lukas85 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 To ja na sobotę KPN jak najbardziej. Odnośnie Łowicza, to ciekawa opcja, zważywszy że wrócić można szybko pociągiem do Warszawy, bo całego dnia na rower mieć nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 proponuję wypad nad wodę - Wkra w Kosewku, parę km za Pomiechówkiem. Trasa do przez Kampinos, z powrotem przez las, lub szosą. Strat pewnie spod Rysia w Sierakowie, dystans cakowity ok. 70km. Sprawdziłem w OziExplorer i z Sierakowa do Kosewka jest zaledwie 29 km (jadąc przez Cm. Palmiry czarnym szlakiem do Janówka i dalej szosą przez Czosnów, Nowy Dwór i Pomiechówek). Dodając dojazd na zbiórkę i powrót Rolniczą przez Łomianki (a na 99% tak właśnie będzie) to nawet 100 km nie przejadę. Ponieważ w sobotę wyjść nie mogę to w niedzielę wycieczka poniżej 150 km nie wchodzi w grę. No, chyba że zbiórka byłaby o 12:00 to mógłbym podjechać do Sierakowa np. przez Górki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Sprawdziłem w OziExplorer i z Sierakowa do Kosewka jest zaledwie 29 km (jadąc przez Cm. Palmiry czarnym szlakiem do Janówka i dalej szosą przez Czosnów, Nowy Dwór i Pomiechówek). Dodając dojazd na zbiórkę i powrót Rolniczą przez Łomianki (a na 99% tak właśnie będzie) to nawet 100 km nie przejadę. Ponieważ w sobotę wyjść nie mogę to w niedzielę wycieczka poniżej 150 km nie wchodzi w grę. No, chyba że zbiórka byłaby o 12:00 to mógłbym podjechać do Sierakowa np. przez Górki :-) zdecydowanie sobota,to w następny weekend pojezdzimy razem,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Jak tam, lecimy gdzieś jutro? Może coś innego niż KPN (MPK?), pogoda ma być przyjemna, więc można kręcić Ja bym się chętnie przejechał tym singielkiem wzdłuż rzeki co Łasica nam tam kiedyś pokazał (na pewno wiesz o który chodzi ;P), chociaż w weekend może być tam sporo ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losgepardos Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja wybieram się nad Wkrę. Start jutro, Sieraków pod sklepem "Ryś", o 11.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja się dostosuję, jestem chętny na jakąś przejażdżkę. To jak? KNP - Sieraków o 11:00 - 12:00?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Co z niedzielą ? Z mojej strony jutro totalnie odpada - realizuje swoje zboczenie i konstruuję imprezę na wielki finał OSL. Przekąski, projektor, napoje, chillout w przerwach, klimatyzacja i piękne kobiety. Niestety brak basenu ale i tak zapraszam na 10 30 Kto więc upadla się w niedzielę (lub w sobotę popołudniu) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 @UP: Kabaty jutro po południu może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 O której te kabaty w razie czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ponieważ na niedzielę ma być upał, to ponownie zmuszony jestem jechać do KPN. I tak samo jak poprzednio chciałbym się nieco wyżyć przed zbiórką "wycieczkową", dlatego proponuję 11:30 w Sierakowie, a dodatkowo 10:00 na rogu Arkuszowej i Estrady dla tych co chcieliby się wyżyć razem ze mną (40 km bez postojów w tempie 3-go sektora Mazovii). Jeśli nikt nie odpisze to uznam że jadę sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Kilka przyczyn złożyło przeciwko dzisiejszej jeździe z mojej strony. Technicznie i tak byłoby to niemożliwe ponieważ rozbebeszyłem korbę w celu wymiany łożysk. Sorry. Chętnie usłyszę coś nt jutrzejszego wyjazdu bo nie mam 100% pewności obecności aby wychodzić z inicjatywą. Poza tym tempo 3 sek to jednak za nisko. Ponieważ soboty nie było to wyczieka poniżej 300W z 1,5h nie wchodzi w w grę. No chyba, żeby przesmarować opony klejem + jazda na kapciu No, LOL , ludzie, trochę dystansu. Nie myślałeś Sławek aby przed wyjściem nabić trochę km i watt-o-godzin na trenażerze ? Wtedy otwierają się nowe perspektywy, krótkich, fajnych jazd bez zobowiązań