RudaMarylka Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 nieśmiertelny Bielan? Towrzyszu! Oczywiście, że tylko bielan dla wytrawnych ;-) Się postaram ale min. 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 a ten ciechanów - moge jakies szczegóły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Jasne: Merida Mazovia MTB Marathon - maratony rowerowe (MTB) Ciechanów – Wikipedia, wolna encyklopedia To duża ustawka na kilkaset osób w bardzo zróżnicowanym wieku i kondycji. Na miejscu robimy mniejsze czy większe kółko, niektórzy dwa i wracamy. Jak to w dużej grupie - większość jedzie żwawo ale w miarę spokojnie choć są o tacy co tratują wolniejszych i zażynają się jak na jakimś wyścigu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Jak spokojnym tempem bez napinek to lecę z tobą Sol gdzie start i o której??? Na razie się rypło. Dam znać jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 So się rypło? Chłopaki się descyka bojom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Raczej tego że pioruny nie naku...ajo... jakoś nudno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 W niedzielę najprawdopodobniej będzie wycieczka w okolice Kołbieli i Osiecka. Jeżeli pogoda dopisze to ruszamy o 9:30 z praskiej strony mostu Siekierkowskiego, powrót prawdopodobnie przez Górę Kalwarię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Rozumiem, Łasica, że jedziesz na 150-200km ? Dzisiejsza pogoda nie zachwycała stawiając poprzeczkę na poziomie dla bardziej dedykowanych kolarzy W razie gdyby jutra stała się znośna dla tych niedzielnych (poniżej 80km więc łącznie ze mną) proponuję MPK z myślą o LEKKIEJ jeździe na rozgrzewkę przed niedzielnym maratonem. Kilka sprintów dopuszczalne Na specjalne życzenie na trasie zostaną rozmieszczone punktu poboru chmielu i inne atrakcje. O 09 00 tej powinno już być wiadomo jak impreza zapowiada się od strony pogody. O 10 00 możemy spotkać się na rondzie węzła Płowiecka/Marsa. Myślę, że każdy spełnia kryteria i wszyscy są mile widziani. Kto się wstępnie deklaruje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 zdechłem,padłem dupsko zmoczyłem dziś galancie deszczu było w sam raz Bobik chyba się mijaliśmy dziś obok PGNiG pędziliśmy w przeciwnych kierunkach na jutro zapowiadali sucho i bez opadów temp ok 18-20 C więc w sam raz aby się nie zarzynać w słońcu Sol czekam na twoje info co do jutra,a piorunków się nie boim otwieram złote Izo i czekam na konkrety IKS-u w razie co to walę z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Bobik chyba się mijaliśmy dziś obok PGNiG pędziliśmy w przeciwnych kierunkach Dziś pojechałem na rowerze do pracy z postanowieniem potrenowania po południu przed maratonem(-: Pogoda i życie jednak zrobiło niezłego psikusa i wyszło jak wyszło(-: O jakim PGNIG piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 bobiik, jutro MPK ? Rewanż wobec świata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Nie wiem czy dam radę. Proza życia jest brutalna(-:Sledze jakby co rozwój wydarzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Rozumiem, Łasica, że jedziesz na 150-200km ? Dystans zależy od kilku niewiadomych (pogoda, siły, czas i checi uczestników), ale sądzę że wyjdzie 120-150 km. O 10 00 możemy spotkać się na rondzie węzła Płowiecka/Marsa. Kto się wstępnie deklaruje ? Jeżeli do 9:30 nie pojawi się informacja o zmianie planów to przybędę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 jechałeś dziś Kasprzaka obok siedziby Polskiego Górnictwa Naftowego i Gazownictwa w ten deszcz popołudniowy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 jechałeś dziś Kasprzaka obok siedziby Polskiego Górnictwa Naftowego i Gazownictwa w ten deszcz popołudniowy???? Kasprzaka,nie przypominam sobie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Września 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dzisiejsza pogoda nie zachwycała stawiając poprzeczkę na poziomie dla bardziej dedykowanych kolarzy Ohohoh, dziękuję, co prawda tylko 40 km, ALE... ;DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 No mniejsza z tym pomyliłem w takim razie z kimś podobnym w deszczu i wietrze prosto w ryło pomyłki zdarzają się :P ja pyknąłem dziś ok 50 gdyby nie deszcz to było by więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Z okazji dzisiejszej pogody to nawet rękawiczki rankiem kryte wyjęłam... Pierwszy powiew jesiennej słoty. Wygrywa ten, kto ma więcej szmateksu na przemianę :-) Nie dołączę jutro, jednak chętnie w tygodniu na biesiadę namawiam. Ruszta się chłopy, no! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 RM, siła wyższa ? Ustawka o 10 00 nadal wygląda na aktualną. Ogólnie niebo nad MPK przejaśnia się, za oknem odezwały się właśnie ptaki (to zachęta dla miłośników dobrej pogody i przyrody). Przed chwilą do sklepu na osiedlu podjechała ciężarówka sygnowana przez "Lecha", traktuję to jako omen (to zachęta dla miłośników czego innego). 10-ta rondo Płowiecka/Marsa, na zdeklarowanych czekamy. Łasica, jeśli będziesz przypomnij wszystkim swój tel. Mam tu w domu mega-gorące najbliższe 50 min i nie wiem czy zdążę przygotować trasę ale w niczym nie powinno Nam to przeszkodzić. Najwyżej Łasica wykorzysta swoje znajomości z MPK-kiem.EDIT: Słońca jest coraz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Nie dam rady dziś siły wyższe zmuszają mnie do powrotu na jednostkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Pogoda w okolicy robi się naprawdę b. dobra z tendecją "swietna". Daję rekomendację dla uczestników - "jedź" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Łasica, jeśli będziesz przypomnij wszystkim swój tel. Będę jak napisałem. Mój numer 510052427. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 We wtorek będzie jednodniowy powrót lata, dlatego wziąłem urlop na żądanie i jadę z kumplem na wycieczkę. Szczegóły ustalimy dziś wieczorem (przed 20:00), ale na pewno będzie daleko (120-200 km) i szybko (AVS 24-28). Zbiórka najprawdopodobniej około 9:00, być może część trasy zaliczymy PKP. Rozważamy kierunki: Puszcza Bolimowska, Puszcza Kamieniecka lub Łowicz. Gdyby ktoś chciał dołączyć to mój telefon widnieje w poprzednim poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Hej, myślę by się podłączyć do was. Mam jeszcze zaległy urlop z zeszłego roku i chyba wezmę wolne na jutro. Przydałoby się wykorzystać być może ostatni ładny dzień w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Niestety kumpel nie da rady, dlatego tryb "szybko" przechodzi w "normalnie" (AVS 21-24 km/h), natomiast dystans i cel wycieczki do negocjacji - jednak nawet jeśli nikt się nie przyłączy to wyjdę sam na 3-4 godzinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.