venom2000 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 a co masz na myśli i ile do przejazdu????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 a co masz na myśli i ile do przejazdu????? Planuję wycieczkę przez Kampinos, Nowy Dwór, Dębe i Lasy Chotomowskie. Tempo typowe dla moich wypraw, podobnie jak dystans. Osobom które przed podjęciem decyzji muszą znać dystans czy czas powrotu (np. mają umówione spotkanie o 17:00 a nie potrafią się odłączyć i wrócić PKP lub zapas sił na przejechanie 100 km i ani jednego więcej) z góry odradzam uczestnictwo. Z nostalgią wspominam czasy gdy na hasło "wycieczka do Brochowa" stawiało się 5-10 osób bez zadawania żadnych pytań... Proponuję też cytować przynajmniej fragment postu na który się odpowiada bo przy żywszej dyskusji chwilami nie potrafię się połapać czego dotyczy konkretny wpis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Tak, świat schodzi na psy - współczuję. Nie wiem czy do jutra odkopię się spod papierów, ale jakby w czwartek ktoś chciał zrobić pętelkę po stolicy po miejscówkach typu Moczydło, Bielan, kopiec, Kazura czy cuś, zapraszam. Tyle że start ok. 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 moja kondycja jest wg. mnie nadal słaba mimo że śmigam od ubiegłego roku każdego dnia,ale miałem przerwę paru lat po bardzo ciężkiej kontuzji z której ledwo się otrząsnąłem i cudem jest że wsiadłem w ogóle na rower więc moje pytania są bardzo na miejscu myślę że ok 60-70 km zrobię na więcej nie chcę się porywać póki co za wcześnie dla mnie jeżeli znajdzie się ktoś chętny jeszcze na taki wypad w granicach 70 km to stawiam się na Młocinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medyk22 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Venom2000 ja bardzo chętnie tak jak pisałeś 60-70 km z młocin. Najchętniej w środę rano, ktoś się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 myślę że ok 60-70 km zrobię na więcej nie chcę się porywać póki co za wcześnie dla mnie Nie potrafię precyzyjnie powiedzieć ile km wyjdzie bo za każdym razem staram się pojechać innym drogami oraz w inne miejsca. Trasy układam dość kręte i powstał łamaniec jest trudny do zmierzenia. Przykładowo wątpię, aby ktoś potrafił określić ile km ma obwód Warszawy (granice administracyjne). Gdy oszacuję że ma 110 km a wyjdzie 140 km to zaczynają się pretensje. Moje wycieczki to zazwyczaj 90-150 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 ok więc moja propozycja jest na 10 Metro Młociny a dokąd zajedziemy to zajedziemy i kropka ja jestem twardy i łatwo się nie poddaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Może ruszymy w środe na wkk do Błażeja na Kabaty?? Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Yup, o ile nie zapomnę to będę, 17.30 na skrzyżowaniu tam gdzie zawsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Yup, o ile nie zapomnę to będę, 17.30 na skrzyżowaniu tam gdzie zawsze? oki.. Przypomne jutro(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 ok więc moja propozycja jest na 10 Metro Młociny a dokąd zajedziemy to zajedziemy i kropka ja jestem twardy i łatwo się nie poddaję Mam już 2 zadeklarowanych uczestników spoza forum, z których jeden ma rano sprawę do załatwienia i nie jest pewny o której wyjdzie (być może trzeba będzie na niego chwilę zaczekać). Zbiórka o 11:30 na rogu Reymonta i Broniewskiego, trasa wedle OziExplorer od Sierakowa pod Rurę ma 86 km. Gdyby ktoś chciał dołączyć to niech pisze lub dzwoni (510052427), inaczej założę że nie jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sea Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Mam już 2 zadeklarowanych uczestników spoza forum, z których jeden ma rano sprawę do załatwienia i nie jest pewny o której wyjdzie (być może trzeba będzie na niego chwilę zaczekać). Zbiórka o 11:30 na rogu Reymonta i Broniewskiego, trasa wedle OziExplorer od Sierakowa pod Rurę ma 86 km. Gdyby ktoś chciał dołączyć to niech pisze lub dzwoni (510052427), inaczej założę że nie jedzie. Hak wymieniony więc