mikami Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To zależy - ostatnio dystanse są większe ale zawsze to jest w jakiś sposób dostosowane do osób uczestniczących. Dawno już nie robiłam wypadu do Kampinosu z ekipą grupą - jednak jeśli uważasz, że dasz radę jechać nieco szybciej, niż "lasia" na holendrze to powinnaś dać radę. Po bielanie mogę zapewnić kilka pętli co by wypadło ze jakie 30 km na rozgrzanie - oczywiście wedle upodobań. P.S. zauważyłam pewną rzecz: jeśli wyglądam jak niunia na biku - robi się luźniej... może to jakieś rozwiążanie, żeby jeździć swobodniej po ścieżkach rowerowych - jakoś tak dziwnie wszyscy z drogi schodzą ok. w takim razie się pisze. jak dla mnie czwartek też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Mogę się z Tobą dziś popocić, po godzinie 18 jak żeś napisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 ja w czwartek też mogłabym się spróbOwać...jak szef warsztatu wcześniej mnie wypuści albo przyjedzie ze mna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Zapodajcie swoje numery w razie czego... Np nieoczekiwanego zwrotu akcji w postaci nagłego (bynajmniej ataku spawacza)... zlotu rodzinnego :-) Jutrzejsze WKK to kabaty? Jeśli tak to się nieco pośpieszyłam - po bielańsku na 18 te to mam szansę się wyroić. Jak nie, to do czwartku - zainteresowani! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Zapodajcie swoje numery w razie czego... 43 1140 2004 0000 3702 7113 6168 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Taa chciałbyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diaxxx Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 43 1140 2004 0000 3702 7113 6168 :> Próbowałem: "Nie ma takiego numeru, nie ma takiego numeru" )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To co,jutro silna grupa z forum rusza na ''Kabatowe" WKK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 ja w czwartek też mogłabym się spróbOwać...jak szef warsztatu wcześniej mnie wypuści albo przyjedzie ze mna.. Jeśli ma w głowie oleju choć na tyle co płynu w hamulcach to się zgodzi To co,jutro silna grupa z forum rusza na ''Kabatowe" WKK?Ano. Te 15-20 osób z WKK, jak chcą, mogą się do nas dołączyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikami Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ja bardzo chętnie ale na Bielany lub Kampinos, niestety w tygodniu Kabaty troszkę za daleko. czekam więc na ustawkę w tych okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 43 1140 2004 0000 3702 7113 6168 :> Na wino Ci polać? Rozumiem, że najlepsze z dopalaczem - marki Wino. Czy piendziesiąt starczy? Proponuję około 19:00 Podleśna/Klaudyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Uważajcie na Bielanie, dzisiaj pojechałem się pokręcić po lasku i trach/pssst i opona do wyrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Czy piendziesiąt starczy? Okie ;D Hmm, jutro zapowiadają jakieś burze i inne podobne atrakcje (coś dla Bobika :>), jeżeli będzie dobra pogoda to postaram się na WKK podjechać. A ta 19 to we czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A ta 19 to we czwartek? I jutro, i we czwartek... Się zapowiada silna grupa na bielana we czwartek rozumiem i wino za czy piendziesiąt bedzie :-) P.S. a czy Gerardowa ustawka "WKK" w czwartki o 18:00 dalej ścierwi górki bielańskie, czy coś mi znowu umknęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Uważajcie na Bielanie, dzisiaj pojechałem się pokręcić po lasku i trach/pssst i opona do wyrzucenia Tak, to jest ewidentnie efekt pułapki zastawionej przez "Zakon Kijkowy" rządny kapci wśród bezszelestnych, pojawiających się znikąd rowerzystów. Coraz więcej jest pułapek typu "kłoda na ścieżce", najczęściej na zjeździe. Do częstych należą też pułapki "na liścia" - tj. dziwna kupka liści na ścieżce, która pod sobą kryje pionowo sterczący patyk. To są bardziej wyrafinowane zasadzki uknute przez legion "Kijkowych Mocherów" (to taka odmiana czerwonych beretów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartofelek Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 I