nie powinno Nam to przeszkodzić. Najwyżej Łasica wykorzysta swoje znajomości z MPK-kiem.EDIT: Słońca jest coraz więcej.

We wtorek będzie jednodniowy powrót lata, dlatego wziąłem urlop na żądanie i jadę z kumplem na wycieczkę. Szczegóły ustalimy dziś wieczorem (przed 20:00), ale na pewno będzie daleko (120-200 km) i szybko (AVS 24-28). Zbiórka najprawdopodobniej około 9:00, być może część trasy zaliczymy PKP. Rozważamy kierunki: Puszcza Bolimowska, Puszcza Kamieniecka lub Łowicz.

Gdyby ktoś chciał dołączyć to mój telefon widnieje w poprzednim poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...