bobiik Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Safian, co się będziesz nakręcać ze słabiakami, wpadaj do nas na konkretną jazdę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Za późno się dowiedziałam, że szukacie damskiego wsparcia A ktoś coś jutro organizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ja na emeryturze nie jestem, ale ostatnio totalnie weekendy u mnie odpadają jeśli chodzi o rower. Ten weekend pracuję, 2 tygodnie temu też pracowałem. A ostatnie wolne weekendy moja druga połówka planuje za mnie szybciej niż zdążę pomyśleć o rowerze i nie mam tu prawa sprzeciwu . No cóż, w poniedziałek mam wolne, ktoś na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 lukas85, w poniedziałek to ksiądz ma czas co najwyżej OK. Wszystkich początkujących i zaawansowanych (byle stażem nie kondycją) upadlaczy zapraszam w jutrzejszą niedzielę na 10-tą . Metro Młociny. Cel: spokojny objazd KPN ewentualnie z "akcentami". Ilość i objętość przystanków dostosowana do uczestników. W razie najwyższej potrzeby przymiotnik 'spokojny' mogę objąć w cudzysłowie. Na /do zdeklarowanych czekamy / dzwonimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Szukam osoby do wspólnego pojeżdżenia po Powsinie i lasku kabackim, pomiędzy 15 a 20 dostosuję się. Piszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ktoś, coś w tygodniu? Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Dziękuję szkole za pierwsze kontakty, za dzikie wakacje i nerwy w... Chwila. Rozpędziłem się. Dziękuję wszystkim za wspólną wycieczkę, za strome podjazdy i nerwy z braku trakcji. Mam nadzieję, że z powodu upału i samej jazdy żadna psycha nie została dziś poryta Do następnego razu. Ktoś, coś w tygodniu? Ja może coś ten tego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Nad morze to nie, ale ja w okolicy 20. września jadę do Wisły (miasto takie) testować Meridy 2013, może zostałbym kilka dni dłużej z rowerem i pośmigał, ktoś byłby chętny na jakieś 2-3 dni? :] A które konkretnie 2-3 dni wchodzą w grę? Mam urlop w dniach 22-30 września, ale mogę spróbować przesunąć go na tydzień 15-23 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losgepardos Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Od wtorku wybieram się na Pojezierze Brodnickie, oczywiście przede wszystkim w celach rowerowych. Mam już rezerwację noclegu, jeśli ktoś ma kilka dni urlopu i chce dołączyć, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Przedszkole jest w pełni usatysfakcjonowane, a Ty ze swoją cierpliwością nadawałbyś sie na przedszkolankę Do następnego Dziękuję szkole za pierwsze kontakty, za dzikie wakacje i nerwy w... Chwila. Rozpędziłem się. Dziękuję wszystkim za wspólną wycieczkę, za strome podjazdy i nerwy z braku trakcji. Mam nadzieję, że z powodu upału i samej jazdy żadna psycha nie została dziś poryta Do następnego razu. Ja może coś ten tego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 A które konkretnie 2-3 dni wchodzą w grę? Mam urlop w dniach 22-30 września, ale mogę spróbować przesunąć go na tydzień 15-23 września. Dokładnie jeszcze nie wiem, ogólnie wygrałem możliwość testowania Meridy 2013, z tego co widzę to ma to się odbyć 20. więc wypadałoby tam być ten dzień o ile się to nie przesunie jakoś, ale raczej nie. 2-3 dni tak orientacyjnie, tereny tam chyba są fajne, więc można tam posiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartofelek Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 dziękuję wszystkim za dzisiejszą przejażdzkę po Kampinosie, dobre natlenienie, tyłek boli dla tych co nie byli a przypadkiem chcieli by wiedzieć to o 10 na Młocinach spotkały sie dwie grupy, jedna na Kampinos a druga nad Wkrę, obie grupy razem dojechały do Palmir, tam część odbiła nad Wkrę a mocniejsi psychicznie hehe i żądni upodlenia w terenie-razem 7 osób- pojechali do Roztoki ale w sposób dość zawiły, gps track wyglądał jak analityczne rysunki Jacka Gmocha. w kazdym razie przed Roztoką była sekwencja fajnych górek, stromych i lekko piaszczystych, nasłonecznionych mmmmmm ...w Roztoce popas i powrót w 5 osób najpierw zielonym a potem lajtową wersją asfaltową z jeszcze jednym przystankiem w sklepie i do punktu startu..thats all upał spory atmosfera dobra tempo lajt, na asfalcie troche mocniej pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Dokładnie jeszcze nie wiem, ogólnie wygrałem możliwość testowania Meridy 2013, z tego co widzę to ma to się odbyć 20. więc wypadałoby tam być ten dzień