jutro, i we czwartek... Się zapowiada silna grupa na bielana we czwartek rozumiem i wino za czy piendziesiąt bedzie :-) P.S. a czy Gerardowa ustawka "WKK" w czwartki o 18:00 dalej ścierwi górki bielańskie, czy coś mi znowu umknęło? Gerard jak pisał w tym wątku byczy się na wakacjach ale machina powinna chyba jeżdzić wprawiona raz w ruch osobiście nie byłem ani razu bo w czwartki albo gram w piłke albo ogladam w tv ale sam z chęcią bym się dowiedział jak to się sprawdza, jeżdzenie grupą po Bielańskim byłem raz pod koniec zeszłego roku jak prowadził to jeszcze Darek Kołakowski, było przyzwoicie i autorytet prowadzącego trzymał w ryzach grupę - natomiast puścić tam kilku kilkunastu bajkerów bez legitymizowanego lidera ot tak na trening a lasek wąski i kameralny, bajkerom noga kręci - nie wiem czy nie kończy się jeżdżeniem po stopach spacerowiczom ? w każdym razie, jak tam jestem co jakiś czas ale z reguły męczę tylko jedną górkę,pod kątem zjazdów, fantastyczna rzecz na przesuwanie progu lęku, są tam różne warianty przejazdu,różne nastromienia, piach, ścianki ala downhill - a wszystko 5 minut od chałupy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Paszczaq - opona do odratowania - delikatnie kilka szwów dratewką, lub grubszą nitką, ale tak prowizorycznie a nie jakiś ścieg kurpiowski; następnie dwie duże łatki gdzie jedna musi być odarta z folii która zawsze jest na grzbiecie; najpierw sklejasz te łatki tj jedną naklejasz na drugą mniej więcej w połowie jej długości(tym pomarańczowym na czarne czyli jedną na grzbiet drugiej ). Dalej dajesz im wyschnąć i naklejasz na oponę. No i pamiętaj o świętej zasadzie - klej trzyma gdy go nima. Mikami - wiem że nie jestem miejscowy i uwagę powinien zwrócić Safian(ale pewnie nie robi tego bo ma wakacje i śpi do południa ) - nie używaj "cytowaczki" czyli przycisku "odpowiedź" bezpośrednio pod postem nad Twoją wypowiedzią bo automatycznie cytujesz w całości posta i powinnaś dostać ostrzeżenie za punkt 2i regulaminu. Nie czepiam się bo jesteś nowa więc delikatnie zwracam uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ah, zapomniałbym (dobrze mieć znajomych na FB ), jutro jest Warsaw Nocturne o 22 pod pomnikiem Kopernika, więcej info o tym co to jest: http://szymonbike.blogspot.com/2012/06/warsaw-nocturne.html i o samym wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/277223172378930/ Może ktoś się chce przejechać, zobaczyć, wystartować (nie wiem czy to szosa only, czy jak), nie byłem, nie widziałem, chcę pojechać i zobaczyć. Ktoś chętny? powinnaś dostać ostrzeżenie za punkt 2i regulaminu. Taki mundry? To spróbuj dać takie ostrzeżenie, nie da się ;DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ktoś chętny? Ja właśnie chętnie bym zobaczył ten Warsaw Nocturne, udziału raczej brać nie będę bo nie moja liga ani zainteresowanie szosą, ale popatrzeć na wymiataczy można mrmorty dzięki za wskazówki, w wolnej chwili myślę że pobawię się w gumiarskiego szewca, ale póki co przesiadam się na Smart Sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Hej, ustawiłem się z Bobikiem o 17.30 naskrzyżowaniu tam gdzie zawsze - Sobieskiego/Sikorskiego, jak ktoś chce się podłączyć i pojechać z nami na WKK to zapraszamy, oby się nie spóźnić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 To są bardziej wyrafinowane zasadzki uknute przez legion "Kijkowych Mocherów" I głazy z ziemi wyrastają ni z gruszki, ni z pietruszki... Tylko żadna osobo - szprycha nie wyrosła o 19:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Marylka Wino na jutro kupione? Obawiam sie że jedno nie starczy(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ja planowałem wyrosnąć w czwartek i tej wersji będę się trzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Czyli reasumując jutro Bielan o 18? Gdzie dokładnie zbiórka? Bo chętnie bym pojeździł w grupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jutro Bielan, ale na 19 chyba Spotykamy sie tam gdzie zawsze - wjazd do lasku, przy przystanku na skrzyżowaniu Klaudyny i Podleśnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.