bobiik Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 To co z tym piknikiem niedzielnym?(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 No ja sie na cos pisze, nad wkre moze, jak zasugerowal Lasic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Wkra nie bardzo mi leży. Może jakieś MPK? Jak coś sie wyklaruje to liczę na jakiegoś sms-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Z racji ograniczonego czasu nie jade jutro nad wkre, ale jakis krotki wypadzik ktos planuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ktoś się pisze na słodziutki, niczym Dziubdziulek - bielan, około 18:00 - 19:00 - dziś ofkorss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 A moze tak jutro? Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Na odległym Targówku odnalazłem dziś ślady naszych praprzodków, malowidło zachowało się w całkiem dobrej kondycji na skrzynce elektrycznej... Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 hahaha dobre dobre powinno być jeszcze dodane i kobiety,kto tam wczoraj pomykał po Mareckim lasku jak siedziałem sobie na góreczce ze złotym i pienistym izo w towarzystwie damy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ślady naszych praprzodków Gdzie tam, toż to jakaś nowa subkultura - choć nie przeczę, chętnie się zakręcę... Zamierzam się dziś "wyspać", pokręci ktoś jutro? Jestem skłonna dojechać na około 18:00 do Bielana. Ukaniec, coś tam mamrotałeś ostatnio - czy kręcisz teraz na fali mocnych brzmień z browarkiem w bidonie? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Od zawsze... Luda. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Są chętni na rower w sobotę? W niedzielę najprawdopodobniej będzie wycieczka w okolice Kołbieli i Osiecka - po ustaleniu szczegółów z kolarzem Piotrem napiszę o której i skąd ruszamy gdyby ktoś chciał dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Szkoda tylko, że z potencjalnych chętnych na niedzielę początkujący wypadają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 początkujący wypadają :/ wszyscyśmy początkujący ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 wszyscyśmy początkujący ;-) Dziekować za słowa otuchy. Moje uszanowanie, aż po korbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 W sobotę rano planuję MPK albo przelot przez Wwę i wizytę na co fajniejszych miejscówkach po drodze. W sensie start na Szczęśliwicach, koniec na Kazoorze, po drodze Moczydło, Bema, Bielan, Kopiec, SGGW, może cuś jeszcze. Ino start rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Jak spokojnym tempem bez napinek to lecę z tobą Sol gdzie start i o której??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 I ja i ja. :ph34r: Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a ja nie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Wszyscy mają mambę, mam i ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Reflektuje ktoś na jutro? Kabaty bądż Bielański około 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Nie wyroję się na 17 ste - na 18 te powinnam - oczywiście zawsze mogę się postarać wcześniej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 ktoś coś w niedzielę....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ta. Wybieramy się w parę osób na wycieczkę do Ciechanowa(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 O do Ciechanowa kurczę bym się z wami wybrał,ale chyba niedzielę będę miał zajętą:/. A może coś krótszego ? Ktoś coś gdzieś jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Września 2012 Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Nie wyroję się na 17 ste - na 18 te powinnam - oczywiście zawsze mogę się postarać wcześniej :-) Maryś,Kabaty czy nieśmiertelny Bielan?Jak by się postarała to było by git(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.