Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Si, Seniores and Senioritasss - 19:00 - Bobik, to Safian ma kupować glebożuty ;-)

Szprychy się pojawią?

Już tyle -DOBREGO- o Tobie słyszałam, że muszę CIę poznać

Dziś niestety odpadam technicznie. Rower zostawiłam właśnie w servicio.

Pozostaję jednak w gotowości wspólnego spocenia się :))))) DD oczywiście między jednym pakowaniem a drugim, bo jak wspomniałam, jestem chwilowo bezdomna

estem chwilowo bezdomna

Jak to? Pod mostem mieszkasz?

Chyba planujesz coś na bielanach zaklimatyzować, jeśli tak to będę Cię ciągnąć na poranne przejażdżki!

naprawdę nie wiem skąd te DOBRE plotki - jestem wredna i wulgarna - coś między szaleństwem i wiedźmą :devil:

Jak to? Pod mostem mieszkasz?

Chyba planujesz coś na bielanach zaklimatyzować, jeśli tak to będę Cię ciągnąć na poranne przejażdżki!

naprawdę nie wiem skąd te DOBRE plotki - jestem wredna i wulgarna - coś między szaleństwem i wiedźmą :devil:

No właśnie słyszałam, że masz ikrę :)

wolę to niż sztuczne rzęsy ;)

Czy ktoś chciałby w weekend przejechać się gdzieś dalej? Ewentualnie tam gdzie zawsze, ale ze zbiórką w Sierakowie o 11:00 lub później?

Przypominam że wciąż czekam aż zgłosi się ochotnik na całodniową wycieczkę PKP w okolice Kazimierza Dolnego (a jest tam całkiem fajnie: http://www.lasica.hostdmk.net/20110823/index.html).

tzn. ile planujesz km ? szosą czy mtb ? Ja mam tylko mtb na gróbych kapciach o bardzo agresywnym bieżniku ( przód szerokość 2,3 tył 2,1) także na szosie z prędkością światła to ja nie latam. Ale jazdą mieszczną szosa, szutr, światła,lasek itd to średnia myślę koło 22-23 .. Jeśli dam rade napisz

Gdybym miał fejsbuka to bym kliknął lubię to.

Ale nie mam, więc powiem krótko, że takie treningi to ja lubię.

Możemy powtórzyć ino nie za często, bo mi wątroba siądzie.

To ja krótko - LUBIĘ TO!

Ale jak to wątroba? Dwa piwka to dobre na pobudzenie nerek :)

Poza tym jak nowicjusz w grupie Warszawskiej dziękuję za miłe jeżdżenie!

Sol

To chyba jeszcze coś z Maryśką wypiliśta? Od 2 browców wątroba nie siądzie (-:

Safian

Krótki związek ,a już Maryśke wymieniłeś na Kazurke i nie napisze co z nią robisz bo mi nawet przez klawiature nie chcę przejść (-:Bój się Boga....(-:

Można faktycznie powtarzać takie party co jakiś czas(-:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...