Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

safian

Rekomendowane odpowiedzi

proponuję wypad nad wodę - Wkra w Kosewku, parę km za Pomiechówkiem. Trasa do przez Kampinos, z powrotem przez las, lub szosą. Strat pewnie spod Rysia w Sierakowie, dystans cakowity ok. 70km.

Sprawdziłem w OziExplorer i z Sierakowa do Kosewka jest zaledwie 29 km (jadąc przez Cm. Palmiry czarnym szlakiem do Janówka i dalej szosą przez Czosnów, Nowy Dwór i Pomiechówek). Dodając dojazd na zbiórkę i powrót Rolniczą przez Łomianki (a na 99% tak właśnie będzie) to nawet 100 km nie przejadę. Ponieważ w sobotę wyjść nie mogę to w niedzielę wycieczka poniżej 150 km nie wchodzi w grę. No, chyba że zbiórka byłaby o 12:00 to mógłbym podjechać do Sierakowa np. przez Górki :-)

Sprawdziłem w OziExplorer i z Sierakowa do Kosewka jest zaledwie 29 km (jadąc przez Cm. Palmiry czarnym szlakiem do Janówka i dalej szosą przez Czosnów, Nowy Dwór i Pomiechówek). Dodając dojazd na zbiórkę i powrót Rolniczą przez Łomianki (a na 99% tak właśnie będzie) to nawet 100 km nie przejadę. Ponieważ w sobotę wyjść nie mogę to w niedzielę wycieczka poniżej 150 km nie wchodzi w grę. No, chyba że zbiórka byłaby o 12:00 to mógłbym podjechać do Sierakowa np. przez Górki :-)

zdecydowanie sobota,to w następny weekend pojezdzimy razem,pozdro

• Mod Team

Jak tam, lecimy gdzieś jutro? Może coś innego niż KPN (MPK?), pogoda ma być przyjemna, więc można kręcić :)

Ja bym się chętnie przejechał tym singielkiem wzdłuż rzeki co Łasica nam tam kiedyś pokazał (na pewno wiesz o który chodzi ;P), chociaż w weekend może być tam sporo ludzi...

Co z niedzielą ?

Z mojej strony jutro totalnie odpada - realizuje swoje zboczenie i konstruuję imprezę na wielki finał OSL. Przekąski, projektor, napoje, chillout w przerwach, klimatyzacja i piękne kobiety. Niestety brak basenu ale i tak zapraszam na 10 30 :)

Kto więc upadla się w niedzielę (lub w sobotę popołudniu) ?

Ponieważ na niedzielę ma być upał, to ponownie zmuszony jestem jechać do KPN. I tak samo jak poprzednio chciałbym się nieco wyżyć przed zbiórką "wycieczkową", dlatego proponuję 11:30 w Sierakowie, a dodatkowo 10:00 na rogu Arkuszowej i Estrady dla tych co chcieliby się wyżyć razem ze mną (40 km bez postojów w tempie 3-go sektora Mazovii).

Jeśli nikt nie odpisze to uznam że jadę sam.

Kilka przyczyn złożyło przeciwko dzisiejszej jeździe z mojej strony. Technicznie i tak byłoby to niemożliwe ponieważ rozbebeszyłem korbę w celu wymiany łożysk. Sorry.

Chętnie usłyszę coś nt jutrzejszego wyjazdu bo nie mam 100% pewności obecności aby wychodzić z inicjatywą.

Poza tym tempo 3 sek to jednak za nisko. Ponieważ soboty nie było to wyczieka poniżej 300W z 1,5h nie wchodzi w w grę. No chyba, żeby przesmarować opony klejem + jazda na kapciu :D No, LOL , ludzie, trochę dystansu. Nie myślałeś Sławek aby przed wyjściem nabić trochę km i watt-o-godzin na trenażerze ? Wtedy otwierają się nowe perspektywy, krótkich, fajnych jazd bez zobowiązań i napinki kilometrażowej z opcją nielimitowanych przystanków i podziwianiem widoków :)

Jeśli nikt nie odpisze to uznam że jadę sam

Ja pojadę chętnie, warunek jest taki: chcę dojechać nad Wkrę i się wykąpać. Track mojej dzisiejszej wycieczki+zdjęcia z Kosewka: http://www.sports-tracker.com/#/workout/losgepardos/1qgfldif2g04nkmh . Woda jak na rzekę b. ciepła, stan mimo suszy dość wysoki i powstało kilka fajnych przegłębień.

Poza tym tempo 3 sek to jednak za nisko.

Mnie tempo 3-go sektora w zupełności wystarczy, zwłaszcza że 40 km to o 5 km więcej niż trasa z Sierakowa przez Roztokę, Górki i cały Szczebel, a do "rozgrzewki" zamierzam dorzucić 100 km (20 km dojazdu, około 60 km wycieczki i 20 km powrotu).

Chcę się wyżyć, nie zmasakrować :-)

Ja pojadę chętnie, warunek jest taki: chcę dojechać nad Wkrę i się wykąpać.

Właśnie wychodzę i od 10:00 będę się kręcił po wschodniej części KPN, ale możemy jechać nad Wkrę o ile pojawisz się o 11:30 w Sierakowie lub zadzwonisz do mnie (510052427) i spotkamy się w dogodniejszym dla Ciebie punkcie czasoprzestrzeni.

Ponieważ nikt inny nie odpowiedział że jedzie to nie czuję się zobligowany kogokolwiek o tym informować.

Co za życie, wychodzi na to, że trzeba było olać obowiązki i wypuścić się rano. Nieco za późno nawet na Marki, u mnie dopiero przestaje padać...

Pozostaje "życie nocne", bez tego nie wytrzymam do następnego weekend'u :)

To i ja pojadę,ale nie tempem 3 sektora:P. Trochę was spowalniam,ale daję radę więc za tydzień też się zgłaszam,

A ja z grupą elegancko moczyłem dupsko nad Wkrą i na moscie w Kosewku mijankę miałem z grupą Łasicy,pozdrawiam Améliorez votre expérience | Facebook

A zmokliście w drodze powrotnej? Nas deszcz dopadł na granicy Łomianek, a że do domu miałem jeszcze 25 km to w zasadzie też mogę powiedzieć że moczyłem dupsko :-)

Wróciłem właśnie z dwudniowego pobytu na zadupiu,niemal odcięty od świata, a tu proszę:

Nixon już nie jest prezydentem, ziemia przebiegunowała się, a co najgorsze - wątek ustawkowy opanowali browerzyści :D

Kto na Kabaty na WKK ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...