Lizardking1 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ma ktoś ochotę na trasę powyżej 150 km w sobotę? Chciałbym wreszcie odhaczyć pierwszą 200-tkę w tym roku (było ku temu kilka okazji ale dokręcanie 20 km jeżdżąc w kółko po osiedlu jest dla mnie tchórzostwem - wolę wydłużać wycieczkę), ponadto w niedzielę nie będę mógł wyjść. Mogę ułożyć trasę głównie szosową a nawet w 100% szosową (ale tylko gdyby ktoś zamierzał przyjechać na kolarce). W razie obaw o własne siły możemy też pojechać mniej więcej wzdłuż torów kolejowych. Może jakim cudem do soboty ogarnę sprzęt na dzień dzisiejszy prócz podtrzymywania chęci i sił pozostaje mi sfinalizować transakcję na tym co mam nie będę się już u was meldowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 pozostaje mi sfinalizować transakcję Możesz się pochwalić co to będzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No i co, nikt nie jest chętny na powtórkę trasy memoriału za jakieś 2h? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizardking1 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Możesz się pochwalić co to będzie?? Artur zasugerował Cube Reaction GTC Race.. składanie sprzętu jest chyba nie na moim poziomie wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Artur zasugerował Cube Reaction GTC Race.. składanie sprzętu jest chyba nie na moim poziomie wiedzy To gdzie nam teraz szaraczkom do Ciebie(-: Super rower ale wyszedł chyba poza budzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 No i co, nikt nie jest chętny na powtórkę trasy memoriału za jakieś 2h? :< W tygodniu ciężko w takich godzinach zrobić wypad, wieczorami prędzej myślę ludzie mają czas :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A ja tradycyjnie w sobote po Kpn,mam blisko i nie musze szukac innych miejsc jak to opisuje jeden z naszych kolegów.Szosa i 200 km też mnie nie interesuje,zdecydowanie wole podjazdy ,piach,korzenie i zjazdy,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 O, Gromix, na sobotę to i jak chętnie bym się podłączyć, jeśli można :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 zawsze jestes mile widziany,szczegóły w piątek,orientacyjnie która godzina Ci pasuje?Mam kilku kolegów chętnych i będe ustalał godzine sptkania,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ja tam lubię szosę, tylko pod warunkiem, że nie jeżdżę sam i są to raczej boczne mało uczęszczane drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 O, to jest was dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 zawsze jestes mile widziany,szczegóły w piątek,orientacyjnie która godzina Ci pasuje?Mam kilku kolegów chętnych i będe ustalał godzine sptkania,pozdrawiam Wiesz że ja to lubię się wyspać i jak dla mnie 10.30 (mówimy o Sierakowie?) to najwcześniej, ale jak wszyscy będą chcieli wcześniej to też przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wiesz że ja to lubię się wyspać i jak dla mnie 10.30 (mówimy o Sierakowie?) to najwcześniej, ale jak wszyscy będą chcieli wcześniej to też przyjadę wstępnie umawiam się w sobote na godz.11 Metro Młociny czyli tak jak lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 planujecie coś na niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 planujecie coś na niedziele? planujemy wycieczkę do Suprasla, a nawet powiem więcej , klamka już zapadla(-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 troche za daleko jak dla mnie A do Kampinosu ktoś sie wybiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Może ktoś chciałby dołączyć do naszej forumowej drużyny,która startuje na Mazovii? Wydaję mi się że niedługo zostanę chyba sam na placu boju i nie wiem czy można będzie mnie nazwać drużyną(-: Ps. Dziś było dosyć sympatyczne WKK z fajną traską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 troche za daleko jak dla mnie A do Kampinosu ktoś sie wybiera ? Nie przejmuj się , jedziemy "na lekko" - jednak osoba spiwory, druga namiot itd. , biorę torebkę ze spalinami z Marszałkowskiej dla każdego Warszawiaka gotowego zasłabnąć na trasie Poważniej mówiąc ze względu na maraton główna grupa raczej nie jedzie, a gromix planuje sobotę więc polecam uderzyć do/z Łasicy ale nie gwarantuję, że będzie bliżej niż do Supraśla ;D bob2ik, Safian sam punktuje do PB, Ty musisz ratować Maz.; chyba, że RM ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 polecam uderzyć do/z Łasicy Jak pisałem wcześniej, wycieczka w niedzielę z moim udziałem odpada, ponieważ jak zadzwonią z pracy to w 10 minut mam być przy komputerze. Pozostaje mi kręcenie kółek po osiedlu - spróbujcie kiedyś przejechać 60 km z przyzwoitą prędkością średnią bez oddalania się od domu na więcej niż 3 km :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 chyba, że RM ?? Obecna! Szykejszyn się na niedzielę ale wszystko zależy od zwiastowania tego, kto przejmie obowiązki nad dobytkiem, który się uchował... Będę pisać ;-) Chętna na Górki - raczej dojechać lekko, żeby tam poszaleć i pojechać na Nowy Dwór... dalej wrócić do Wawy drogą zasmakowaną z zacnym Łasicem - Narew, Wisła i wyjechać na Żeraniu. Będzie ze mną jeszcze jeden osobo - rower. Dodam, iż plany mogą ulec zmianie, wszystko zależy od czasu jaki będzie dostępny, gdyż w niedzielę także wyjeżdżam urlopować się, tak więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Chętna na Górki - raczej dojechać lekko, żeby tam poszaleć i pojechać na Nowy Dwór... dalej wrócić do Wawy drogą zasmakowaną z zacnym Łasicem - Narew, Wisła i wyjechać na Żeraniu. Będzie ze mną jeszcze jeden osobo - rower. Wiecie że z Młocin przez Roztokę i Górki do końcówki Szczebla jest 40 km, a zakładając powrót przez plaże nad Wkrą dorzucicie 65-80 km zależnie od wybranej trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 bob2ik, Safian sam punktuje do PB, Ty musisz ratować Maz.; chyba, że RM ?? Tak sobie myśle że poważne istnienie ,,naszej,, drużyny nie ma już chyba sensu,chyba że pojawią się jakieś zadziwiające okoliczności. Sol Myślałem że ten długi asfaltowy podjazd z trasy Bike Maratonu był dla Ciebie wyśnionym i wymarzonym kawałkiem dobrego MTB Ale jak widać się myliłem To jest nas już 3. Kiedy dasz numer? Wiesz czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dzięki za wczorajszą jazdę na WKK Zmęczony i zadowolony Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Tak sobie myśle że poważne istnienie ,,naszej,, drużyny nie ma już chyba sensu,chyba że pojawią się jakieś zadziwiające okoliczności. Sol Myślałem że ten długi asfaltowy podjazd z trasy Bike Maratonu był dla Ciebie wyśnionym i wymarzonym kawałkiem dobrego MTB Ale jak widać się myliłem To jest nas już 3. Kiedy dasz numer? Wiesz czego. Uwielbiam podjazdy ... ale w drugą stronę Podeślę jakoś tak niebawem. Ok, nie wyrwę się wcześniej z roboty więc zostaje kółko po Wwie, z opcją na białko (kiełbachę) i bursztynowy izotonik (wiadomoco) pod rurą. Startuję ok. 18 z Moczydła, jak ktoś chce poodwiedzać górki zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Bobik przesadzasz, ja tam mam zamiar jeszcze w Mazovii pojeździć, tylko ostatnio po prostu wypadają mi jakieś sprawy do załatwienia i nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.