Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Domena rowerowimordercy.pl jest wolna, nie myślałeś?

Nie przesadzajmy. Po prostu gdy ogłaszałem wycieczkę bez określania szczegółów kilka razy zdarzało się że dołączały osoby początkujące i uczestnicy dzielili się na dwie grupy - jedni stękali że nie nadążają i bez przerwy wypytywali o sklep, a innych gryzły komary na 5-minutowych postojach przy każdym rozjeździe. Jak powiedział mój kolega na jednej z takich wypraw - "wszyscy będziemy się męczyć".

Umówiłem się z kumplem na sobotę o 9:30 pod Rurą i jedziemy nad Wkrę (ale bez plażowania).

Nie przesadzajmy. Po prostu gdy ogłaszałem wycieczkę bez określania szczegółów kilka razy zdarzało się że dołączały osoby początkujące i uczestnicy dzielili się na dwie grupy - jedni stękali że nie nadążają i bez przerwy wypytywali o sklep, a innych gryzły komary na 5-minutowych postojach przy każdym rozjeździe. Jak powiedział mój kolega na jednej z takich wypraw - "wszyscy będziemy się męczyć".

Umówiłem się z kumplem na sobotę o 9:30 pod Rurą i jedziemy nad Wkrę (ale bez plażowania).

Z powodu opadów (a padało głównie na północ od Warszawy) zmieniliśmy plany - 10:00 po praskiej stronie mostu Siekierkowsiego i jedziemy na południe.

Jakiś lajtowy wypadzik na weekend ktoś planuje? :)

Ponieważ większość forumowiczów innych terenów niż Kampinos nie uznaje, to proponuję w sobotę o 11:00 w Sierakowie.

Na niedzielę już się umówiłem o 9:30 pod Rurą na wycieczkę nad Wkrę (bez plażowania). Oczywiście zapraszam, ale uprzedzam że nie czekamy na tych co nie dadzą znać że jadą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...