lukas85 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 18.00 przy metrze Kabaty - ja postaram się w końcu przyjechać, dawno mnie tam nie było :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 to może tez będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Hej, jak plany na jutro i weekend? Idziemy (jedziemy?) jutro gdzieś ładować się węglowodanami na sobotę i niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trocha Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Kiedyś zdarzało mi się pisać w tym temacie, ale z pewnych względów byłem zmuszony mocno ograniczyć jazdę na rowerze, a co za tym idzie nadal nie znam ciekawych tras w okolicach Warszawy. Teraz mogę powoli znowu się rozkręcać (właściwie trochę już zacząłem) i chciałbym w sobotę pojechać gdzieś poza Warszawę - do tej pory moje "trasy" opierały się do testowania ścieżek w mieście. Możecie polecić jakieś miejsce w które można się wybrać w (miejmy nadzieję) ładną sobotnią pogodę? Trasa fajnie jakby się zmieściła w ok. 100km, żeby dało się to w miarę spokojnym tempem przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Może dzisiaj ma ktoś ochotę gdzieś za dnia się wybrać - tak bez napinki(no może nie do końca bez napinki, ale żeby jazda była jeszcze w tlenie ) Ograniczony jestem tylko powrotem tj na 16 muszę być w stołycy z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Jeśli ktoś nie ma co dziś robić i chciałby się napić piwka lub czego innego w ,,miłym towarzystwie,, to zapraszamy na góre stacji metra Słodowiec godz 21,00. Będziemy w okolicy w pubie którego nazwy nie pomne)-: Kontakt telefoniczny ze mna lub Marylką albo Safianem. Telefony w profilach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Będziemy w okolicy w pubie którego nazwy nie pomne Tawerna 'Gniazdo Piratów': http://www.gniazdopiratow.com.pl/index.php?id=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Szkoda, że późno się dowiedziałem, przyszedłbym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorteran Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Idzie ktoś dzisiaj na nocną masę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Jeśli ktoś nie ma co dziś robić i chciałby się napić piwka lub czego innego w ,,miłym towarzystwie,, to zapraszamy na góre stacji metra Słodowiec godz 21,00. Będziemy w okolicy w pubie którego nazwy nie pomne)-: Kontakt telefoniczny ze mna lub Marylką albo Safianem. Telefony w profilach. Uprzedzam, że imprezowanie w ww. towarzystwie jest niebezpieczne dla zdrowia. Zostałem obezwładniony przez dwóch osobników i osobniczkę, której nie udało mi się uwiecznić dla celów dowodowych. Zmuszony do spożycia. W wyniku czego straciłem ostrość widzenia i poglądów. I nie dałem rady odróżnić roweru od kaloryfera. W wyniku czego nie pojechałem dziś w trasę i boli mnie łeb, który normalnie mnie nie boli (musi zawadziłem czerepem o coś). To kiedy powtórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 To po Lechu z lemoniada tak Cię zepsuło. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Nie pamiętam . BTW, to oznacza że dzisiejszy plan przesuwam na jutro, a to z kolei oznacza, że z radością do mnie dołączasz o 8:00 i piłujemy MPK albo KPN. Prawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Powtórka możliwa ale już nie na Żoliborzu(-: Przydała by się też dłuższa sesja(-: Przynajmniej 20-2(-: Jutro mam w planach rekreacyjną jazdę po szosie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Jak najbardziej, jutro aktualne. Where? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ktoś nad morze? P.S. to ze mnie taki alkoholik, że lechem lemoniadowym się kalam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nad morze to nie, ale ja w okolicy 20. września jadę do Wisły (miasto takie) testować Meridy 2013, może zostałbym kilka dni dłużej z rowerem i pośmigał, ktoś byłby chętny na jakieś 2-3 dni? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Wow, dalekosiężne plany. Ja tam prozaicznie planuję na sobotę Roztokę i Szczebel, tyle że chcę wreszcie uderzyć zielonym za Granicę i stamtąd jakoś przebić na północ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ktoś,coś,jutro max do 60 km?????? spokojnym tempem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Czy ktoś wybiera się na jakiś wypad rowerowy w sobotę bo cisza na tym forum jak by wszyscy umarli albo byli już na emeryturze?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja się wybieram -> spokojna rundka ~60 km w Radzyminie tempem 3 sektora PB ;DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Nie zapomnij się wyżyć przed - najlepiej między blokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 gromix, masz coś na sobotę ? Mam zaraz wyjazd ale szukam czegoś ultra-spokojnego na wypadek wczesnego powrotu na jutro. Replay takiego spędu jak nad Wkrę ? Sol, nie masz litości dla Cross'iarskiego ducha , haha Safian, co się będziesz nakręcać ze słabiakami, wpadaj do nas na konkretną jazdę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Wakacje, urlopy i te sprawy... Ha! ha! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 sobota godz.11 Metro Młociny.KPN,SZCZEBEL,I BYĆ MOŻE JEZ.DZIEKANOWSKIE jak znajdziemy dziewczyny od nas z grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.