i napinki kilometrażowej z opcją nielimitowanych przystanków i podziwianiem widoków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losgepardos Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Jeśli nikt nie odpisze to uznam że jadę sam Ja pojadę chętnie, warunek jest taki: chcę dojechać nad Wkrę i się wykąpać. Track mojej dzisiejszej wycieczki+zdjęcia z Kosewka: http://www.sports-tracker.com/#/workout/losgepardos/1qgfldif2g04nkmh . Woda jak na rzekę b. ciepła, stan mimo suszy dość wysoki i powstało kilka fajnych przegłębień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Poza tym tempo 3 sek to jednak za nisko. Mnie tempo 3-go sektora w zupełności wystarczy, zwłaszcza że 40 km to o 5 km więcej niż trasa z Sierakowa przez Roztokę, Górki i cały Szczebel, a do "rozgrzewki" zamierzam dorzucić 100 km (20 km dojazdu, około 60 km wycieczki i 20 km powrotu). Chcę się wyżyć, nie zmasakrować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 zdecydowanie Wkra z tempem wycieczki niedzielnej ze znajomymi z forum rowerowego.Niedziela godz.11 Stacja metra Młociny.Jedziemy się wykapać i odpocząć.Trasa http://www.gpsies.com/map.do?fileId=howoqguppzlthyfk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Ja pojadę chętnie, warunek jest taki: chcę dojechać nad Wkrę i się wykąpać. Właśnie wychodzę i od 10:00 będę się kręcił po wschodniej części KPN, ale możemy jechać nad Wkrę o ile pojawisz się o 11:30 w Sierakowie lub zadzwonisz do mnie (510052427) i spotkamy się w dogodniejszym dla Ciebie punkcie czasoprzestrzeni. Ponieważ nikt inny nie odpowiedział że jedzie to nie czuję się zobligowany kogokolwiek o tym informować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Ja dziś tylko po południu znajdę czas, więc może ktoś jest chętny coś gdzieś ok 17? Ja bym się chętnie ponownie do Marek wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Co za życie, wychodzi na to, że trzeba było olać obowiązki i wypuścić się rano. Nieco za późno nawet na Marki, u mnie dopiero przestaje padać... Pozostaje "życie nocne", bez tego nie wytrzymam do następnego weekend'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Co za życie, wychodzi na to, że trzeba było olać obowiązki i wypuścić się rano. Nieco za późno nawet na Marki, u mnie dopiero przestaje padać... Pozostaje "życie nocne", bez tego nie wytrzymam do następnego weekend'u To i ja pojadę,ale nie tempem 3 sektora:P. Trochę was spowalniam,ale daję radę więc za tydzień też się zgłaszam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 A ja z grupą elegancko moczyłem dupsko nad Wkrą i na moscie w Kosewku mijankę miałem z grupą Łasicy,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 A ja z grupą elegancko moczyłem dupsko nad Wkrą i na moscie w Kosewku mijankę miałem z grupą Łasicy,pozdrawiam Améliorez votre expérience | Facebook A zmokliście w drodze powrotnej? Nas deszcz dopadł na granicy Łomianek, a że do domu miałem jeszcze 25 km to w zasadzie też mogę powiedzieć że moczyłem dupsko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Nierowerowo(-: Może jakiś browar w piątek albo pepsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hmm, w sumie, dlaczego nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Mnie do pienistego izo namawiać nie trzeba - ale w piątek mam firmową nasiadówkę i mogę mieć problem z dotarciem. Ale jeżeli coś się ustawi postaram się doczołgać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 W piątek mam wolne, więc mogę się gdzieś ustawić, ale spotykamy się na rowerach czy tak po cywilnemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Wróciłem właśnie z dwudniowego pobytu na zadupiu,niemal odcięty od świata, a tu proszę: Nixon już nie jest prezydentem, ziemia przebiegunowała się, a co najgorsze - wątek ustawkowy opanowali browerzyści Kto na Kabaty na WKK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.