Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś zdarzało mi się pisać w tym temacie, ale z pewnych względów byłem zmuszony mocno ograniczyć jazdę na rowerze, a co za tym idzie nadal nie znam ciekawych tras w okolicach Warszawy. Teraz mogę powoli znowu się rozkręcać (właściwie trochę już zacząłem) i chciałbym w sobotę pojechać gdzieś poza Warszawę - do tej pory moje "trasy" opierały się do testowania ścieżek w mieście. Możecie polecić jakieś miejsce w które można się wybrać w (miejmy nadzieję) ładną sobotnią pogodę? Trasa fajnie jakby się zmieściła w ok. 100km, żeby dało się to w miarę spokojnym tempem przejechać.

Jeśli ktoś nie ma co dziś robić i chciałby się napić piwka lub czego innego w ,,miłym towarzystwie,, to zapraszamy na góre stacji metra Słodowiec godz 21,00. Będziemy w okolicy w pubie którego nazwy nie pomne)-: Kontakt telefoniczny ze mna lub Marylką albo Safianem. Telefony w profilach.

Jeśli ktoś nie ma co dziś robić i chciałby się napić piwka lub czego innego w ,,miłym towarzystwie,, to zapraszamy na góre stacji metra Słodowiec godz 21,00. Będziemy w okolicy w pubie którego nazwy nie pomne)-: Kontakt telefoniczny ze mna lub Marylką albo Safianem. Telefony w profilach.

Uprzedzam, że imprezowanie w ww. towarzystwie jest niebezpieczne dla zdrowia.

Zostałem obezwładniony przez dwóch osobników i osobniczkę, której nie udało mi się uwiecznić dla celów dowodowych.

pt609_20120811_004551.jpg

Zmuszony do spożycia.

um950_20120811_004559.jpg

W wyniku czego straciłem ostrość widzenia i poglądów.

vm11_20120811_004551-001.jpg

I nie dałem rady odróżnić roweru od kaloryfera.

W wyniku czego nie pojechałem dziś w trasę i boli mnie łeb, który normalnie mnie nie boli (musi zawadziłem czerepem o coś).

To kiedy powtórka? ;)

gromix, masz coś na sobotę ? Mam zaraz wyjazd ale szukam czegoś ultra-spokojnego na wypadek wczesnego powrotu na jutro. Replay takiego spędu jak nad Wkrę ?

Sol, nie masz litości dla Cross'iarskiego ducha , haha

Safian, co się będziesz nakręcać ze słabiakami, wpadaj do nas na konkretną jazdę ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...