Sol Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ja - do Ukty na spływ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Grupo nieistniejąca jak to mówią niektórzy na innych forach.Wybiera się ktoś w ten weekend gdziekolwiek? Ale tak bardziej turystycznie Ja planuję wyjść zarówno w sobotę jak i niedzielę, ale nie jestem pewien czy "turystycznie" oznacza dla nas to samo, bo ja rozumiem pod tym pojęciem odkrywanie nowych szlaków (często trafiają się piach, błoto i krzaki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ja planuję wyjść zarówno w sobotę jak i niedzielę, ale nie jestem pewien czy "turystycznie" oznacza dla nas to samo, bo ja rozumiem pod tym pojęciem odkrywanie nowych szlaków (często trafiają się piach, błoto i krzaki). A myślałeś może o objechaniu Kampinosu? Bo ja się ostatnio zgubiłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Grupo nieistniejąca jak to mówią niektórzy na innych forach. A widzisz, bo grupy są dwie: grupa widmo, nie wiadomo gdzie się pojawią i dokąd poharpaganią, oraz grupa z sakwami i koszykami na wino - która gubi się po lesie... Ale kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Gorszy dzień w pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Gorszy dzień w pracy Czy ja wiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Aha, a której kończysz bo ja nie wiem, chyba mam trochę zajęć i być może do 18-tej mi to zajmie i może nie pojadę nawet do Kabata na WKK, ale może rzucę to wszystko i już o piątej będę śmigać, ale to się zobaczy. Wracając do tematu : nie pojechał zanadto, nie pojechał. Byłem wszak na rowerze w niedzielę ale szlag również i szybszy się okazał. Jedynie małą wycieczkę w sobotę udało się uświadczyć : http://www.mazoviamtb.pl/galeria2.php?katalog=wieliszew12zbyszek&foto=dsc01371.jpg&id=1953 Dlatego szukam chętnych na sobotę/niedzielę, nie chciałbym jechać do Węgrowa w niedzielę na PB z desperacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Wie ktoś gdzie jedzie ekipa WKK dzisiaj? Nie dam rady na 18, ale mogę później dogonić Prosi o informację Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 szukam chętnych na sobotę/niedzielę, Jak dam radę, to zapodam temat... W rzeczy samej w tym sezonie częściej oglądam Cię na zdjęciach, niżeli od tyłu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sea Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A myślałeś może o objechaniu Kampinosu? Bo ja się ostatnio zgubiłem :/ Ja dziś objechałem, ale bez mapy chyba by się nie udało, bo to mój pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A myślałeś może o objechaniu Kampinosu? Bo ja się ostatnio zgubiłem :/ Od dłuższego czasu planuję pokonać cały szlak rowerowy okalający Kampinos (znam około 80% jego przebiegu). Niestety okrążenie ma 135 km i jest miejscami piaszczyste lub zarośnięte, dlatego nikt nie chciał ze mną jechać (a sam nie mogę bo ktoś musi przypilnować roweru pod sklepem). Masz ochotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sea Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Od dłuższego czasu planuję pokonać cały szlak rowerowy okalający Kampinos (znam około 80% jego przebiegu). Niestety okrążenie ma 135 km i jest miejscami piaszczyste lub zarośnięte, dlatego nikt nie chciał ze mną jechać (a sam nie mogę bo ktoś musi przypilnować roweru pod sklepem). Masz ochotę? Jeżeli ustawicie się na sobotę to chętnię się dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 RM, w rzeczy samej ; z widokiem na tył też jestem - na filmikach Konr4D, tego to sami WKK-owcy nie wiedzą, jednakże zdążyłeś, widziałem Ciebie(jak mniemam) na Krossiwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 hej wybieram się jutro do Kazimierza, wzdłuż wału. Jeżeli chodzi o powrót dopuszczam kilka opcji: pociąg lub rowerem jesli sił starczy albo nocleg i na drugi dzień Sandomierz. Ktoś się dołączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ja dziś objechałem, ale bez mapy chyba by się nie udało, bo to mój pierwszy raz No właśnie ja nie miałem mapy:/ Od