i ja się stawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zensa Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Master, a jesteś zdecydowany? skąd chciałbyś zacząć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Chodzi o mua? Ustawiam jeszcze nocną jazdę po Szczeblu - jeżeli wypali to jadę tam. Jeżeli nie wypali to startuję ok. 18 z Moczydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Może ruszymy w środe na wkk do Błażeja na Kabaty??Ktoś chętny? Ja będę, w zeszłym tygodniu byłem 1 raz Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Byłem, widziałem jak śmigasz na potężnej kozie po krętych ścieżkach. Jak sterowność roweru w takich warunkach jak na "pełnej" pętli ? Prawdopodobnie się stawię, startując z domu więc z bólem zawiadamiam, że dojazd bobiiczno-safianowy nie zawitam. Za to powrót będzie na Gro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ie wiem czy do jutra odkopię się spod papierów, ale jakby w czwartek ktoś chciał zrobić pętelkę po stolicy po miejscówkach typu Moczydło, Bielan, kopiec, Kazura czy cuś, zapraszam. Jeśli kobieta mnie wypuści to ja bardzo chętnie, jesli oczywiście nie zraziła Cię jeszcze moja osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 No weź nie denerwuj Jutro/pojutrze potwierdzę czy Szczebel czy tour de Warsiawa i się ustawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Hmm, a może zamiast na WKK miałby ktoś jutro rano (tak ok 13-14) pojechać do Marek na trasę sobotniego memoriału zrobić ze 2 kółka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Proszę o potwierdzenie jutrzejszego wypadu ze spotkaniem na rogu Reymonta i Broniewskiego numer do mnie 515 564 804 jeśli ktoś startuje ze śródmieścia albo będzie jechał Jana Pawła to dać mi znać i spotkamy się na rondzie ONZ i razem pojedziemy na spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Proszę o potwierdzenie jutrzejszego wypadu ze spotkaniem na rogu Reymonta i Broniewskiego numer do mnie 515 564 804 jeśli ktoś startuje ze śródmieścia albo będzie jechał Jana Pawła to dać mi znać i spotkamy się na rondzie ONZ i razem pojedziemy na spotkanie Jako organizator stawić się muszę, a przez śródmieście jechać nie będę. Zresztą nie widzę sensu umawiania się na wspólny 5-kilometrowy przejazd przez miasto, zwłaszcza że większość osób ciężko znosi mój styl jazdy w terenie zabudowanym :-) Swoją drogą zastanawiam się po kiego grzyba ja w kółko z Grochowa do Kampinosu jeżdżę przebijając się przez całą Warszawę w te i z powrotem. Równie ciekawe trasy oferują okolice Nasielska, Serocka, Wyszkowa, Kołbieli, Osiecka czy Góry Kalwarii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 W takim razie do jutra Mistrzowie a ja zrobię podjazd dla rozgrzewki od Śródmieścia na Młociny i zajedziemy razem z Medykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Byłem, widziałem jak śmigasz na potężnej kozie po krętych ścieżkach. Jak sterowność roweru w takich warunkach jak na "pełnej" pętli ? Hehe szkoda że się nie ujawniles Mam już kask więc będę mógł sobie new więcej pozwolić. Wtedy miałem jakąś blokadę z powodu jego braku Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ma ktoś ochotę na trasę powyżej 150 km w sobotę? Chciałbym wreszcie odhaczyć pierwszą 200-tkę w tym roku (było ku temu kilka okazji ale dokręcanie 20 km jeżdżąc w kółko po osiedlu jest dla mnie tchórzostwem - wolę wydłużać wycieczkę), ponadto w niedzielę nie będę mógł wyjść. Mogę ułożyć trasę głównie szosową a nawet w 100% szosową (ale tylko gdyby ktoś zamierzał przyjechać na kolarce). W razie obaw o własne siły możemy też pojechać mniej więcej wzdłuż torów kolejowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Będe na 99% na dzisiejszym WKK. Zbiórka na górze stacji metra Kabaty o 18. Zaczął się sezon wakacyjny ,możliwe że Błażej też zrobił sobie wolne. Najwyżej pojezdzimy po swojemu(-: Wczoraj wieczorkiem byliśmy z Adamem w lasku Bródnowskim. Nawet było ciekawie. Swobodnie można tam trenować na Mazovie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.