ukaniex Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Domena rowerowimordercy.pl jest wolna, nie myślałeś? Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Domena rowerowimordercy.pl jest wolna, nie myślałeś? Nie przesadzajmy. Po prostu gdy ogłaszałem wycieczkę bez określania szczegółów kilka razy zdarzało się że dołączały osoby początkujące i uczestnicy dzielili się na dwie grupy - jedni stękali że nie nadążają i bez przerwy wypytywali o sklep, a innych gryzły komary na 5-minutowych postojach przy każdym rozjeździe. Jak powiedział mój kolega na jednej z takich wypraw - "wszyscy będziemy się męczyć". Umówiłem się z kumplem na sobotę o 9:30 pod Rurą i jedziemy nad Wkrę (ale bez plażowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Nie przesadzajmy. Po prostu gdy ogłaszałem wycieczkę bez określania szczegółów kilka razy zdarzało się że dołączały osoby początkujące i uczestnicy dzielili się na dwie grupy - jedni stękali że nie nadążają i bez przerwy wypytywali o sklep, a innych gryzły komary na 5-minutowych postojach przy każdym rozjeździe. Jak powiedział mój kolega na jednej z takich wypraw - "wszyscy będziemy się męczyć". Umówiłem się z kumplem na sobotę o 9:30 pod Rurą i jedziemy nad Wkrę (ale bez plażowania). Z powodu opadów (a padało głównie na północ od Warszawy) zmieniliśmy plany - 10:00 po praskiej stronie mostu Siekierkowsiego i jedziemy na południe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ni z gruszki, ni z puszki... Gdzie można kupić ramę Ghost'a? Hanzo, może Ty coś podpowiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Nie ładnie tak pisać i usuwać( ?) post! Wielki Brat ma oko na wszystko ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Dziubdziulek w sensie? Wiesz, pewnie chce zwrocic uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Wiesz, pewnie chce zwrocic uwage Seriale brazylijskie polecam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ni z gruszki, ni z puszki... Gdzie można kupić ramę Ghost'a? Hanzo, może Ty coś podpowiesz? Samej ramy oficjalnie nie kupisz. Szukaj czegoś z rozbiórki. Tylko nie wiem czy warto się tak trudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie ładnie tak pisać i usuwać( ?) post! Wielki Brat ma oko na wszystko ;-) o mnie chodziło - napisałem i usunąłem a wam na pocztę to poszło a dziubdziulek to się pewnie zarumienił i nie pisze; co do Ghosta - też bym się nie napalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 a dziubdziulek to się pewnie zarumienił i nie pisze; Ci, bo się zamknie w sobie i co mi z Dziubdziulka będzie ;-) P.S. podobno mu na winiacza polewajom, więc trzeba chłopa czymać za łokieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ktoś - bielanowo, czwartkowo też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ja moge jesli nie bedzie to o 18. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Będę coś kręcił, ale z uwagi na wrześniowy powrót do normalności startuję najwcześniej o 19. Ale wracam ok. 22, więc w międzyczasie mogę się gdzieś podłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Przypominam o dzisiejszym treningu mtb o 18 przy południowym wejściu do metra kabaty Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Dzisiaj w ramach treningu o 18 zrobiliśmy pętlę w okół lasku kabackiego oraz jeździliśmy po górce kazoorce. O ile przejazd przez kabackie single był prosty i przyjemny to górka oddzieliła wyjadaczy od amatorów (w tym mnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Widziałam wczoraj rower z bambusa - ciekawy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nom. Przyda się jak zabraknie gałęzi na ognicho. BTW, coś mi świta o jakimś pikniku czy coś - czy to już w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jakiś lajtowy wypadzik na weekend ktoś planuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 BTW, coś mi świta o jakimś pikniku czy coś Obecna - 19? Miejsce - standard. Liczę na osoboszprychy conajmniej w postaci PS ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 O 19 będę dopiero ruszał, ale planuję przelot przez Bielana, więc może się spotkamy. @lukas - planuję, ale o chorej godzinie. Ok. 7:30 spod Kamienia Piłsudskiego albo z Roztoki, jeszcze nie ffiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Jeśli jest na forum dziewczę, które miało problemy z kołem nad Wisłą po 17tej, to pozdrawiam i dzięki za narzucenie tempa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Jakiś lajtowy wypadzik na weekend ktoś planuje? Ponieważ większość forumowiczów innych terenów niż Kampinos nie uznaje, to proponuję w sobotę o 11:00 w Sierakowie. Na niedzielę już się umówiłem o 9:30 pod Rurą na wycieczkę nad Wkrę (bez plażowania). Oczywiście zapraszam, ale uprzedzam że nie czekamy na tych co nie dadzą znać że jadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 31 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 a ja powiem że właśnie szkolę wam sześciu nastolatków w górach stołowych - prowadzę tu obóz MTB. Niezłe harpagany z nich rosną, może i na jakieś ustawki z wami ich umówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 na jakieś ustawki z wami ich umówię Pitu pitu - się zanudzą te harpagany :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 To kto sie pisze na wypadzik? Mi niedziela pasuje, pogoda tez w niedziele ma byc lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.