dłuższego czasu planuję pokonać cały szlak rowerowy okalający Kampinos (znam około 80% jego przebiegu). Niestety okrążenie ma 135 km i jest miejscami piaszczyste lub zarośnięte, dlatego nikt nie chciał ze mną jechać (a sam nie mogę bo ktoś musi przypilnować roweru pod sklepem). Masz ochotę? Ja znam zaledwie 30% Kampinosu bardziej od strony Palmir i Roztoki.Z chęcią się przejadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 hej wybieram się jutro do Kazimierza, wzdłuż wału. Jeżeli chodzi o powrót dopuszczam kilka opcji: pociąg lub rowerem jesli sił starczy albo nocleg i na drugi dzień Sandomierz. Ktoś się dołączy? Na powrót z Kazimierza rowerem to Ci nie starczy czasu. Kilka lat temu się tam przejechałem z 2 kolegami i żeby wrócić przed północą musiałem wyjść z domu o 5:00 (pomimo średniej 28 km/h). No, chyba że pojedziesz niewyspana lub już śpisz i nie czekasz aż ktoś odpisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Tradycyjnie proponuje niedziele(-:. Jakby wyczarować trasę z licznymi wzniesieniami to byłby to przyjemny trening przed Supraślem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ja znam zaledwie 30% Kampinosu bardziej od strony Palmir i Roztoki.Z chęcią się przejadę . Podkreślę że to nie jest wycieczka do lasu ale wokół lasu (na oko połowa po terenach odsłoniętych a 1/4 asfaltami) - chciałbym jednak w 100% trzymać się szlaku. Który dzień i jaka godzina by Ci pasowały? Na miejsce startu proponuję róg Arkuszowej i Estrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 czekam, jeszcze czekam. no nikt nie chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Podkreślę że to nie jest wycieczka do lasu ale wokół lasu (na oko połowa po terenach odsłoniętych a 1/4 asfaltami) - chciałbym jednak w 100% trzymać się szlaku. Który dzień i jaka godzina by Ci pasowały? Na miejsce startu proponuję róg Arkuszowej i Estrady. Domyślam się w końcu to jest pętla wokół Kampinosu. Mi to obojętne,ale tak żeby się wyspać to proponuje godzina 10 ? Jeśli chodzi o dzień to mogę się dostosować . Nie wiem czy dam radę jechać waszym tempem,ale zobaczymy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Pomysł jazdy do Kazimierza trzeba uznać za ciekawy i ambitny ale info na 12h przed wyjazdem (w dzień powszedni) nie zwiększa szans na odpowiednie towarzystwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Wiem, nie ułatwiam sobie życia;)ale uwierz mi gdybym mogła to dałabym wcześniej znać. Musiałam spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartofelek Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 heloł, byłem z czescia z was na objezdzie Piaseczna, w marcu chyba to było ale pisze apropos szlaku kampinoskiego obwodowego objechałem go 2 razy, kierunek przeciwny do zegara, jedzie sie w miare przyjemnie i szybko bardziej upierdliwe fragmenty to Denny Las na pn, wał na pn zach narozniku i łąki nad Bzurą koło Tułowic najlepszy odcinek to Zamczysko i Karpaty na południu jakby była pogoda to moze w niedziele bym sie wybrał, w zaleznosci od sił bo sobota to memoriał Bercika w Markach, bardzo klimatyczna impreza, start za free, 2 trasy do wyboru, ambitniejsza to 3 koła po ok 14 km, trasa interwałówka, naprawde w deseczkę, jestem swiezo po objezdzie, jechałem tez w zeszłym roku i bardzo polecam, detale na stronce Memoriału pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Lipca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 sobota to memoriał Bercika w Markach, bardzo klimatyczna impreza, start za free, 2 trasy do wyboru, ambitniejsza to 3 koła po ok 14 km, trasa interwałówka, naprawde w deseczkę, jestem swiezo po objezdzie, jechałem tez w zeszłym roku i bardzo polecam, detale na stronce Memoriału O proszę, szykuje się ciekawa impreza, wielkie dzięki za info EDIT: Ah, Rejestracja internetowa zakończona (38 minut temu...) rozumiem, że bez tego nie można wystartować :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 ja też w sobote lece do KPN na 70-80 km,Szczebel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.