RudaMarylka Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Si, Seniores and Senioritasss - 19:00 - Bobik, to Safian ma kupować glebożuty ;-) Szprychy się pojawią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Si, Seniores and Senioritasss - 19:00 - Bobik, to Safian ma kupować glebożuty ;-) Szprychy się pojawią? Już tyle -DOBREGO- o Tobie słyszałam, że muszę CIę poznać Dziś niestety odpadam technicznie. Rower zostawiłam właśnie w servicio. Pozostaję jednak w gotowości wspólnego spocenia się )))) DD oczywiście między jednym pakowaniem a drugim, bo jak wspomniałam, jestem chwilowo bezdomna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 estem chwilowo bezdomna Jak to? Pod mostem mieszkasz? Chyba planujesz coś na bielanach zaklimatyzować, jeśli tak to będę Cię ciągnąć na poranne przejażdżki! naprawdę nie wiem skąd te DOBRE plotki - jestem wredna i wulgarna - coś między szaleństwem i wiedźmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikami Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 ja niestety też odpadam dzisiaj, ktoś już postarał się o zagospodarowanie mi całego wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jak to? Pod mostem mieszkasz? Chyba planujesz coś na bielanach zaklimatyzować, jeśli tak to będę Cię ciągnąć na poranne przejażdżki! naprawdę nie wiem skąd te DOBRE plotki - jestem wredna i wulgarna - coś między szaleństwem i wiedźmą No właśnie słyszałam, że masz ikrę wolę to niż sztuczne rzęsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 No właśnie słyszałam, że masz ikrę Nic mi o tym nie wiadomo - aktualnie posiadam dwa jajniki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Widzimy się o 19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Czy ktoś chciałby w weekend przejechać się gdzieś dalej? Ewentualnie tam gdzie zawsze, ale ze zbiórką w Sierakowie o 11:00 lub później? Przypominam że wciąż czekam aż zgłosi się ochotnik na całodniową wycieczkę PKP w okolice Kazimierza Dolnego (a jest tam całkiem fajnie: http://www.lasica.hostdmk.net/20110823/index.html). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 jak dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 jak dalej ? Tak, aby powrót najkrótszą drogą trwał 2 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexagon5800 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 tzn. ile planujesz km ? szosą czy mtb ? Ja mam tylko mtb na gróbych kapciach o bardzo agresywnym bieżniku ( przód szerokość 2,3 tył 2,1) także na szosie z prędkością światła to ja nie latam. Ale jazdą mieszczną szosa, szutr, światła,lasek itd to średnia myślę koło 22-23 .. Jeśli dam rade napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Widzimy się o 19 ? Ja już zaplanowałem czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Gdybym miał fejsbuka to bym kliknął lubię to. Ale nie mam, więc powiem krótko, że takie treningi to ja lubię. Możemy powtórzyć ino nie za często, bo mi wątroba siądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Jeszcze chyba w tym roku nie piałam - uwielbiam Was Panowie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ja pierdziele, jadę trzepać Kazurkę w weekend, ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 ktoś chętny? Dziubdziulku, o której i w który dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Gdybym miał fejsbuka to bym kliknął lubię to. Ale nie mam, więc powiem krótko, że takie treningi to ja lubię. Możemy powtórzyć ino nie za często, bo mi wątroba siądzie. To ja krótko - LUBIĘ TO! Ale jak to wątroba? Dwa piwka to dobre na pobudzenie nerek Poza tym jak nowicjusz w grupie Warszawskiej dziękuję za miłe jeżdżenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Sol To chyba jeszcze coś z Maryśką wypiliśta? Od 2 browców wątroba nie siądzie (-: Safian Krótki związek ,a już Maryśke wymieniłeś na Kazurke i nie napisze co z nią robisz bo mi nawet przez klawiature nie chcę przejść (-:Bój się Boga....(-: Można faktycznie powtarzać takie party co jakiś czas(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Krótki związek ,a już Maryśke wymieniłeś na Kazurke(-:Bój się Boga....(-: Ach! Współcześni faceci - jak się podzieli, to płakała nie będę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dziubdziulku, o której i w który dzień? Hmm, w sumie nie wiem jeszcze, może w sobotę a w niedzielę gdzieś dalej? :< Ale to chyba jakoś po południu tak na tę Kazurkę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ekhm, powiem tylko, że dużo w życiu słyszałem, ale o trzepaniu Kazoory jeszcze nie. A wam szydercom powyżej wyjaśniam, że nie mówiłem o dziejszej rozgrzewce tylko o częstych i długotrwałych treningach Ale raz w tygodniu, np. co czwartek powinna wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Telefon gryzie ?! :ph34r: Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 tzn. ile planujesz km ? szosą czy mtb ? Nie chce mi się kolejny raz pisać tego samego. Przeczytaj co napisałem ▼ pod kreską ▼ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 ▼ pod kreską ▼ Odstraszysz bikerów w końcu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Odstraszysz bikerów w końcu ;-) Chcę uniknąć pretensji i wyrzutów sumienia gdy kogoś zostawię w lesie - niektórych lepiej od razu odstraszyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.