o ile się to nie przesunie jakoś, ale raczej nie. 2-3 dni tak orientacyjnie, tereny tam chyba są fajne, więc można tam posiedzieć Jest też bogata sieć szos, więc dla każdego coś miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Dzisiejsza tj.wczorajsza wycieczka udała sie w stopniu nadzwyczaj zadawalajacym Mam tylko pretensje do górek ,że czasem były za strome i za piaszczyste. No i do mojej kondycji,której dużo brakuje...Nie może być nigdy dobrze bo było by to podejrzane(-:Trza trochę zawsze po biadolić. Chciałoby się zacytować za klasykiem ,,było ku...o zaj....ie i po ch...dobrze(-: W środę powinienem być na WKK ''Widnymi" wieczorami może też uda się gdzieś w tygodniu pojeździć. Marcin Jak udało sie pluskanie we Wkrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dokładnie jeszcze nie wiem, ogólnie wygrałem możliwość testowania Meridy 2013, z tego co widzę to ma to się odbyć 20. więc wypadałoby tam być ten dzień o ile się to nie przesunie jakoś, ale raczej nie. 2-3 dni tak orientacyjnie, tereny tam chyba są fajne, więc można tam posiedzieć Już przesunąłem urlop - będę miał wolne 15-23 sierpnia, jednak wolałbym skrajne dni (15 i 23) spędzić w Warszawie. Masz upatrzony jakiś nocleg albo środek transportu? PKP do Wisły jedzie się z przesiadką a podróż trwa 5-6 godzin (dla mnie spoko o ile wyjedziemy na minimum 3 dni). Nigdy nie byłem w tych okolicach ale w razie potrzeby znajdę mapy i mogę naszykować trasy – w górach preferuję codzienne wycieczki 5-7 godzin jazdy z AVS 15-17 km/h, masą przewyższeń i punktów widokowych. A może ktoś jeszcze się skusi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Kobity! W tygodniu może do bielana pojadzieta? Może być rankiem, bądź wieczorem - info zapodata to się ustawiem W tym roku zdecydowanie jestem antyupałowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Jak założyta kiecki w kratę to i my podjedziem obaczyć (-; Chyba że tu się odbywa jaki kącik faministyczny czy jakoś tak(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikami Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Kobity! W tygodniu może do bielana pojadzieta? Może być rankiem, bądź wieczorem - info zapodata to się ustawiem W tym roku zdecydowanie jestem antyupałowa... Witam wszystkich pierwszy raz na forum. bardzo chętnie się przyłącze na wyprawę rowerową nawet w tym tygodniu przyłączam się do ustawki wyżej, bardzo chętnie wybiorę się do Kampinosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 bardzo chętnie się przyłącze na wyprawę rowerową nawet w tym tygodniu Niom, to dzisiaj małe poconko po 18:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikami Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Niom, to dzisiaj małe poconko po 18:00? Niestety dziś nie bardzo ale od jutra już mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Niom, to dzisiaj małe poconko po 18:00? Chętnie do was dołączę, jak tylko się przeprowadzę (. Od 01.09 I`m in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Może przełożymy poconko na czwartek, byłaby opcja że dołączę. Chyba że to kobiety exclusive. Wtedy też dołączę, co mi tam, najwyżej pogonią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Chętnie do was dołączę, jak tylko się przeprowadzę (. Od 01.09 I`m in. Czekam z niecierpliwością :-) Wtedy też dołączę, co mi tam, najwyżej pogonią Cała przyjemność po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikami Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Czekam z niecierpliwością :-) Cała przyjemność po mojej stronie z racji tego, że jestem tu dopiero od dziś to mam pytanie, mam nadzieje że nie będzie bardzo głupie Małe poconko to ile mniej więcej km, jakimi trasami jeździcie po Kampinosie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Małe poconko to ile mniej więcej km, jakimi trasami jeździcie po Kampinosie ? To zależy - ostatnio dystanse są większe ale zawsze to jest w jakiś sposób dostosowane do osób uczestniczących. Dawno już nie robiłam wypadu do Kampinosu z ekipą grupą - jednak jeśli uważasz, że dasz radę jechać nieco szybciej, niż "lasia" na holendrze to powinnaś dać radę. Po bielanie mogę zapewnić kilka pętli co by wypadło ze jakie 30 km na rozgrzanie - oczywiście wedle upodobań. P.S. zauważyłam pewną rzecz: jeśli wyglądam jak niunia na biku - robi się luźniej... może to jakieś rozwiążanie, żeby jeździć swobodniej po ścieżkach rowerowych - jakoś tak dziwnie wszyscy z drogi schodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.