gromix007 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Wiecie że z Młocin przez Roztokę i Górki do końcówki Szczebla jest 40 km, a zakładając powrót przez plaże nad Wkrą dorzucicie 65-80 km zależnie od wybranej trasy? dawaj z nami,zamieszczam wpis i trzymamy sie mapy,wybór należy do Ciebie bo widze ze sam bedziesz jezdził w sobote,zapraszam sobota godz.11 stacja metra Młociny,szczegóły wysyłam na facebooka,pozdro Sobota godz.11 stacja metra Młociny,KPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Wstepnie może też będe(-: Potraktuje wycieczkę jako rozgrzewke przed Supraślem. Najwyżej będę mógł winić za kiepski wynik zmęczenie po sobocie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 SOBOTA godz.11,stacja metra Młociny.Jezdzimy po piachu, górkach,korzeniach i gnamy po szybkich zjazdach na złamanie karku,przewidywana trasa.SIERAKÓW-WIERSZE(żółty-czerwony)-ROZTOKA(czerwony)-SOSNA POWSTANCÓW-NARTY-GRANICA(żółty-niebieski szlak)-GÓRKI-SZCZEBEL(niebieski szlak)-DĄBRÓWKA-SOWIA WOLA-ŁOSIA WÓLKA-CMENTARZ PALMIRY-SIERAKÓW i do domu.Srednia przejazdu 22-23 km/h.Odpoczywamy w pięciu miejscach po 10 min(Sieraków,Roztoka,Granica,Górki,Sowia Wola)Dystans ok.80 km,Pozdrawiam MAPA: http://www.gpsies.co...bddbygmgatwmlus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Wiecie że Wiedzą... Jestem tak niewyje... chana, że tyle powinnam łyknąć bez miałczenia. Na zdechłość i 40 stopni zimna toń rzeki - prawdziwa, nie fotografowana ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 dawaj z nami Sobota godz.11 stacja metra Młociny,KPN Jak zobaczyłem na prognozę pogody na onet.pl (31 stopni i słońce) to postanowiłem zmienić plan - w taki dzień jedyna opcja to duży las, a że większego niż Kampinos na Mazowszu nie ma to dołączę do Was :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jak zobaczyłem na prognozę pogody na onet.pl (31 stopni i słońce) to postanowiłem zmienić plan - w taki dzień jedyna opcja to duży las, a że większego niż Kampinos na Mazowszu nie ma to dołączę do Was :-) ok,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Kto jutro ma ochotę pokręcić po kabatach? Ze względu na upał raczej będzie to trasa tylko po lesie Planuję jeździć tak od 12 Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zensa Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Kto jutro ma ochotę pokręcić po kabatach? Ze względu na upał raczej będzie to trasa tylko po lesie Planuję jeździć tak od 12 Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 ja miałabym ochotę. ale niestety dopiero koło 18, bo kończę wtedy pracę na Kabatach. będziesz tam jeszcze wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverous Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Witam Ja tez melduje jutro swoja obecnosc na wypad do kampinosu o 11 na metro mlociny.moj pierwszy wypad z wami mam nadzieje ze dam rade. pozdr i do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Możliwe że i ja się stawię ostatnio z Łasicem podjechaliśmy dobrze ale............ stawka się urwała i zostaliśmy we dwóch z Medykiem wyjaśnię czemu jak się zobaczymy a wtedy zrobiłem 110 km :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 ja miałabym ochotę. ale niestety dopiero koło 18, bo kończę wtedy pracę na Kabatach. będziesz tam jeszcze wtedy? jutro jeszcze napiszę, ja też chyba na 12 jednak się nie wyrobie Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Ja już wróciłem do domu w jednym kawałku, po drodze na szczęście nie miałem więcej niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 A co się stało, hipotermia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Wczoraj wieczorem troche dopompowałem kółka i dziś z przodu wylazło spore bicie z przodu. Na postoju (na szczęście!) w Roztoce tylko walnęło i opona spadła z obręczy, załadowałem dętkę, było duże bicie, wiec wolałem wrócić do domu, na razie zabrałem się do roboty, zobaczymy co z tego wyjdzie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zensa Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 a że tak zapytam, jest ktoś, kto miałby ochotę na nie bardzo hardcorową wycieczkę w czwartek? nie mam jeszcze super roweru, dlatego więcej niż 60-70 km pewnie nie dam rady. może park chojnowski.. albo do Serocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 jak dam radę w środę ogarnąć się z pracą to łapię czwartkowy pomysł na coś lekkiego ostatnio nie dałem rady stawić się na Młocinach wezwano mnie do jednostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Jakby co ,to zapraszam na środowe WKK na Kabatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 w środę jestem w pracy więc odpada mam 24 h służbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 29 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Jakby co ,to zapraszam na środowe WKK na Kabatach. Zerwałem łańcuch i nie wiem czy do środy załatwię spinkę, jak się uda to na pewno będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 WKK z mojej strony na 99,9% Trzeba by było też coś myśleć już o niedzieli. Może jakaś wyprawa za roztoke i powrót pociągiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Trzeba by było też coś myśleć już o niedzieli. Może jakaś wyprawa za roztoke i powrót pociągiem? To może do Łowicza albo Puszczy Bolimowskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 A ilu godzinny wypad się szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 A ilu godzinny wypad się szykuje? Jeżeli pytanie dotyczy mojej propozycji (ponownie sugeruję cytować przynajmniej fragment postu na który się odpowiada) to godzina powrotu zależy od: - celu wycieczki (stacji PKP do której jedziemy) - wariantu powrotu (niektórzy zechcą wrócić rowerem) - trasy (zakładam że w będzie upał i trzeba będzie unikać szos co zmniejsza średnią prędkość) - uczestników (im więcej pary w nogach tym wyższa średnia) Podsumowując - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Sobota,KPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losgepardos Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Niniejszym postem inauguruję obecność na forum, od razu przechodzę do sedna - jako, że w weekend wyjatkowo nie wybieram się na maraton, oraz zapowiadane są upały, proponuję wypad nad wodę - Wkra w Kosewku, parę km za Pomiechówkiem. Trasa do przez Kampinos, z powrotem przez las, lub szosą. Strat pewnie spod Rysia w Sierakowie, dystans cakowity ok. 70km. Namyślcie się, czy lepiej połykać kurz, czy skorzystać z z jeszcze w miarę czystej rzeki. Ponadto przekazuję w tym miejscu informację o czwartkowych treningach w Lasku Bielańskim (co czwartek o 18.00, u zbiegu ulic Klaudyny i Podleśnej). Treningi mają na celu doskonalenie techniki, wieej szczegółów na foru Mazovii: http://www.mazoviamtb.pl/forum/index.php?t=msg&th=403&start=0& Gerard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.