RudaMarylka Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 RM, musisz koniecznie kombinować krótkie gacie Wiesz, na taką okazję jak dzisiaj to i rozgryźć, i rozerwać z nićmi na wierzchu nie wstyd... Niestety i krótkie gacie nie dają ukojenia, przydatna jednak okazała się woda z oczka na polach mokotowskich :-) A do tego... zasmażka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ja też miałem sporo obowiązków jeszcze ostatnie dni na uczelni trzeba było coś tam załatwić. Jedynie chłodne miejsce to było w garażu pod UKSW . Teraz jestem już wolny w końcu poczuje tą wolność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 We wtorek z Safianem jedziemy do Serocka, start o 10:00 spod Rury, powrót w okolice C.H. Targówek około 15:00 po przejechaniu 95 km (teren i szosa mniej więcej pół na pół). Tempo standardowe (25-30 km/h po asfalcie). Jakby ktoś miał czas to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Jutro około 12 będę jeździł w okolicach kabat, ktoś reflektuje wspólną jazdę? Niestety chyba wcześniej nie dam rady bo kask mi się rozwalił i muszę kupić nowy, a sklepy dopiero otwierają o 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ostatecznie jednak pojechałem do Jabłonny, gdyby ktoś chciał dołączyć to pisać Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Rozpoznawczo zbieram zamówienia na jutro - tempo dystans i stopień nasycenia piknikowym klimatem postaram się dołączyć do ilości i jakości ewentualnych chętnych (tak, wiem że sobotnie picie obniża rating uczestnika ;P) Jestem w stanie przejąc rolę [nomem omen]pilota. Informacje o "imprezach" też są w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Informacje o "imprezach" też są w cenie. Zegrze i woda. P.S. Dzisiaj koleś inteligentnie śmigał po bajorku na mokotowskich, więc też można ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Czy to impreza rowerowa ? Czy może raczej moczenie nóg i rowerek wodny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Czy może raczej moczenie nóg i rowerek wodny Można być i ordynarnym pozwalając sobie uświadczyć chłodnej wody aż za dupala. A jeśli już o dupalach mowa, chłopakom burza nieco tyłki przetrzepała w tych górach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Góry są kapryśne, znany fakt. Wobec braku żyjących chętnych ruszam na rozjazdkę pomaratonową w kierunku Góry Kalwarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Można być i ordynarnym pozwalając sobie uświadczyć chłodnej wody aż za dupala. A jeśli już o dupalach mowa, chłopakom burza nieco tyłki przetrzepała w tych górach ;-) Hoho, zaprawdę jednak NAJWIĘKSZĄ błyskawicą z tych wszystkich błyskawic (a spore zdziry były) okazał się bobiik Naprawdę nie wiedziałem, że można tak szybko zapierniczać (i) pod górę; (ii) w gradzie; (iii) w wodzie po kolana; (iv) w bliżej nieokreślonym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Hoho, zaprawdę jednak NAJWIĘKSZĄ błyskawicą z tych wszystkich błyskawic (a spore zdziry były) okazał się bobiik Naprawdę nie wiedziałem, że można tak szybko zapierniczać (i) pod górę; (ii) w gradzie; (iii) w wodzie po kolana; (iv) w bliżej nieokreślonym kierunku Myślałem że to już ostatni mój dzień na tym padole i chciałem choć na koniec solidnie się zmęczyć(-: Nie było śmiesznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Naprawdę nie wiedziałem, że można tak szybko zapierniczać (i) pod górę; (ii) w gradzie; (iii) w wodzie po kolana; (iv) w bliżej nieokreślonym kierunku Bo w górach trzeba przynajmniej raz na godzinę sprawdzać czy nadchodzi burza, polecam stronę http://www.industry.siemens.com/services/global/de/blids/service/spion/Seiten/spion_pl.aspx (najlepiej od razu mapkę wyładowań http://blids.de/spion/bilder/aktkartepolen.jpg). Co ciekawe latem opad deszczu = wyładowania (nawet jeśli te wyładowania są niesłyszalne i niewidoczne). W piątek jak tylko zobaczyłem co się święci puściłem hamulce i po 20 minutach byłem w noclegowni, 5 minut przed pierwszymi kroplami nawałnicy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No a my mieliśmy przygodę życia - a przy tym ciekawą kombinację przysmażonych tyłków, odmrożonych stóp i totalnego przemoknięcia reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Czy teraz będziecie konsekwentnie gardzić mazowieckimi hopkami ? Kto powstrzyma zniesmaczenie na tyle skutecznie by w sobotę/niedzielę poturlać się niechętnie okolicznymi piaskami ? A może napisać koło piątku, jak zlot wywietrzeje troszkę z głowy ?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 ja pracuję więc odpadam :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja już jestem dyspozycyjny, w sobotę bardzo chętnie. Mam wygodniejsze spodenki więc powinienem dać radę usiedzieć więcej niż 50km Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Cześć,gdzie chcecie jechać w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 To zależy od pogody i towarzystwa. Mam też taki plan żeby w jakiś weekendowy dzień (koniecznie ciepły i bezdeszczowy) przejechać się PKP do Puław, a na miejscu zrobić z 80-100 km po wzgórzach i wąwozach Kazimierskiego Parku Krajobrazowego. Ktoś chciałby dołączyć? Na zachętę galeria z poprzedniego wyjazdu: http://www.lasica.hostdmk.net/20110823/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Fajna wycieczka, ale do 22.07 jestem poza Warszawą. Jak do tej pory się nie zbierzecie (a jest taka szansa bo pogoda do 20 ma być kapryśna ) to chętnie bym się wybrał. A zapomniałem spytać jak planujesz dojazd? Prosto do samych Puław jakimś Regio, czy w okolicy, w zasięgu Mazowieckich (chyba do Dęblina najdalej sięgają). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A zapomniałem spytać jak planujesz dojazd? Prosto do samych Puław jakimś Regio, czy w okolicy, w zasięgu Mazowieckich (chyba do Dęblina najdalej sięgają). TLK prosto do Puław, bo nic innego na tej trasie nie jeździ bezpośrednio a dogodnych połączeń z przesiadką brak. Zresztą nawet podróż TLK (90 minut w każdą stronę) wymaga zbiórki około 9 jeśli chcemy wrócić do domów o zmroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasica1982 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 W sobotę wybieram się do Kampinosu i o 10:30 będę w Sierakowie. Jeżeli ktoś chce dołączyć to proszę dać znać bo nie zamierzam czekać by po 15 minutach okazało się że jednak jadę sam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromix007 Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Jestem z kolegą o 10.30 w Sirakowie,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 o 12 metro kabaty, południowe zejście, trasa około 50-60km Moj nr 783333814, pisać sms lub tutaj Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Dziś Wieliszew. Szykujmy powoli coś na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.